begroet

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ClaudiaClaudia

honden foto van Claudia



als ik thuis kom, negeer ik ze eerst even en dan ga ik op de bank zitten en springen mijn hondjes boven op me en kussen me helemaal onder.. zoo schattig:-)

Hoe worden jullie begroet door je hondjes?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "begroet" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel SamanthaSamantha 3 doggies

honden foto van Samantha

Ze springen op mijn been en blaffen tot ik goeiendag zeg... Ze volgens me overal waar ik ga ... Zelfs op toilet :p Na 10 minuutjes is da wel voorbij maar blijft ze me wel volgen ... Heel den dag door :-) Vind ik wel schattig :p

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

hier komen ze aangerent voor een knuffel :-D

honden page profiel Liz Sita & ChicaLiz Sita & Chica 3 doggies

honden foto van Liz Sita & Chica

Een combinatie van als een gek door het huis heen rennen met het eerste speelgoed wat ze tegenkomen en uitbundig komen begroeten en gelijk willen spelen.

Negeren doe ik niet.

honden page profiel BeverBever 3 doggies

honden foto van Bever

eigenlijk doet hij niets... Ik loop vaak in en uit en er is eigenlijk geen verschil in reactie als ik lang weggeweest ben, soms moet ik hem zelfs zoeken omdat hij ergens ligt te tukken en niet eens de moeite neemt zicht te laten zien.

Als ik echt een paar dagen lang weg ben geweest en hij is te logeren ergens dan is hij wel even maf, anders eigenlijk niet.

honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi •• 3 doggies

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Als ze de auto al horen en dan horen dat ik door de poort kom, staan ze al op de vensterbank te kijken.. Dan moet ik zien dat ik binnenkom en wordt ik heel luid onthaald! Een gejoel en ge-ren als ik binnenkom! Ze zijn altijd helemaal blij, al ben ik maar 2 minuten weg geweest! En dan idd even knuffelen en dan is het ook wel weer normaal/goed!

honden page profiel ClaudiaClaudia

honden foto van Claudia

hihi gisteren doken ze met zijn drieen boven op me. de hond van een vriend demon en rens. heb er blauwe plekken aan overgehouden. maar geeft me wel een goed gevoel dat er iemand is die het leuk vind als ik thuiskom hihi.. O-)

honden page profiel Liz Sita & ChicaLiz Sita & Chica 3 doggies

honden foto van Liz Sita & Chica

@ ellun, haha hier precies zo. Zodra ik de auto uit stap zie ik 2 hoofdjes bij de vensterbank. Ook zodra ik naar de auto toe loop trouwens.... Alleen blaffen ze hier niet bij binnen komst O-)

honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi •• 3 doggies

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Blaffen doen ze ook niet echt, meer joelen van blijdschap! En Luca MOET wat in d'r bek hebben.. Meestal een schoen! Heerlijke dames! Zou het echt saai vinden als ze er niet zouden zijn als ik thuis zou komen!

honden page profiel LewisLewis 3 doggies

honden foto van Lewis

Lewis rent naar de bench om er een bot of knuffel uit te pakken. Met iets in zijn bek komt ie dan, al wiebelend met zijn achterste van plezier, naar me toe.
Hééérlijk :-D

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea 3 doggies

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Meneer komt al kwispelend aangerent voor een aai en een knuffel, en als mijn vriend thuis komt gaat meneer rechtvoor het raam zitten te kijken :-D

honden page profiel ClaudiaClaudia

honden foto van Claudia

hihi een fijn gevoel geeft dat altijd:-) dat ze je gemist hebben.

honden page profiel ashaasha 3 doggies

honden foto van asha

tyson komt altijd met zijn kont heen en weer wibelend en dan draaiend om me heen. behalve als ik naar beneden kom sochtens dan doet hij heel erg alsof hij slaapt maar stikum volgt hij me dan met 1 oog. ik negeer hem dan tot ik een tijdje in de woon kamer ben en dan roep ik hem dan komt hij wel heel erg wibbelend. de laaste tijd als ik hem op zijn dikke zwarte neus een kusje geef krijg ik een heel lief kusje terug :-D

honden page profiel NatasjaNatasja 3 doggies

honden foto van Natasja

Mij mist ze al als ik op het toilet zit.Dan jankt ze soms.En als ik er dan vanaf kom is ze helemaal blij alsof ik een dag ben weg geweest hihi

