vergoedings dilemma

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

even een heel persoonlijke,misschine wat rare vraag.
Marian heeft mij gevraagd 2.5 week op kaatje te passen. Ik mag dan ook in haar huis en met haar auto als ik dat wil. (van haar auto zal ik zeker gebruik maken! huis ws minder) Mijn dilemma is. Ik heb net in de 2.5 week 10 keer dienst. Dan past leandro altijd op Pippa. Hij haalt pippa hier op. Doet hier zijn was. Eet mijn koelkast leeg. En dan haal ik smorgens pip bij hem op en neem uitgebreid ontbijt mee. Daarnaast betaal ik altijd onze uitjes volledig. Een soort pay in natura. Afijn ik heb dus 10 diensten in de weken en moet dus 10 keer een beroep op Leandro doen voor nu dan twee hondjes. Hij vindt dat prima. Ik denk dat het een dure grap wordt. Natuurlijk ook omdat ik met twee hondjes meer echt naar een losloop gebied wil ipv een beetje in het park hier.
Ik heb altijd op Ka gepast met veel liefde. Ka is de reden dat ik zelf een hodnje heb. Marian zou het niet voor mij en pip doen. Ik wil dus gewoon E160 euro ervoor vragen. Vind dit ontzettend moeilijk. Maar ik denk take it of leave it. Ka is stapeldol op mij en pip. Ik zal goed voor haar zorgen. Maar het vraagt ontzettend veel organistie. Wat is jullie mening?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "vergoedings dilemma" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Draai het eens om, als jij haar vraagt 2 weken op Pip te passen, dan ben je neem ik aan bereid om dit ook tegen betaling te doen?

Lijkt mij niet meer dan logisch. Een pension kost ook geld.

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

nou ja ik heb het natuurlijk altijd gewoon uit liefde voor haar hondjes gedaan. Ook haar vorige hondje penotti....ik doe het dus nu mmmm 7 jaar denk ik. Maar er is gewoon wat verandert. Ik kan geen twee hondjes meenemen naar mijn werk. En ik moet dus ook een beroep op iemand doen. En...maar dat lees je ws al tussen de regels door. Marian zou nooit zoiets voor mij doen.

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

ik doe het dus ook echt niet voor marian maar wel voor kaatje...en pip zou het ook knotsgezellig vinden

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende 3 doggies

honden foto van YmY en de bende

Als jij vindt dat je er geld voor moet vragen, moet je dat doen natuurlijk. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat het je geld gaat kosten?
Maar je mag haar auto natuurlijk ook gebruiken, maar dat is dan ook wel nodig omdat je met 2 hondjes op pad moet.

Zij zou het niet voor jou doen zeg je. Daarin zit 'em toch wel de clou vind ik.

Ik zou zeggen bespreek het met Marian. Misschien maakt ze er helemaal geen punt van en heb jij je druk gemaakt om niks ;-)

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

en ach ze heeft natuurlijk ook gewoon die reis geboekt...dus ze gaat ervan uit dat ze het opgelost krijgt. Ik ben het dus niet helemaal met haar eens hoe zij met kaatje omgaat. Goedkoopste brokjes en wandelingetjes over de markt...O wendy wat schemert hier een boel in door ineens...ja nou dat bedoel ik. Ik vind het heerlijk om kaatje dus te verwennen. Maar het kost mij dus nu ook organisatie en geld en goodwill van leandro...Nu ikzelf een doggie heb:-)

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Als jij moet werken, lijkt het me niet meer dan logisch dat ze of een andere oppas zoekt of betaalt voor de opvang die jij inschakelt. Maar kan die Leandro niet op 2 hondjes passen? Die betaal je toch in natura, dus geen geld?

honden page profiel Carla, Charlie & DouweCarla, Charlie & Douwe 3 doggies

honden foto van Carla, Charlie & Douwe

Ik vind niet dat dit iets is om op het forum te bespreken. Dit moet je overleggen met die Marian. Als je al hebt gezegd dat je op de hond wilt passen vind ik het een beetje raar om pas later aan te komen met een bedrag van 160 euro. Heb je echter nog niets toegezegd dan moet je dit zo snel mogelijk met haar bespreken zodat ze, als ze niet met jouw voorstel akkoord gaat, nog een andere oplossing voor haar hond kan zoeken.

