Wat zouden jullie doen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Wij wonen op een apartement en Zaterdag ben ik me echt rot geschrokken.Ik was deze keer alleen bootschappen wezen doen,en neem dan altijd de winkelwagen mee naar boven.De winkels zijn hier onder.En onze Cismo mag altijd gewoon lopen als we de bootschappen uit laden.Meestal blijft hij gewoon voor de deur kijken wat er uit de kar komt.Maar nu hoorde hij de honden van mijn buurvrouw een amerikaanse stafford plus amerikaanse bulldog .En helaas vinden die 2 honden van haar geen een hond leuk.Ze grommen zelfs naar mensen en kleine kinderen.Ik zag Cismo weg lopen en riep hem terug ik was als de dood ,die honden kon ze bijna niet meer tegen houden ze blaffte en gromde zo hard dat ik als een gek erna toe was gerent .Heb Cismo nog net optijd weg kunnen krijgen daar.Want het buurmeisje en haar vriend konden hun honden bijna niet meer bij zich houden.De afdrukken van hun poten en het schuim van hun mond was duidelijk zicht baar op de vloer.En ik beefde over mijn hele lijf en ook Cismo was als de dood..Het was namelijk al een keer gebeurt toen we in de lift stonden dat die ene Cismo bijna te pakken had.Hij heeft toen snel de riem om het beest zijn bek gedaan.Dus jullie snappen dat ik nu echt als de dood ben voor deze honden.Nu hoorde ik net van de andere buurvrouw dat haat zoon Zondag ook zijn hond bijna was aangevallen en ook dat is nog een pup.Ik weet dat deze honden vaak alleen zijn ,en een ervan altijd in de bech moet omdat hij alles kapot maakt.Veel uit loop krijgen ze ook niet .En ze mogen niet in kontackt komen met andere honden of mensen want dat wilt ze niet.Nu zij mijn vriendin en de buurvrouw dat we aan gifte moesten doen bij onze makelaar,want met hun valt niet te praten ze mogen eigenlijk al niet meer met de lift omdat ze laatst bijna een klein kind van net een jaar aanvielen.Wat alleen goed is afgelopen omdat Opa het kind aan haar benen trok dus haar liet duiken als het waare.Dit komt toch ook door de opvoeding van de honden dus de schuld van de baasjes toch..Ik ken namelijk z`n zelfde hond en daar speelt Cismo gewoon mee niks aan de hand.Hoe kan het dan dat Cismo toch naar die 2 honden loopt en dan toch biberend terug komt..Heb ik dan iets fouts gedaan ..Groetjes Anita.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat zouden jullie doen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel SennaSenna 3 doggies

honden foto van Senna

Je hebt niets fout gedaan hoor! Jeetje wat vervelend zeg. Zou zelf wel eerst proberen te praten. En dan zoniet het bijhouden van wat en wanneer er gebeurd zodat je een dossier kan aanleggen. Dan doet de politie meer.

honden page profiel ** 3 doggies

honden foto van *

Je kunt ook aangifte doen bij de politie. Dit is levensgevaarlijk. Als ze zowel andere honden als kinderen aanvallen. Muilkorven die honden. Dit is een gevaar voor de samenleving.

En je zou idd is bij je makelaar kunnen informeren,wat hun ertegen kunnen doen.

Wat zul jij geschrokken zijn zeg. Maar ook Cismo. sterkte !!

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Ik zou al deze klachten verzamelen en bij de makelaar en ook de dierenbescherming droppen. Als deze vrouw de honden niet kan of wil (her)opvoeden, er geen gt bij haalt, haar honden niet voldoende beweging geeft, dan is het vragen om problemen. De honden kunnen dan beter in beslag genomen worden.

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Als er agressie tegen mensen in het spel is, zijn ze veel meer geneigd om in te grijpen. Politie is misschien ook een idee ja...

honden page profiel DIESELDIESEL 3 doggies

honden foto van DIESEL

Jee wat rot zeg,gelukkig is er met je hondje niets gebeurt.loopt er geen wijkbeheer rond in jullie wijkplaats om het te melden

Anoniem (Gast)

zo zeg!!
je zou die honden toch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(
nou ja opzich ook wel zielig voor die honden dat ze altijd in de bench moeten. eigenlijk moet ik zeggen:
je zou die baasjes toch!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

ik zou goed opletten dat Cismo niet zonder jou wegloopt ofzo... veel te gevaarlijk...

sterkte!

