Even klagen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

je bent inderdaad wel heel lief voor je moeder en de rest van de familie. maar misschien is het toch beter als je de volgende keer in ieder geval afspreekt dat de familie niet meer langskomt als ze bij jou zijn......

dat zal je al wat stress schelen. met je moeder is zeker niet te praten over het bewegings en voedingsschema van de honden? het is wel een beetje jammer dat ze straks weer dik zijn en alleen maar in de tuin mogen.

maar je moeder mag van geluk spreken met jou, denk niet dat ik zo lief zou zijn, als ze ze niet opvoed moesten ze gewoon naar pension....... maar mijn moeder heeft alleen maar katten ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Even klagen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

meid ik kan me voorstellen dat je dit even kwijt wil.
het valt namelijk niet altijd mee om op honden te passen.

het is een hele op gaven en verant woording ik kan me het voorstellen hoor
maar veel sterkte er mee ;-)

honden page profiel MurphyMurphy

honden foto van Murphy

Heeeel herkenbaar ;-) Zo paste ik geregeld op "de Popcornhonden" (Uitdrukking van Cesar Millan, ikzelf noem het pingpongballen) van mijn vader. Ook slecht opgevoed maar hij is er dolgelukkig mee, het zijn zijn maatjes. Het heropvoeden e.d kun je net zo goed achterwege laten, 1 dag thuis en ze vallen weer in het oude patroon. Hier moesten ze verplicht in de mand, die hadden ze thuis niet. Ik heb voor mijn pa dus ook maar een mooi hondenbankje gekocht ;-) Hier bleven ze nooit langer dan een week, niet tijdens vakanties want dan gingen ze met hem mee, maar tijdens ziekenhuisopnames.

Je schrijft dat er regelmatig familie naar de honden komt kijken, laten die ze lekker ook een week in huis nemen! ;-) Ik zou tegen mijn moeder zeggen, dat 3 weken gewoon teveel is, dat je het in het vervolg wel wilt doen maar samen met andere broers/zussen/ooms/tantes.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Even klagen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^