Vroege vogel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Snoo......Snoo......

honden foto van Snoo......

@Corrie, de hond van mijn ouders sliep steeds langer uit. Moest mijn moeder naar haar werk, sliep de hond nog, en moest ze haar echt wakker maken en dat was nog niet eens zo vroeg.

Volgens mij had dit topic bij 'gezellig praten' moeten staan.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vroege vogel" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Snoo......Snoo......

honden foto van Snoo......

@Angela, wat een luiwammes :-D :-D .

honden page profiel AnnetAnnet 3 doggies

honden foto van Annet

Men moet hier voor 7 uur zowiezo met hond/paard het strand afzijn

honden page profiel ••**Monica*budha* en fee**••••**Monica*budha* en fee**•• 3 doggies

honden foto van ••**Monica*budha* en fee**••

Haha ohw wij leven in een omgekeerde wereld...
Wij gaan nu juist / savonds laat lopen met ze.. Na werk betekend dit Ong om uurtje of 11 à half 12 of soMs later als me vriend echt laat is... Alleen Ga ik niet het park in Dan is er niemand en kunnen ze lopen waar ze willen... Konijjnen zoeken niet dat ze die vinden maar toch haha
daarin tegen ben ik met dit mooie weer vroeg wakker om een uur of 8...maar dan hoef ik nog niet te komen om ze slaapkoppies hier uitte laten.. Die willen pas vanaf half 10..10 uur... Komt denk ik omdat ze nog om half 3 even uitgelaten worden :-)

honden page profiel Snoo......Snoo......

honden foto van Snoo......

@Annet, dat is wel heel vroeg zeg. Hier mag het tot 10 uur (vorig jaar nog 9 uur). Waarom is dat?

@Monica, dat is zeker omgekeerde wereld, maar in de zomer is dat het zo laat het fijnst voor de honden qua temp.

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

hier slapen ze uit :-D :-D

honden page profiel jannyjanny 3 doggies

honden foto van janny

Ik heb een vroege vogel Fleur in het begin kwam ze om 5 uur en nu om 6 uur. Dus al en uurtje gewonnen. En ik heb een langslaper Binky, die is voor 11 uur niet wakker hoor :-D Dit tot grote ergernis van Fleur. Steeds probeert zij hem wakker te maken, en te porren om met haar te gaan spelen. Maar hij vertikt het :'( :-D Zelf vindt ik het niet erg om vroeg op te staan, want door de week moet ik er ook om 6 uur op. Dus lekker genieten van het mooie weer :-D

honden page profiel AnnetAnnet 3 doggies

honden foto van Annet

Wassenaar heeft wel een deel waar men de hond langer toegestaan is, dat bereik men door eerst een stuk duinen door te lopen en dan een mulle hoge zandheuvel over.
Maar waarom zo vroeg dat honden en paarden niet meer mogen?
Eerst was het nog onrechtvaardiger, toen mochten paarden wel tot 10 uur en honden tot 7 uur, nu hebben ze dat rechtvaardiger gedaan en moeten gewoon honden en paarden om dezelfde tijd van het strand af zijn

honden page profiel Snoo......Snoo......

honden foto van Snoo......

@Annet, raar hoor! Doe dan iets er tussen in, maar 7 uur vind ik wel erg vroeg.

@Janny, arme Binky.

honden page profiel AnnetAnnet 3 doggies

honden foto van Annet

Wassenaar is ook niet de meest hondvriendelijke gemeente.
Honden worden steeds meer hier als melkkoeien behandeld. Iets voor honden doen is er niet bij.
Het veld waar jaren jaren de honden gewoon mochten werd een tijd terug ineens een stuk afgenomen voor een voetbalgedeelte. Prima, bleef nog genoeg voor honden over, MAAR het voetbalgedeelte is niet afgezet, en honden gaan gewoon over dat deel wat met regelmaat commetaar op levert. Ook denken veel mensen dat het hele veld verboden is voor honden.
Het bosje naast duinrell, ligt een ruiterpad naast, maar steeds meer ruiters gaan door het bos en er ligt vaak paardenpoep. Klagen is vaak genoeg gedaan maar er wordt gewoon niet geluistert

honden page profiel Nicole&JacksonNicole&Jackson 3 doggies

honden foto van Nicole&Jackson

mm onze jackson (17 weken) sliep redelijk goed uit als wij niet op hoefde...door de weeks staat mijn vriend om 6uur op en dan moeten we emn echt wakker maken,wat hij overgens niet leuk vind...in het weekend konden we t eigelijk net zo laat maken als we wilde,ookal doe je dat toch niet.
Alleen is jackson aan t wisselen en nu denk ik dat hij snachts wakker word vanwege de pijn aan zijn kaakje,overdag kan hij lekker knauwen.........groetjees

honden page profiel Snoo......Snoo......

honden foto van Snoo......

