plassen en slopen!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel hermanherman

hallo ik ben chu een whippet van bijna 1 jaar oud .
ik ben lekker stout en dominant ,plas lekker op baas zijn bed haha!!!sloop ales wat ik leuk vind !!!! plas ook lekker in mijn eigen mand en bench,,,en daarna ga ik de terrier plagen of de andere whippet vervelen.
als ik braaf ben geef ik keurig aan dat ik naar buiten wil ,mijn baasjes gaan gelijk met mij mee ,,dus ik kan het wel !!!! ik ga iedere dag naar het strand dan kan ik min, een uur uitrennen,ook ga ik 2x p dag nog naar de duinen ook lekker rennen!!!
als ik mee ga op visite plas ik ook wel eens op de bank!!!! dat vinden ze niet zo leuk!!!! in de auto ga ik rillen piepen en spugen altijd ,we kregen pilletjes v/d dokter maar die helpen niet !!! nu vindt vrouwtje mij niet meer zo lief,,ze blijft wassen en opruimen mijn huisgenootjes zijn erg braaf en zindelijk !!! mijn baasjes hebben alles al geprobeert maar niks helpt. maar zo kan het natuurlijk niet langer doorgaan want anders vindt niemand mij meer lief dus A.U.B heeft iemand een gouden tip die ervoor kan zorgen dat ik niet meer op de bedden plas niet meer als sloper door het huis ga niet alleen maar de aNDERE HONDEN EN KATTEN PLAGEN en heeft iemand nog een goede tip voor het auto rijden

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "plassen en slopen!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel

Is dit serieus?
Of is dit vanuit een geirriteerd standpunt geschreven??

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

ola ,dat is pas erg.pfffff heb er geen antwoord op...veel te veel probleempjes in 1 keer,dat laat ik hier aan de deskundige over,ik kan je wel zeggen dat het wreed vervelend moet zijn en heel erg vermoeiend

honden page profiel treestrees

honden foto van trees

Nou chu,je maakt het je baasjes niet gemakkelijk,volgens mij ben je flink aan het puberen :-) Of heb je nooit anders gedaan.
je zou aan het baasje kunnen vragen,of ze met jou naar een goede homeophaat gaan,dat wilt nog wel eens helpen.
Hopelijk hebben jou baasjes heel veel geduld met jou,en zal vast wel een oorzaak zijn,dat jij dat gedrag vertoond,en hondjes kunnen eenmaal niet plagen,dus hopelijk nemen ze de tip aan,om jou eens goed na telaten kijken door een dierenhomeophaat.
Hou je ons op de hoogte ;-)

honden page profiel jolanda jolanda

honden foto van jolanda

wat betreft het auto rijden, zorg dat de hond niet naar buiten kan kijken. als hij de horizon constant ziet verschuiven kan hij misselijk worden en spugen.

als je meerdere keren per dag een uur in de duinen aan het rennen bent, laat hem dan voorlopig eens een week tussen die grote pauzes door alleen maar in zijn bench met een kong zodat hij niets kan slopen en jij even op adem kunt komen. een weekje rust... en je kunt weer heel wat meer hebben.
sterkte hoor,
groetjes,jolanda

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "plassen en slopen!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^