wat een dag. !!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 3 doggies

honden foto van caro en de teckels

ach wat zielig nou zeg :'(
het was zeker heel heet wij als baasjes hielden het ook niet meer uit laat staan de hondjes ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat een dag. !!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel zonnetjezonnetje 3 doggies

honden foto van zonnetje

Fedorrestijn moest net ECHT plassen, hij stond an mijn jurk te trekken; kombaasje, nu moet het echt!

Hij deed een plas en pakte de riem in zijn bek en liep zeer gedecideerd terug. 'Zo, we gaan snel weer naar binnen"

vraag me af waarom ik mee moest.. O-)

Binnen liet hij zich meteen met een diepe zucht op de tegelvloer vallen.

honden page profiel jojo 3 doggies

honden foto van jo

Hier hebben ze het ook zwaar.
Maar ik lig s nachts vochtige handoek neer en daar liggen ze graag op.
Maar hier al in huis is het s nachts nog 31 graden en dan zullen we het maar niet overdag hebben over buiten hier,In de stad heb je weinig wind en je zit helemaal ingebouwd dus snikheet.
Ik loop ook overdag niet lang met me honden en onze freddy van 16 loopt echt te sjokken dus even plas en dan lekker naar huis toe.
En ik laat ze regelmatig even met de pootjes in het zwembad

honden page profiel vincentvincent 3 doggies

honden foto van vincent

hier heeft de brandweer bono de hele dag nat gehouden :p

honden page profiel FaelynFaelyn 3 doggies

honden foto van Faelyn

Hier heeft met name Camacho het zwaar. Hij heeft een dikke vacht en ondanks dat hij vanmorgen lekker heeft kunnen pootje baden heeft hij het erg zwaar nu. Onze buurtgenoten geven een WK feest op het plein achter ons huis en zijn al wat vroeger begonnen. Niets mis mee hoor maar de muziek staat onnodig KEIHARD en er wordt ook nog eens vuurwerk afgestoken. Chara heeft daar niets van maar Camacho heeft ooit een strijker naar zijn kop gehad door een volwassen vent begin december en is erg bang en ligt nu met veel stress (dus nog meer warmte) onder de salontafel. We hebben de deur dicht gedaan, de airco aangezet (die maakt ook herrie) en de tv wat harder zodat het geluid van buiten wat weg valt.
Een wk feest prima hoor maar waarom nou dat @&%vuurwerk! :'(

honden page profiel LewisLewis 3 doggies

honden foto van Lewis

Oh, help.... extra vuurwerk is nooit leuk! Arma Camacho.

Vannacht heeft Lewis zijn eerste onweersbui meegemaakt. De deur stond beneden open voor de 'frisse lucht' dus hij hoorde het flink knetteren. Toen we toch maar de deur gingen sluiten, lag hij heel rustig in zijn bench, was echt kalm. Gelukkig maar, ik hield mijn hart al vast.

Vanochtend een lekkere schaduw wandeling gemaakt, en vanavond gaan we maar laat wandelen. Hij eet niet veel, maar ligt wel de hele dag buiten in de wind in de schaduw te snurken.
Lekker rustig ;-)

honden page profiel zonnetjezonnetje 3 doggies

honden foto van zonnetje

Hè ja, ook nog vuurwerk! Lekker hoor. Soms ben ik blij dat ik wat buitenaf woon... Hopelijk maken ze het niet al te bont bij jullie.

honden foto van chantal Skye en Floki *Bailey *Devil en *Gizmo

onze honden slapen bij ons op de slaapkamer op zolder en daar hebben we AIRCO :-D :-D :-D heerlijk 21 graden vannacht en als ze het heel erg warm hebben willen ze ook naar boven nu het zo warm mag dat dan ook wel dan liggen ze heerlijk te slapen (onze zolder is trouwens even groot als als onze woonkamer)

honden page profiel FaelynFaelyn 3 doggies

honden foto van Faelyn

Nog 4.5 uur voor de wedstrijd begint dus als men nog tot 24.00 door gaat zitten we nog 8 uur met een trillende hond en helaas kunnen we nu ook niet met de auto weg want men heeft er voor gezorgd dat de auto niet naar buiten gereden kan worden. (was niet de bedoeling en anders haddn we er zeker wat van gezegd. Auto alvast buiten zetten is hier ook geen optie, want met regelmaat worden auto's bekrast en van deuken voorzien waarvan de daders op het kerkhof liggen)Anders zou ik straks met hem lekker naar het wandelgebied zijn gegaan waar geen huizen staan. Ben benieuwd of hij straks nog wel naar buiten wil om te plassen via de voordeur.
Het moet maar even, kan er niets aan doen. Jammer dat hondenoren scherper zijn dan die van ons.

honden page profiel zonnetjezonnetje 3 doggies

honden foto van zonnetje

Kun je de auto er niet meer uitkrijgen nu? Anders zou ik idd vertrekken, naar vrienden? weet ik veel, lastig voor jullie...
Radio nog maar wat harder zetten?

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea 3 doggies

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Ja voor beer is het ook amper te doen, loopt de hele dag door te hijgen. Voldoende vers drinkwater, afkoeling etc.

Buiten dat heb ik het zelf ook heel erg benauwd!

Niet meer leuk zo :(

honden page profiel LewisLewis 3 doggies

honden foto van Lewis

Heb je geen lekker ijsje of iets anders voor ze voor als het écht te erg wordt?
Probeer alvast wat spelletjes te bedenken, die je eventueel kunt doen.