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Ik laat Cismo nu ook echt niet meer los lopen.
Dat durf ik echt niet meer.
En ik ben al bang als ik langs hun deur moet lopen.
Want wij wonen achteraan en zij bij de voor klapdeur dus ik moet er altijd langs.Nu ben ik als de dood dat ik ze tegen kom in de lift ookal mogen ze daar niet meer in toch doen ze het.En ja ik loop straks even naar de buurvrouw want dit kan echt niet meer.Gelukkig is met de kleine behalfe een tand door haar lipje verder niks gebeurt moet er niet aan denken dat z`n kleintje van net een jaar gebeten was door een van die 2.Ik heb al eens met haar een gesprek erover gehad en ze vind dat wij beter op moeten passen,maar hoe dan de mijne valt niemand aan wil alleen maar spelen.En ik ga is kijken welke mensen er nog meer dit soort dingen met haar honden hebben gehad,want er wonen hier veel kleine hondjes.En Cismo die gaat nu echt heel hard aan de riem trekken als we vlak bij hun deur staan en blaft en jankt gelijk.Ik hou hem nu echt heel kort ver bij de deur weg.Het liefst zou ik hem dragen maar dat is ook niet goed las ik hier al eens bedankt voor jullie antwoorden altijd fijn dat er iemand mee denkt liefs Anita.

Ano (Gast)

jouw hond liep los? houden zij hun honden altijd aan de lijn?

ik heb een buurvrouw met een klein hondje wat meestal voor de deur losloopt, volgens mijn buurvrouw is het een (ook klein hondje) schatje die niets doet, volgens de meeste hondenbezitters in de buurt is het een kattige hond die zomaar begint te bijten.
Als ik met mijn hond aan de lijn naar buiten loop staat dit schattige hond meteen voor mijn neus en doet inderdaad niet erg schattig. Buurvrouw heeft niet door dat het irritant is als ik niet normaal met mijn hond naar buiten kan lopen zonder dat mijn hond een knauw van de hare krijgt.

wat ik wil zeggen.. elk verhaal heeft 2 kanten en al klinkt het inderdaad alsof deze 2 honden niet erg sociaal zijn, ik zou mijn hond aan de lijn laten als je weet dat er meerdere honden in de buurt/flat wonen. Mocht er dan toch iets gebeuren dan sta je in ieder geval in je recht want zoals ik het begrijp was jouw hond los en die andere niet.( ze konden ze bijna niet houden is toch aan de lijn of vast? )

Als ze echt een kind hebben aangevallen moet de politie ingeschakeld worden door die ouders natuurlijk.

honden page profiel MYRIAMMYRIAM 3 doggies

honden foto van MYRIAM

ik vind dat je zulk gedarg van de bazen niet hoeft te pikken. de honden kunnen er niks aan doen. die hebben de opvoeding gehad . dus weten niet beter.
maar zou er als de baasjes niks aan doen werk van maken.
ik snap wel dat jou hpondje nu bang is ja.
ben blij dat hij voor de rest niks heb. al was dit niet nodig geweest als die mensen hun honden hadden opgevoed groetjes mijriam

honden page profiel kees van den broekkees van den broek 3 doggies

Zolang er niets in het huurcontract over het aantal honden staat kun je er niets aan doen.

Bij de dieren bescherming net zo ,want ze zijn niet slecht voor de hond.
Worden niet mishandels en krijgen te eten en onderdak.

Bij de politie heb je ook geen poot om op te staan want daar moeten eerst ongelukken gebeuren willen ze wat kunnen doen.
Ze houden de honden aan de lijn en weg bij anderen zoveel als mogelijk.

Dus je hebt geen zaak.
Helaas dus.
Gewoon uit de weg gaan.

.

honden page profiel gorby2009gorby2009 3 doggies

honden foto van gorby2009

ik vind dat het 2 kanten heeft.

hun honden zijn duidelijk niet geschikt om in een dicht bevolkte omgeving te wonen, als er naar kids gebeten wordt, zouden ze zo verstandig moeten zijn de honden te muilkorven of op zn minst aan een halti of gentle-leader te doen.

ik zou als opa eerder er werk van maken als met honden onderling, kinderen moeten zich veilig kunnen voelen en ook veilig zijn, het zijn maar kids en dan in een kleine ruimte als een lift of een trappenhuis is een uitvallende hond naar mens/kind onaanvaardbaar.

echter jouw eigen hondje.......dat loopt wel los en dat is mega onverstandig, je weet nooit wie je tegen komt en er is vast een aanlijn plicht.

wij wonen ook in een appartementen gebouw, en daar liepen ook telkens 2 kleine reutjes los, die dan op een halve meter voor Gorby gaan staan blaffen en grommen. Snap ik wel, het zijn reutjes die in feite de voordeur moeten delen en dat gaat vaak niet goed, maar die dingen liepen wel los, en dan sta ik met een mega grote reu, die zich 2x laat uitschelden en de 3e keer woest link wordt, weet je hoe sterk hij dan is?
En is het dan mijn verantwoording als het een keer fout gaat, Gorby zit kort aan de lijn, is zeer goed gehoorzaam maar er zijn grenzen, aan zijn tolerantie en aan die van mij. 1 van de reutjes is hem zelfs al eens aangevlogen, Gorby schudde hem letterlijk van zich af en de baas mag blij zijn dat zijn hondje nog leeft, vliegt het tegen een muur, kan het dood zijn.

