boerboel pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel roy_Croy_C 3 doggies

honden foto van roy_C

boerboel zijn wel goed met kinderen hoor misschien wat lomp. als je er zelf bij blijft als er vriendjes komen spelen zou er weinig gebeuren met een goeie bb. maar je moet er altijd bij blijven als honden en kinderen bij elkaar spelen. geld overigens voor elk ras.

onze ouwe lab deed ons ook beschermen als iemande te wild of raar deed. je kan het dus met elk ras treffen dat ze de kids bewaken

jennifer (Gast)

Hoi iedereen,

ik zie dat het al een tijdje geleden is dat deze topic uitkwam.

ik heb zelf een boerboel reu. hij is nu 7 maanden. weeg ongeveer 60 kg! dus een flinke beer.
Vanaf zijn 3 maanden ben ik onmiddelijk naar honden school met hem geweest. overal waar we gingen ging hij mee.
En ik moet zeggen tot nu toe is het een super hond! karakter hij aanvaard alles. iedereen is zijn vriend (als we erbij zijn) als we er niet bij zijn dan doet ie wel raar. bekijk hij dat persoon zonder te bewegen maar zal ook niks doen.

Ik heb honden ervaring (maar kwa herders) en ik ben totaal niet teleurgesteld om eens naar een andere ras te gaan. mijn pup was ook proper voor zijn 3 maanden. op 4 maanden bleef hij al de hele nacht binnen (niet in een bench) hij maak niks kapot en doe ook niks binnen s nachts.

Ik ben op dezelfde manier tewerk gegaan als mijn herders. dus als je consequent blijf en je hond gewoon op een goeie lijn zet dat je er ook geen problemen mee ga krijgen. (daag hem ook niet uit ) en het komt goed :-)

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

Ik zelf zou wanneer er toch regelmatig "vreemde" kinderen over de vloer komen niet voor een uitgesproken waakhond kiezen.

honden page profiel K.elly->T.yson&K.enaK.elly->T.yson&K.ena 3 doggies

honden foto van K.elly->T.yson&K.ena

ik ken mensen die een boerboel hebben en dat is altijd goed gegaan, hebben ook een kind die in de tijd kleiner en jonger was, en hebben hier nooit problemen mee gehad, ze zijn er ook altijd mee naar de hondenschool geweest en waren heel consequent ermee ... hij was wel territoriaal maar had veel respect voor zijn baasjes :-)

ik hoop dat ze hun keuze kunnen maken

Anoniem (Gast)

" Voedt ze goed op en je heb de mooiste en geweldigste hond van de wereld.
Ik ben de mist in gegaan met de eerste boerboel die we in huis namen. Maar na veel doorzettingsvermogen luisterd hij perfect (was tenslotte me eigenschuld)
De honden die daarna volgen ben ik gelijk vanaf dag 1 consequent gebleven en duidelijk zodat ze weten waar ze aantoe zijn. Ik kan me honden allemaal bij elkaar laten 6 reuen 1 teef en me kind die ligt/loopt er gewoon tussen. regelmatig laat ik ze teglijk uit met de kinderwagen en kan ze ook gewoon los laten zonder dat ze andere honden of mensen zouden aanvallen.

Tja je hoef niet zomaar het terrein op te lopen want dat zullen ze niet pikken maar dat hoort bij het ras!!

Wel jammer dat er zo negatief over het ras word gesproken over het algemeen. voedt het goed op en je heb de beste maatje die je maar kan wensen



En ja ik kan ook wel gevaarlijke boerboels Veel autohandelaren net als ons hebben boerboels maar die zijn niet zo sociaal als die van ons de eigenaren lopen met pepperspray omdat ze zo gevaarlijk zijn maar die maken ze gevaarlijk en die worden niet opgevoedt of krijgen aandacht nee die zijn er voor te waken en helaas voor meer dienen ze niet.






Dus mij ervaring is gewoon doen indien je weet waar je aan begint "

Anoniem (Gast)

Hoi Hoi
Wij hebben een boerboel pupie van nu 9 weken ik heb voordat we de pup kochten ook veel gelezen over dit ras.
Ik heb nu al wel gemerkt dat ze je snel te baas zijn maar ook wel erg slim is
mij probleem is waneer ben je consequent.
Ik vind dit nogaal moeilijk te bepalen omdat ze ja nog zo klein is wil je erg graag nog te lief zijn reactie van mij boerboel werdt erg boos en beet mij
ik erg boos geworden op haar en in haar mand gezet dit deed zij dan ook.

Vraag aan kenners van de boerboels hoe ver moet ik met haar omgaan in het spellen negeren of corigeren.

gr johanna

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Reu 8 mnd plaste tegen stoel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^