Ik zou zo wie zo de gordijnen dicht doen, en de radio misschien aan zetten. Ligt er natuurlijk aan hoeveel geluid er al binnen komt.

Ik benijd jullie niet!
Heel veel succes!

honden page profiel FaelynFaelyn 3 doggies

honden foto van Faelyn

Het is nu rustig! Misschien omdat ze gaan eten, maar ik was met Chara buiten en kwam al 2 mensen tegen die wilde weten of ik wist waar het vuurwerk vandaan kwam, die heb ik uiteraard verteld waar ze moesten zijn. Daarna werd het stil dus ik hoop dat het een afdoende waarschuwing was. Van mij mogen ze best na de winst wat vuurwerk afsteken maar om zo vroeg al te beginnen en mogelijk door te gaan tot na de wedstrijd vind ik echt heel vervelend. Voor mens en alle dieren. Onze gemeente is ook nog eens erg kerkelijk gezind en in onze buurt wonen veel mensen die naar de kerk gaan (meer dan niet) en de zondagsrust erg op prijs stellen en ook van hun wordt er dus een concessie verwacht en ik vind dat niet erg maar dan niet van het ene uiterste naar het andere. Zo houd je nog enigzins rekening met elkaar.

Camacho ligt inmiddels bij mij onder de eethoek lekker op de koele plavuizen. Hij is in iedergeval weer even stressvrij.

Heeft iemand net als ik ook een coolmat voor de honden? Ik heb vorig jaar zo'n grote gekocht die je door de helft kunt doen. De 2 helften zitten met klittenband aan elkaar. Gaan jullie honden er wel op liggen? Misschien ook iets voor Bamse?
Vorig jaar deed ik nog aan flyballwedstrijden en vond het wel erg handig. Ik nam de bench mee als Camacho met me mee moest omdat ik geen oppas had voor hem. (Met chara deed ik mee) en omdat het soms best warm kon zijn lag ik een helft in de bench (die stond in de tent) zodat hij op de coolmat lag en de andere helft op de bench zodat ook de kou van boven af kwam en de warmte weinig kans gaf. Maar uit hun zelf gaan ze er niet op liggen. Was nog een duur ding ook! :'(

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Lola had/heeft het ook zwaar, ze puft en hijgt de hele dag, en doet niet veel. Wandelingetjes heel vroeg en laat, en dan nog heel kort ook.

Vandaag is het iets minder erg dan gisteren, maar nog altijd 35 graden in de schaduw...

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Hier ook bloedheet,maar wij hebben ja sorry airco O-) dus goed tehouden Cyra ligt op de plavuizen...

Ze heeft er toch weinig last van gelukkig vanmiddag wel lekker in haar badje geweest geniet ze dan ontzettend van

Willemijn en Bamse leef met jullie mee hier voorspellde ze vanmiddag 34 graden was hier ook niet tehouden nu ook niet hoor....

honden page profiel JonneJonne 3 doggies

honden foto van Jonne

Aah sneu is dat zeg... Bamse nog even succes met dit (vervelende) warme weer!! Ik vind het ook maar niks! Dikke knuf

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

Arme, lieve Bamse. Van de week wordt het gelukkig een stukje minder heet!!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heb al jullie berichtjes gelezen, en veel begrip gekregen voor bamse, nou echt , de vacht van bamse is natuurlijk ook een natuurlijke bescherming, en ook de honden onder ons die niet zo bedeeld zijn met zo,n zware vacht, hebben het net zo warm als mijn bamse.

geen een hond kan zweten, ja hun tong regelt de temperatuur, maar goed ook natuurlijk, voetzooltjes ook iets, maar hoe warmer het wordt hoe minder het over de voetzolen gaat.

van ons wordt het bloed stroperig, ook van onze viervoeters, als wij niet goed opletten op onze maatjes dan kunnen ze er echt wat van krijgen, van iedereen lees ik goede berichten, koude doeken, waterpetflessen ingevroren, koude ijsjes, en badjes.

en waaiers, en op zoek naar een koel en schoon watertje, ja het is toch wat, hopen we dat het de komende dagen gaat afkoelen. en we weer heerlijk in gewone temperaturen komen.

nog even doorbijten. O-)

honden page profiel FaelynFaelyn

honden foto van Faelyn

@ Yvonne heb jij ook een mobiele airco?
Wij hebben hem dit jaar voor het eerst en al vroeg in het seizoen gekocht en geen spijt van. Zelfs van de hal naar de woonkamer merk je verschil en vanuit de hal naar buiten is het ook een enorm verschil.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

faelyn, ik wil er ook een, al is het maar voor bamse. O-)

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Nee wij hebben een vaste airco laten instaleren kost een hoop maar het plezier wat we er van hebben is heerlijk.............

honden page profiel ChimarronChimarron

honden foto van Chimarron

eerst smorgens naar de hondenschool en het was al ontzettend warm gelukkig hadden we zwemles kon ze wat afkoelen .en toen we thuis kwamen is ze direct in haar hok gaan liggen een deed ze niks anders dan slapen en drinken :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hope. zwemles ? super en geweldig, dus een aangepaste les :-D
ze hadden er dus rekening mee gehouden, tropen rooster. goeie school. :-D

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Het is hier ook lang heet gebleven. O-)
En Cismo vind er niks aan heeft bijna de hele dag in de bad kamer gelegen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat een dag. !!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: voelen honden dit aan?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^