Gelukkig is het mogelijk om met de eigenaren te spreken, tenminste die van 1 van de hondjes (een dwerg pincher), geen enkel probleem we letten allemaal goed op, maar de ander van een Tsi-Tzu ging het verhaal rondbazuinen dat Gorby zo vals was en zo gevaarlijk. Helaas pindakaas, want Gorby is heel vriendelijk en straalt dat ook uit, en bovendien staat hij meer dan 100% onder appel. Andere buren hebben deze mevrouw vertelt wat ze er van vonden en ook nu zit haar hondje aangelijnd (gelukkig)

kortom: ik denk niet dat je iets kan doen, behalve je hondje geod bij je houden en zeer alert zijn en elkaar ontlopen. Het verstandigst, maar ik weet niet of dat lukt, is gewoon een keer een gesprekje beginnen zonder nu direct over honden te praten, je bent tenslotte ook buren. Een goede verstandhouding kan enorm veel goeds opleveren.

Maar dat uitvallen naar mensen..... dat is niet tolerabel, maar daar moeten de slachtoffers zelf iets aan doen, van horen zeggen, doet niemand iets mee.

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Ik hou Cismo normaal altijd aan een korte lijn hier in het apartement.Alleen Zaterdags komt hij kijken wat er uit de kar komt.En natuurlijk heeft een verhaal 2 kanten en ik heb meer medelijden met de honden dan met haar.Vanaf nu dus nooit meer los in de gang.En ik heb al vaker met haar gesproken en ze is best aardig alleen wat haar honden aan gaat wil zij het zo ..En ik weet dat het fout was om Cismo in de gang te laten ,maar heb nooit gedacht dat hij gelijk naar hun honden zou rennen.Maar dat is dan mijn lesgeld geweest nu heeft hij gelukkig behalfe schrik net als ik er niks aan over gehouden.Ik ga haar wel zelf nog vertellen dat als zij haar honden weer niet in dedwang kan houden ,ik nu toch de makelaar erover ga bellen.Want toen Cismo in de lift werd aan gevallen zat hij wel aan de lijn en die van haar gelukkig deze keer ook.Eigelijk loopt Cismo nooit zomaar los.vind het wel rot dat hij nooit naar de kids kan lopen als die onder hebben aan gebeld ,want je weet maar nooit.Dit is enkel gebeurd nu omdat hij bij mijn kwam kijken en normaal loopt hij niet bij de deur weg,als we bootschappen gedaan hebben.Verder loopt hij zelfs buiten bijna nooit los omdat ,meneer niet altijd netjes terug komt.Bedankt voor jullie antwoorden groetjes Anita.

honden page profiel      Evelien & Midas Evelien & Midas 3 doggies

honden foto van      Evelien & Midas

Kan me voorstellen dat je je rot bent geschrokken
Vind het niet kunnen hoor. zou er wel wat tegen doen.
bijna je hondje en een kind
pfoeeh :'(

honden page profiel gorby2009gorby2009 3 doggies

honden foto van gorby2009

@ anita

dat zei die man van die pincher ook die Gorby aan vloog, maar het zijn juist die momenten dat het fout gaat, en dan is eigenlijk voor alle partijen dramatisch, en dan gaat ook iedereen zich er nog eens mee bemoeien.

Gorby is nooit los binnen het appartementen gebouw, maar goed wij wonen maar met 4 per verdieping en er zijn meerdere liften, maar toch, ff los, of ff een lang haspel.

ik vind het erger wat je vertelt over dat kindje, ik vind dat overgefelijk, als je weet dat je hond onbetrouwbaar is naar mensen, en zker naar de kwetsbare kleintjes (gezichtjes zijn het eerst als toehap plek) en echte kleintjes weten ook niet wat wel of niet kan.......

ik zou eens een balletje opgooien, zo van "jullie honden zijn sterk he, hebben jullie weleens gedacht over een halti of gentle leader, dan heb je veel meer controle" gewoon als meedenken, dat werkt beter dan iets anders.

