geen echte plasjes maar wat wel?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bianca/ DushiBianca/ Dushi

honden foto van Bianca/ Dushi

Hoi Ik heb een vraag. Dushi is nog niet echt zindelijk . (Als ik haar elke 2 uur uit laat wel. )Snacht in de bech geen probleem tot 10 uur achter elkaar wat ik heel lang vind niet elke nacht hoor. Nu mijn vraag Dushi doet de laatste 2 weken kleine plasjes op de trap Net nieuw bekleed ( sinds 4 weken). ook in de slaap kamer van de kids als ze er stiekem op piept ( want jawel ze kan de trap op en af sinds 1 week. Ik weet dat dit niet goed is maar soms is ze me te slim af Haha)Wat kan dit zijn en wat kan ik er aan doen . Als ik haar betrap bestraf ik met een boze stem en zet haar op het balkon . Als ze niet gaat blaffen haal ik haar er zo na 5 min van af. is nog maar 1 x gebeurt doe ik dat goed. Oja misschien ook belangrijk zij is van 1 dec dus +- 5 en een halve maand. wie o wie

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "geen echte plasjes maar wat wel?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

traphekje voor de trap zodat ze niet in een onbewaakt ogenblik zomaar de trap op loopt en daar de behoefte kan doen,
als ze om de twee uur zinderlijk is, blijf je dat doen, en voer je dat langzaam op. een hond, jonge hond van vijf maanden is net zinderlijk wat de blaas betreft, ze hebben net geleerd om de blaas te trainen, dus hou het nog even op twee uur en dan uitlaten, piept tie eerder ? dan zet je hem gewoon even buiten.

honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena 3 doggies

honden foto van Shamilla & Zena

traphekje.....
is hier ook een magisch hulpstuk..
zena kan wel naar boven, maar niet meer terug..
cairo kom tnu ook gezellig boven buurten...

traphekje scheelt zo veel opletten, en gevaren

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marit

Kleine plasjes, heeft ze geen blaasontsteking?

Ik zou voorkomen dat ze de fout in kan gaan, dus inderdaad een traphekje, kamerdeuren dicht en heel goed opletten. Kun je even niet opletten? Dan in de bench.

Ze is nog maar 5,5 maand en je schrijft zelf ook 'nog niet echt zindelijk'. Als jij boos wordt, zal ze haar plasjes alleen maar meer op 'verstop' plekjes gaan doen. Uit jouw zicht. Immers, als jij ziet dat ze plast, word je boos.

Gewoon rustig aan doorgaan met de zindelijkheidstraining dan zul je zien dat ze het steeds langer kan ophouden

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Hallo
Ik zou beginnen met iets voor de trap te zetten.Ze is nog jong de ene hond is sneller zindelijk dan de ander.

honden page profiel Bianca/ DushiBianca/ Dushi

honden foto van Bianca/ Dushi

Hoi Marit , Nee ik denk geen blaasontsteking maar bedankt ik hou dat nog even in mijn achterhoofd. het is heel raar voor een klein hndje 3 kilo. Vind ik dat ze lang haar plas op kan houden( soms tot 10 uur is wel s nachts)!!!En als ik haar uitlaat kan ze echt hele lange plassen doen dus vandaar dat ik ook niet aan blaasontsteking denk. Maar als ik dan bijvoorbeel 10 min thuis ben of half uur dan kan ze zomaar naast mij een kleinplasje doen tergroote van een eetlepel. Ik heb bijna nog nooit gestraft voor plassen en of poepen binnen dus dat zou het ook niet moeten zijn. Heb echt geen idee.

Hoi corrie koopman,
Ik weet het geeft niks maar grote plassen doet ze buiten. Maar als ze ergens is waar ze eigenlijk niet mag verraat ze zich toch dat ze er geweest is. nu vraag ik mij af wat dat voor kleine plasjes zijn.En ik ga rustig door met mijn zindelijkheids training hoor.

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 3 doggies

honden foto van caro en de teckels

zo en zo niet straffen dat werkt allen averrechts.
zodra zij wakker wordt pak je haar op en ga je naar buiten met haar.
laat haar zeker niet los in huis zodra ze een plas je buiten doet gelijk belonen.
10 uur is wel heel erg lang voor een pup die nog niet echt zindelijk is.
sterkte ermee ;-)

honden page profiel Bianca/ DushiBianca/ Dushi

honden foto van Bianca/ Dushi

dat doe ik ook allemaal! :-D het is raar geen grote plassen maar na het uitlaten soms 1 klein plasje gewoon naast mij. ik sraf nooit. Alleen nu ik haar daar op betrap als ze het dus doet. is 1 keer gebeurt.

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen. 3 doggies

honden foto van Anita.Langen.

Hallo
Ik zou beginnen met iets voor de trap te zetten.Ze is nog jong de ene hond is sneller zindelijk dan de ander.Plus z`n hekje zorgt ook dat er niks kan gebeuren dus veilig voor jou hondje en jezelf. groetjes Anita.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "geen echte plasjes maar wat wel?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Behendigheid wedstrijd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^