Loops of niet?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KrisKris

honden foto van Kris

Gisteren is Pip 'ontsnapt', mijn broer had de poort open laten staan... Dat is iets wat ze normaal nooit zou doen, maar er loopt al enkele dagen een JR reutje los rond bij ons in de buurt. Dus nu vraag ik me af of ze dan misschien loops is?
Ik ben nog nergens bloed tegengekomen, en ik dacht dat ze eind maart al loops was geweest, ook al ben ik toen ook maar 1 x bloed tegengekomen...
Ook is de JR de eerste hond die bij haar mag snuffelen, maar de andere honden die we meestal tegenkomen zijn meestal groter dan haar, dus misschien ligt het daaraan.
Ik ben nu dus bang dat ze drachtig is, DA heeft gezegd even af te wachten en evt. over enkele weken een echo te laten maken en dan de zwangerschap af te breken... Maar hoe weet ik dan of ze drachtig is?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Loops of niet?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Als je toch helemaal geen bloed ziet, de vulva niet opgezet is en ze niet extreem veranderd is in gedrag is er toch niks aan de hand? Je ziet het echt wel als ze loops zijn hoor. Gewoon elke dag even op de rug draaien en kijken hoe het er daaronder uit ziet.
Wachten tot er bloed op je vloer ligt is niet echt betrouwbaar, sommige honden houden zich goed schoon, je vindt dan niks. Maar aan de hond zie je het echt wel.

honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann 3 doggies

honden foto van Wil Kettmann

Het gedrag van de teef veranderd gaat rond drentelen in huis en wil ook graag naar buiten gaat vaak voor de deur staan. Maar als je hond weg loopt hoeft ze niet altijd loops te zijn... dus ik denk dat er niets aan de hand is.

honden page profiel KrisKris

honden foto van Kris

Dank jullie wel!
Dan lijk ik me inderdaad geen zorgen hoeven te maken! :-D

honden page profiel Anique en de Fila,sAnique en de Fila,s 3 doggies

honden foto van Anique en de Fila,s

Hoi je hoeft indd niet altijd als een hond loops is bloedvlekjes te vinden op de grond.Er zijn honden die zich zelf heel erg schoonhouden en je er niks van merkt.
Wel kan je het indd zien als je haar op haar rug legt en na haaar Vulta kijkt die zijn dan stuk meer opgezet hier is dan degelijk wel te zien of de hond loopsis of is geweest.

Mocht je toch nog twijfelen kan je natturlijk altijd toch even die scan laten maken bij de DA dat je straks niet voor verrassingen komt te staan.

Groetjes Anique en de Fila,s

honden page profiel pippa en ikpippa en ik 3 doggies

honden foto van pippa en ik

ik vind dat ook zo spannend...mijn pip :-) is ruim 7 maand en steeds denk ik als ze zich gewassen heeft is dat bloed of nat...hup wit watje erbij nee nat...stel je nou voor dat ik het niet zie denk ik dan...maar als jullie zeggen dat ik het echt wel merken ga geloof ik dat maar :-) maar kris spannend is het toch wel he

honden page profiel KrisKris

honden foto van Kris

Spannend is het zeker!
Maar we gaan over een tijdje idd maar naar de DA om die echo te laten maken (gebeurt dat eigenlijk onder verdoving of zo?), op pups zitten we niet echt te wachten... O-)

honden page profiel Mariette BoersMariette Boers 3 doggies

honden foto van Mariette Boers

Hallo,

Als ze loops is, merk je dat wel in gedrag, tenminste b ij onze hond( border terrier)

honden page profiel Mariette BoersMariette Boers 3 doggies

honden foto van Mariette Boers

sorry, te vroeg op enter gedrukt O-)
Ik merkte dat al gauw aan Mascha. Ze was vorige week precies zes maanden en ja dan kon ze elk moment loops zijn. En ja hoor, ze werd aanhankelijker en ik pakte haar op schoot om te kijken of ze beetje bloed verliest( want ik vond dat ze zich heeeel vaak schoon likte) toen was een druppel bloed op mijn broek. De volgende dag merkt ik ook een paar druppeltjes op de vloer. Dus ik hou haar nu 3 weken goed in de gaten.

Ze is nu al "groot". Ik heb dan wel besloten om haar over 2 maanden te laten steriliseren.

En ik kan me voorstellen dat je het spannend vindt. :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Loops of niet?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: braf
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^