de politie, das mijn ervaring, grijpt pas in als er daadwerkelijk gebeten is en dan niet eens honden ondering (dat moet je vaak zelf uitpraten, dat is civielrechterlijk) dat bijten moet echt naar mensen zijn, en zo ver mag het toch niet komen, het zal jouw kleintje zijn zeg.......

en zo is het toch lastig, maar die mensen zien dat zelf toch ook? (hoop ik......)

honden page profiel The tibbies on tourThe tibbies on tourgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van The tibbies on tour

Ik zou ook geschrokken zijn.
Dit is niet normaal hoe de honden reageren bijna je hondje en een kind.
Ik zou er zeker wat aan gaan doen

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

jeetje dat is schrikken.
probeer ze uit de weg te gaan voordat er iets ernstigs gebeurt.
met meerdere sta je misschien sterker om het probleem aan te pakken bij instanties.
sterkte

honden page profiel danidani 3 doggies

honden foto van dani

Ik snap die mensen niet hoor..

Ik heb zelf een hondagressieve hond en die loopt nooit los!
Alleen op plekken waar echt geen andere honden lopen en die overzichtelijk is en dan is mijn man erbij.

Zijn agressie is mede ontstaan doordat er hier in de wijk een hond los liep of aan een hele lange lijn en die heeft Boris 2x aangevallen.

Ik loop regelmatig een straatje om of een andere kant op wanneer ik (aangelijnde) honden tegen kom omdat die van mij anders door het lint gaat.

Sterkte ermee en houd je hondje maar goed in de gaten!!

honden page profiel Liz Sita & ChicaLiz Sita & Chica 3 doggies

honden foto van Liz Sita & Chica

Mja.... Beetje snel geoordeeld.... Je weet niet of die honden slecht zijn opgevoed..... en of ze zown slecht leven hebben, misschien omdat de honden zo lelijk doen gaan ze op tijden naar buiten dat er bijna niemand op straat is...

En eerlijk gezegt zou het toch echt je eigen schuld zijn..... Jou hond liep los en kwam niet direct terug toen je riep... Niet lelijk bedoeld maar ik zou mijn hond niet los laten als ik zou weten dat het eventueel fout zou kunnen gaan en ze niet altijd direct terug komt wanneer ik haar roep.

Denk dat het baasje dezelfde irritatie over jou heeft als jij over hen.... Als jou hondje niet luisters te dicht in de buurt bij kun komt (welke wel zijn aangelijnd) en het toch fout gaat... Worden hun er op aangekeken.

honden page profiel gwendagwenda 3 doggies

honden foto van gwenda

Vervelend is het wel te noemen zeg (meer ook wel, maar vind daar het juiste woord even niet voor).
In ieder geval....tuurlijk wil jouw hondje spelen, maar niet elke andere hond wil spelen en dat is dus inderdaad de les die jouw hondje geleerd heeft (en jij ook een beetje)en gelukkig heeft ie er niets aan overgehouden buiten even verschrokken, maar dat is geen ramp. Moest het wel zo zijn, zou ik hem zo snel mogelijk in contact brengen met sociale honden.
Nu ik heb ook honden die van andere honden niets moeten weten en als er dan een vreemde hond zomaar op ze afgelopen komt...tja dan moet ik me toch ook wel even schrap zetten hoor.
Eentje is dan ook nog ene die bij mensen niet zo heel fantastisch is. Ze gaat niet zomaar aanvallen hé, maar ze moeten haar wel gerust laten. Ik zou dus nooit, maar dan ook nooit met mijn honden een lift ingaan als er iemand anders in is. Dan wacht ik liever 5 minuten langer en vraag of ze de lift terug naar beneden of boven sturen om zo problemen te vermijden en dat is dus met dat kindje volgens mij ook gebeurt. Tuurlij kan het niet hé, maar ik steek mijn hand niet in het vuur dat de mijne het niet zou doen moest er een kindje vlak naast haar staan in een lift. Nu de mijne heeft wel heel wat opvoeding gehad en luistert heel erg goed en kom ook nooit in zo een situatie terecht gewoon omdat het niet verantwoord is en dan stel ik me wel de vraag bij die mensen....waar is hun verstand als ze weten dat hun honden zo dingen niet aankunnen van ze in die situatie te blijven brengen....