De manier waarop zij met Kaatje omgaat moet hier eigenlijk niet toedoen. Wat een ander voor brokken voert en wat voor wandelingen ze maken moet ieder voor zicht weten, zolang een hond er niet onder lijdt.

honden page profiel 3 doggies

Volgens mij wil Leandro wel op beide honden passen.
Maar ze betaald hem wel met geld, maar dan niet rechtstreeks het geld in t handje, maar meer als ze een uitstapje hebben, dat zij het uitstapje betaald, of heb ik dat fout?

Voor de rest, niet meer dan logisch om geld te vragen hoor!.

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

carla je hebt volkome gelijk...mijn vraag stelde ik verkeerd en raakte volkome vertroebeld door mijn emoties hieromtrend.
Ik heb niets toegezegd. Er lijkt min of meer vanuit gegaan te worden. En ik merk dat het een te groot beroep op mij is.
Mijn vraag was geweest hoeveel is normaal om te vragen.
Ik had gewoon op internet moeten kijken wat een pension kost. Ik lees hier bijvoorbeeld E10,- per dag. Dan kan marian kiezen welke vorm zij wil.

honden page profiel debbie & zoedebbie & zoe 3 doggies

honden foto van debbie & zoe

hey wendy,

ik vind dat je groot gelijk hebt om geld te vragen, helemaal nu je zelf veel moet werken en dus ook iets voor twee honden moet regelen. volgens mij vraagt een pension zo rond de 10 euro per dag. sommige iets meer en sommigen iets minder.
ik zou het gewoon met marian bespreken, aangezien er nog niks is afgesproken. is ze het er niet mee eens, dan kan ze alsnog iets anders regelen.

succes!

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

hihi ik mag daar dan voor opgeleid zijn:-) eigen persoonlijke dingen bespreken ben ik niet zo heeeeeeeuul goed in:-). Anders was ik hier op het forum niet zo aan het dralen en schoffelen over ditte :-) Ik heb marian dus gemaild.

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende 3 doggies

honden foto van YmY en de bende

Hahaha, held!!
Heeft ze al geantwoord?

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

ik ben echt heel vreselijk ja....beroepsmatig niet hoor. Maar als het over mijzelf gaat en tegen sommige mensen...maar schrijven kan ik als de beste dus dat doe ik dan maar. En nee marian en kaatje zijn nu op onze volkstuin. Dus dat leest ze morgen of maandag pas. En geheel in stijl van mijn leerdoel op mijn werk (die walgelijke smart pop plannen!) heb ik het kot gelaten. Dilemma. Veel tijd organisatie geld dus niet vrijwillig dit keer...ik hoor het wel van haar.

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

update:omdat ik het hier toch geheel in mijn stijl zeer persoonlijk had geschreven geef ik ook de update. Marian had niet gereageerd maar wel een pensionplek geregeld inmiddels.Ze vond dat ze teveel van mij vroeg. En dat was ook wel zo. Het was gewoon teveel...ook al heb ik alles voor kaatje over...dat geldde niet voor haar baasje (dat bleek ook al wel toch?)Kaatje gaat nu naar een fijn pension. Waar ze al eerder is geweest. daar is ze twee weken in een groote speelweide buiten en snachts binnen. ik ga mee der wegbrengen net als een paar jaar geleden. We hebben het na deze beslissing ook over mijn andere dingetjes gehad, en marian heeft zich nu ook in mijn voermethode verdiept en is minder pessimistisch (zij geloofd heilig in brok vindt mijn kvv maar duur en onhandig). Dus al met al win win gelukkig. Want ik voelde me der heel zwaar onder.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "vergoedings dilemma" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: ruilen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^