Epilepsie?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MariekeMarieke

Hee,

Een van onze honden (Jack Russell, 9 jaar) had al een tijdje last van epileptische aanvallen (af en toe, als ze zich te veel ingespand had), daarnaast heeft ze last van haar achterpoten (is ze al een keer aan geopereerd). Hier had ze echter geen echte problemen mee.

Nu gaat het sinds een paar dagen ineens een stuk slechter. Ze zakt steeds door haar achterpoten en heeft een paar epileptische aanvallen per dag. Voor de aanvallen heeft ze nu medicijnen (die tot nu toe nog niet super lijken te helpen) en ze heeft pijnstillers voor haar achterpoten/rug. Normaal staan lukt ook al niet meer, ze wankelt wat en valt af en toe om. Kan dit komen van duizeligheid door medicijnen? (Duizeligheid is een van de bijwerkingen)

Nu bleek bij de dierenarts ook nog dat ze geen heel sterk hart heeft, dus ook daarvoor heeft ze sinds vanavond medicijnen.

De laatste paar dagen heeft ze niet veel meer gedaan dan in haar mand liggen. Simpelweg haar behoefte doen kost al te veel moeite (pijn?) omdat ze dan door haar achterpoten moet en dit had dus ook al een paar keer een aanval tot gevolg.

De dierenarts zegt dat we het eerst maar moesten aanzien met deze medicijnen, maar misschien heeft iemand hier ervaring mee? Zou dit nog wat worden?

Ze schudt ook regelmatig met haar kop... wat kan dit zijn? http://www.youtube.com/watch?v=zGOE4Wnps2Q aan het einde van het filmpje is het het duidelijkst...

xMarieke

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Epilepsie?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Herinnering Aan Lucky
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^