Jeetje wat vervelend zeg. Zitten waarschijnlijk daar in de gemeente een aantal mensen die een hekel hebben aan honden. Is wel balen dat je dan echt op zoek moet naar leuke plekken voor je hond. Is gelukkig niet waar ik woon, en hoop ook dat het zo blijft.

honden page profiel KarienKarien 3 doggies

honden foto van Karien

Hmmm...zit hier aan de koffie, eerst uitgeslapen tot 9, daarna een paar speletejs gespeeld met mn dochter.
Boyk heeft ons even enthousiast begroet toen we beneden waren, maar na een dikke knuffel is ie weer neer geploft en taalt nog niet naar een wandeling... Terwijl hij doordeweeks er ook altijd al vroeg uitgaat. Lijkt wel of hij ook een 'zondagsstandje' heeft.

Misschien scheelt het dat hij vaak niet op dezelfde tijd uitgelaten wordt? Mn man moet op wisselende tijden weg en als het echt niet uikomt, wacht Boyk totdat ik de kids naar school heb gebracht.
Hij is dus niet 'geprogrammeerd' op een vaste tijd. En da's op zo'n luie zondag wel lekker... O-)

honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk 3 doggies

honden foto van Dewi • Promise • Duuk

Ik ben een horeca-meisje, dus vaak laat in bed. En er dan ook wat later uit. Negen uur op zijn laatst doordeweeks, dus het valt op zich nog mee. De honden zitten ook in dit ritme en slapen dus ook wat langer, of nou ja slapen, ze houden zich rustig.
Toen Duuk nog in de bench zat, was het op het laatst niet leuk meer. Hij wilde eruit en begon steeds vroeger te blaffen en hield dan ook echt niet meer op. Toen ik de gok gewaagd heb hem 's nachts de vrijheid te geven, was dit meteen over.
Nu met dit hete weer sta ik bewust vroeg op (voor mijn doen dan, 8 uur) en ga ik een flink stuk met ze wandelen. Overdag zijn ze hier gevloerd met zo'n weer dus als ik niet vroeg opsta, wandelen ze niet veel op zulke dagen.

honden page profiel ingeinge 3 doggies

honden foto van inge

Yori is lekker een uitslaaphond!!!! 's Avonds om 21.30 laatste ronde, en de volgende ochtend kan hij het zelfs ophouden tot 9.30!!! Maar dat redt hij meestal niet hoor... Ik ga er altijd rond 8 uur uit, en dan duiken we gelijk lekker t park in..
Met dit weer is zo vroeg uit bed niet erg! Kun je nog lekker wat doen.. ;-)

honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

Ik sta altijd tussen 5 en 1/2 6 op dus voor mij is dit normaal. Ook Déru gaat om 6 even voor een plasje en rond 7 uur lopen wij al in de bos. :-) Lekker relaxen , alleen met vogelgefluit en al het wild wat ook al uit de veren is!! Het lekkerste gedeelte van de dag!! :-D :-D :-D

honden page profiel Snoo......Snoo......

honden foto van Snoo......

@Dewi, onze hond zit 's nachts ook nog in de bench en ze wil er ook uit 's ochtends. Denk dat ik haar binnenkort ook wel los ga laten, al zal ze dan nog wel vroeg wakker zijn en misschien niet gelijk gaan slapen.

@Annelies, wat een tijd! Da's echt vroeg.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Dobby staat tegenwoordig weer om 7.30 naast mijn bed. Dat vind ik veel te vroeg. Ik blijf dus stug liggen tot 9 uur. Tenminste, dat probeer ik. Ik slaap dan niet meer zo goed als eerst. :'(

honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk 3 doggies

honden foto van Dewi • Promise • Duuk

@ Snoo,
Ik had (en heb) ook geen idee wat hij 's nachts uitvoert, maar feit is dat hij stil is 's morgens en dat ie niks kapot maakt gelukkig. (Behalve 1x een schemerlamp O-) ). Ik heb de gok gewaagd en ben er blij mee, het is voor ons allen alleen maar vooruit gegaan.
Als je de stap zet, succes!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vroege vogel" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Zoey gluurt OVER de schutting!!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^