hondenscholen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ellisellis

honden foto van ellis

Hallo,
Ik had al eerder op het forum wat gevraagd over hondenscholen. Diverse adviesjes gekregen.
Inmiddels bij een aantal gaan kijken.
We zitten bij 2 scholen met een zomerstop.
We krijgen onze hond op 10 juli en kunnen op 30 juli met de buitenlessen starten.Bij die school zijn ook 4 themabijeenkomsten.
Bij de andere school kunnen we ook met de echte cursus starten op leeftijd van 12 weken. Die heeft wel "socialisatie", waarbij je kunt inlopen. Ook daar hoor ik weer verschillende berichten over. Lekker zelf veel mee naar buiten nemen, met alles kennis laten maken en dan gewoon met de pupcursus starten zeggen een aantal mensen weer. Dat die inloopuurtjes niet zoveel voorstellen en kassa, want je moet direct 11e afrekenen na afloop.
De school waar we 30 juli met de buitenles kunnen beginnen, spreekt me het meeste aan. Dan is onze Yuna 10,5 week.School zegt zelf dat het geen probleem is en een prima leeftijd om te beginnen.Ik heb dan wel bijna 3 weken het hondje om zelf te socialieren. Zou dat uurtje echt veel uitmaken???

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hondenscholen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker

honden foto van Uma & Joker

ik weet het niet. sorry O-)

honden page profiel carla en cyracarla en cyra

honden foto van carla en cyra

hoi hier beginnen ze pas met 12 weken met de puppycurses als ze alle inentingen gehad hebben onze cyra was erg bang vooral voor andere honden en vreemde mensen buiten ben dus vaak kleine stukjes gaan wandelen waar we van alles tegen kwamen zodat ze zoveel mogelijk aan vreemde dingen kon wennen dus socialiseren kun je ook zelf doen

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Bij ons bginnen ze met 9 weken al.Maar wij hebben ook een zomer stop van 6 weken.Het zal niet vel uitmaken dat uurtje.Bij ons kwam een hond van 7 mnd bij de puppen cursus en hij doet het super goed. :-)

honden page profiel ellisellis

honden foto van ellis

Hallo,
Alvast dank voor jullie meedenken....
Kwamen (weer eens...) een buurman met hondje tegen en mee gebabbeld. Die vond de hondenschool die wij als nr. 2 op lijstje hadden 2x niks. Zijn halverwege afgehaakt. En socialiseren doe je hier gewoon op het veldje met andere honden en eigenaren en lekker de cursus beginnen op 30 juli bij andere school die betere berichten heeft.
Denk dat we dat maar gaan doen. De assisente van dierenpraktijk hier was ook erg te spreken over die school en ik kan altijd bij haar terecht met vragen. Op die praktijk is ook 1x per maand een puppy-avond waar een gedragstherapeute ook aanwezig is, schijnt erg leuk te zijn.
Dus ben er wel zo'n beetje uit.
Nu weer denken dat ik nog een hondentuigje/gordel moet hebben voor in de auto.... zo schieten er zoveel dingen tebinnen die we nog moeten regelen.....
maar helemaal leuk

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

geweldig om dit te lezen, je lees je goed in. je bent wezen kijken op de scholen. en je gaat naar de cursus, goed van je.

als je je pup hebt horen we het ?

honden page profiel Ilse ft Dazey, Fay & Mainey Ilse ft Dazey, Fay & Mainey

honden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey

zou pers gewoon 30 juli pas beginnen, socialiseren kan je zelf goed oen zoals ik hoorde zijn er veel honden in je buurt!!

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende

honden foto van YmY en de bende

Ik zou gewoon doen waar je zelf het beste gevoel bij hebt. En inderdaad, als het om socialiseren gaat, dat kun je thuis ook wel doen op het veldje. Van een uurtje in de week wordt een hondje heus niet opeens sociaal hoor.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hondenscholen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Dit was me eerste boerenfox Simba
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^