Wat vinden jullie hier nou van?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel moniquemonique 3 doggies

honden foto van monique

ik zal iets heel stout vertellen
elke dag kwam er een mevrouw voorbij gewandeld met haar kleine schattige york.
Elke dag deed hij zijn plas en kakje aan mijn brievenbus en omdat het zo een klein kakje was en ik dat hondje elke dag zag ,ben ik op de uitkijk gaan staan en ja hoor hij deed het telkens weer.Ik heb die mevrouw aangesproken en gezegd dat ik het echt niet fijn vond en graag had dat ze het opruimde in een zakje,maar telkens lachte ze het weg ,ik ging toch niet moeilijk doen voor zo een klein kakje.
Op een dag kwam er iemand voorbij op een paard een die liet op de weg ook zijn behoefte achter, ik heb vlug een schop gepakt en alles in een plastiek zak gedaan en bij de mevrouw met de york voor haar brievenbus gaan uitkappen.
Ik vond het van mijn eigen goed gedaan want...probleem was opgelost ze komt niet meer wandelen met haar york.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat vinden jullie hier nou van?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Heidi & BobbyHeidi & Bobby 3 doggies

honden foto van Heidi & Bobby

Bobby mag van mij niet eens in andermans tuin komen, laat staan plassen of poepen. Ik snap niet dat sommige mensen dat gewoon vinden. Het valt me wel op dat iedereen het hier met elkaar eens is. Zijn het juist de wat meer nadenkende baasjes, met respect voor anderen en hun mening die hier op HP zitten of durven de mensen die wel hun hond in andermans tuin laten plassen niet te reageren? In het laatste geval, hopelijk leren ze dan wel wat van dit topic. O-)

honden page profiel Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjeWaka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

ik vind het inderdaad ook vreemd dat mensen de hond in andermans tuin laten plassen en poepen. die van mij mogen ook niet eens in de voortuinen van andere mensen komen, en plassen en poepen dus al helemaal niet. ik heb altijd zakjes bij me, dus als het per ongeluk op de stoep gaat, ruim ik het op. maar ze doen het liever op gras, dus het komt bijna nooit voor.

uiteraard komt er op de hondenpage wel een bepaald soort mensen...... het soort mensen dat actief bezig is en nadenkt over hun hond, en de opvoeding :-) . en dat zijn meestal ook niet de mensen die willen dat hun hond overlast veroorzaakt in wat voor vorm dan ook

honden page profiel PetraPetra 3 doggies

honden foto van Petra

Je kan een hond heel makkelijk leren waar deze de behoefte ksn doen. Ik heb Noppes ook geleerd om alleen in de struiken haar behoefte te doen of naast een boom.
En dit geld niet alleen voor puppies, Noppes is ongeveer een half jaar bij ons en is ruim 2 1/2 jaar oud.

honden page profiel parravlissparravliss 3 doggies

honden foto van parravliss

onze mannen proberen het wel eens maar ze weten dat het niet mag.
wel zie ik veel mensen die er niet om geven en hun trouwe viervoeter gewoon overal laten plassen.....

honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey

honden foto van Sky & Hailey

Nou wel grappig idd dat er alleen maar mensen reageren die ertegen zijn, vooral omdat er toch heel veel mensen zijn die het wel goedkeuren.. het kan toch niet zo zijn dat die hier niet aanwezig zijn? mocht je het wel doen, gewoon eerlijk zeggen hoor, want hoop niet dat iemand zich bezwaard voelt om zijn/haar mening te geven..

honden page profiel ****** 3 doggies

honden foto van ***

Ja vind dat ook niet kunnen,als er bij ons bezoek komt met een hond word het hekje dat het terras en gras tuin scheid gesloten om dit te vermijden,maar ja is het zelfste als je op straat loopt mijn man raapt het kleine keuteltje van ons chihuahua op en een stapje verder trapt hij een een hoop van een herder of zo,moet het verschil niet zeggen zeker en daar kan hij op foeteren hoor!ik vind ook als je wandeld en je hond doet zijn behoefte heb dan teminste de moed om het op te rapen he!heb wat respeckt voor je dieren en je mede mens!!!!mijn man gaat nooit buiten met de hondjes zonder zakje!!als ze thuis iets doen moet je dat toch ook opkuisen niet?allee succes er mee liefs van Rina & co :-D

honden page profiel MYRIAMMYRIAM 3 doggies

honden foto van MYRIAM

Mijn honden mogen ook niet in iemand zijn tuin komen. dat is prive en doe je niet.
heb wel en keer egahd met mijn pupje die hield het niet op en poepte op de stoep ben ik wel opgeruimd. hoor. nee vind dat je hond niet bij andere mensen in de tuin hoort te laten . mijriam

honden page profiel M@rijkeM@rijke 3 doggies

honden foto van M@rijke

Hier was een vrouw in de buurt, had zelf ook een hondje en klaagde altijd dat bij haar in de straat hondenpoep lag wat ook zo was, maar sinds haar hondje overleden is ligt daar geen hondenpoep meer, ik en nog meer hondenbezitters denken dat haar hond altijd op de stoep poepte, het is wel toevallig dat sinds die hond er niet meer is dat de stoep schoon is ;-)

honden page profiel niconico 3 doggies

honden foto van nico

Dat vindt ik oon niet kunnen.
Dat komt op hetzelfde neer als dat ze het in je huiskamer doen.
Er schijnen artikelen op de markt te zijn die honden je tuin doen mijden.
alleen wordt het dan een beetje lastig met je eigen hond.
Schrikdraad spannen?Misschien iets neerzetten in je tuin waar de honden van schrikken en zo niet je tuin meer inlopen.

honden page profiel Maaike&BaileyMaaike&Bailey 3 doggies

honden foto van Maaike&Bailey

Vind het ook echt walgelijk..!!

Maar zie hier ook veel mensen die hun hond overal tegen aan laten plassen, tegen ander mans planten enz...!! :'(

Als ik het zou zien zou ik er ook iets van zeggen..!!

Ook heb ik eigenlijk expres voor een teefje gekozen zodat ik geen last krijg van een hond die overal tegen aan wil plassen, vind dat ook maar een beetje een vies idee.. !!

Wel deed Bailey het eerst altijd op de stoep bij het huis naast ons, nu zijn we aan het leren om het verder uit te stellen..!!

Maar vind op de stoep plassen nog iets heel anders als een hond tegen de planten, brievenbus of hekje aan laten plassen in ieder geval..!!

honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey

honden foto van Sky & Hailey

Ben er nu klaar mee, stond met een vriendin te praten haar hondje wou tegen mijn struik plassen, ik zei 3x!! neej en toch heeft die hond tegen me struik aangeplast --> die struik kan daar wel tegen joh!! :'( ga toch een dummydraadje spannen! en zet er natuurlijk geen stroom op, dat doe ik zo`n dier echt niet aan maar ik waarschuw mensen wel voor het draadje, eens kijken hoe het dan gaat!

honden page profiel Maaike&BaileyMaaike&Bailey

honden foto van Maaike&Bailey

Vind het ook dan wel respectloos van je vriendin dat zij haar hondje dat gewoon laat doen..! :'(

Ik zou er best kwaad om worden..

leuk is het niet..!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat vinden jullie hier nou van?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: denkspelletjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^