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Dat is hier ook zo.De dollen door de kamer en als ze even rustig zijn lekker met ze knuffelen.Ze zijn altijd zo blij als je er weer bent. :-D :-D

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Bodhi is ook erg blij om ons te zien. Als m'n vriend thuis komt van het werken, jankt Bodhi keihard, zo graag wil hij m'n vriend zien. Want dan is het speeltijd ;-)

honden page profiel Prince and the othersPrince and the others 3 doggies

honden foto van Prince and the others

toen wij een weekendje op een vriend's cavalier pasten, wilde die hond me overal volgen, echt zo schattig, zo zielig dat hij niet verder mocht dan de deur van de huiskamer :'( dus sindsdien durf ik niet meer naar boven te gaan als hij er is x3

En een echte begroeting is natuurlijk na het pension-verblijf. Onze oude hond Cheetah was 1 weekje daar, en toen hij werd opgehaald, leek hij wel een kleine pup die het lekkerste hondenkoekje van de wereld zag! Hij rende de hele kamer door(op zijn leeftijd van 14!), als hij wat groter was geweest, had hij me op zijn rug genomen, want hij rende onder me door, hij was zo blij, echt zo lief :-D

honden page profiel stephenstephen

honden foto van stephen

ik ben nog niet erg lang weggeweest zonder luna, maar als ik een half uurtje/uurtje ben weggeweest en hij is wakker als ik thuis kom staat hij kwispelend op me te wachten en loopt dan achter me aan naar de woonkamer dan speel ik even met hem en dan zet ik hem weer in zijn mand

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 3 doggies

honden foto van caro en de teckels

ze komen allemaal de hal in en zo blij :-D

honden page profiel SproetSproet 3 doggies

honden foto van Sproet

Sproet huppelt altijd druk kwispelend een paar rondjes tot ik op de grond ga zitten, dan springt hij tegen me op, legt zijn beide voorpoten op mijn schouders, geeft me een lebber in het gezicht. Vaak ploft hij vervolgens op schoot, gaat op zijn rug liggen en wil dan stoeien. Lekker brommen en in mijn handen bijten (nou ja, bijten, hij bijt niet echt, maar doet alsof) :-D

Hij is altijd heerlijk enthousiast. Maar de begroeting is pas wanneer ik dat aangeef, vaak negeer ik hem eerst eventjes

honden page profiel ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~ 3 doggies

honden foto van ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~

Ik word altijd begroet door voor mijn voeten te springen zodat ik bijna elke x plat ga als ik thuis kom haha O-) dan duw ik hem altijd zachtjes opzij (sja moet hij maar niet in mn weg lopen) dan zet ik alles weg en dan mag hij me begroeten en dan word in onder gelebert en hij kwispeld bij zijn hele staart eruit joh ! O-)
en dan probeert hij echt 5 minuten lang zowat in me te komen om te knuffelen en wanneer dat klaar is dan is de rust weer terug gekeerd haha. :-) :-)

honden page profiel NatasjaNatasja 3 doggies

honden foto van Natasja

Zal in September ook moeilijk worden voor haar want dan ga ik een weekendje naar mijn oma en opa.Mijn hond blijft dan bij mijn ouders.

honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk 3 doggies

honden foto van Dewi • Promise • Duuk

Ze zeggen dat honden geen tijdsbesef hebben. Toch meen ik daar hier wel iets van te merken.
Als ik even de deur uitwip, is er weinig tot geen reactie bij terugkomst.
Als ik wat langer weg blijf (aantal uren) des te meer. Dan staat het ontvangstcomite al te blaffen bij het horen van de auto.
Als ik de deur openmaak, staan daar 2 dolblije hondjes. Promise met een kont die er bijna afwiebelt en van Duuk krijg ik een omhelzing met een flinke lik erbij.

Bij thuiskomst na een langere tijd (weekendje weg ofzo) is de ontvangst zeer lauw.
Ik weet niet wat het is, maar als ik het vertaal in mensengedrag lijkt het het meest op belediging.
Na een paar uurtjes is het meestal helemaal weg en krijgen we soms alsnog onze begroeting. En anders gaat het onmerkbaar weer over tot de orde van de dag.

honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie

honden foto van Floor en Fiefie

precies zo claudia! :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "begroet" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^