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Ik ga vandaag nog even langs haar om te vragen ,wat zij wil.Ik kan helaas nooit met de trap anders had ik dat wel gedaan.En ik wacht altijd of zij komt met haar honden we geven elkaar ook altijd gebaren als we buiten lopen ,en zij ziet mijn of ik haar.Dan loop ik nog een rondje of zij zodat we zonder problemen naar binnen kunnen.Ik weet helaas haar uitlaat tijden nooit want die zijn verschilend.En ik weet dat Cismo nooit los mag in de galerij maar zag er geen kwaad in op dat moment dat hij naar de kar kwam kijken.En nee hij heeft er niks aan over gehouden.En dat kleine kind stond al in de lift toen zij met haar honden de lift in wilde .Misschien dat we het anders op kunnen lossen door als ik haar uit laat tijden weet want ik wil Cismo ook niet steeds gaan dragen tot ik hun deur voorbij ben.Ik laat het jullie nog weten wat ze zij,en hoop dat ik deze dingen dan beter uit de weg gaan gaan als nu ,want als ik geen tijden weet zou ik altijd met de trap moeten gaan en dat kan ik helaas niet bedankt voor jullie antwoorden groetjes Anita.

honden page profiel gorby2009gorby2009 3 doggies

honden foto van gorby2009

in een flat is het gewoon altijd oppassen.

ik kom vaak bij mijn ouders maar moet wel naar 5 hoog, ik weet nooit wie daar op visite is (met honden dus, want Gorby is zeer vriendelijk naar mensen).

staan er al mensen in de lift vraag ik altijd of ze het erg vinden samen met Gorby in de lift te staan, sommige mensen zijn bang en dat moet je respecteren, tis mijn hond, niet die van hen.

gewoon je hond kort bij je houden tot je dingen kan overzien, als zij dat nu ook doen......

vrienden worden honden in 1 flat zelden, tenzij ze elkaar butien vrij mogen ontmoeten, en dan nog, in het flat, kort aangelijnd, zelfde voordeur, das altijd manouvreren, tenzij je echt een allemansvriendje hebt, en dan nog, de andere hond is dat misschien niet.

sterkte en succes, het geeft een beetje een onveilig gevoel he, ik herken dat helemaal, al heb ik dan altijd de grootste hond, wil het niet zeggen dat ik me dan "veilig" voel.

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Ja ik heb er zeker een onveilig gevoel over.
En ik hou Cismo altijd kort aan de lijn want inderdaad je weet maar nooit.
En de meeste mensen hier kennen Cismo.
En hebben ook bijna altijd iets lekkers voor hem bij zich.Juist omdat hij z`n allemans vriendje is.En ja ik ben zelf bang uit gevallen nu na deze gebeurtenis.Maar ga gewoon wel met haar praten ze is namelijk best aardig dus dat is niet het probleem.Alleen dat ze met haar honden zo de lift instapt.En zelf niet vraagt of het goed is ,ook niet als ik er al in sta dus dat vind ik wel eng.Groetjes Anita.

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Ik ben straks dus toch maar naar de buurvrouw gegaan.
En haar uit gelegt dat ik dit een vervelend iets vond zo als het ging.Ook duidelijk gezegt dat het mijn fout was deze keer omdat Cismo los liep en na haar honden rende.Ook heb ik tegen haar gezegt dat ik bang ben voor haar honden,want binnen komen kon niet omdat dat niet ging vanwegen haar honden.Ze snapte mijn wel maar wil niet dat haar honden in kontact komen met andere mensen of honden juist omdat ze zo reageren.En na een hondenschool wil ze niet.Ook zij ze dat ze van de makelaar eigenlijk na een aanval met een andere hond hier ,niet meer met de honden in de lift mag.Maar ze had geen zin om steeds te gaan lopen.Ik vroeg haar of ze mijn haar uit laat tijden kon geven zodat ik er rekening mee kon houden.Want nu vind ik het echt eng om langs haar deur te moeten.Maar ook die kon ze niet geven want ze wist het nooit van te voren.Ik heb haar gezegt dat haar honden wel echt super sterk zijn daar zij ze trots op ja he,misschien dat je ze dan iets om hun mond kan doen om te verkomen dat ze kunnen bijten.Maar ook dat wilde ze haar honden niet aan doen.Ja daar stond ik dan meer kon ik haar niet zeggen of vragen ,ze was wel gewoon aardig hoor ,maar dat is ze altijd.Wel begreep ze dat ik bang was.Nu moet ik dus gewoon nog beter opletten dat er niks gebeurd.Groetjes Anita.

marielle (Gast)

met alle respect,u vraagt wat wij zouden doen. wat ik in ieder geval zou doen,is zeker na het gesprek met je buurvrouw de dierenbescherming inschakelen. Met pijn in me hart zou ik aan die honden elke dag opnieuw moeten denken,het is wel duidelijk dat die honden te weinig energie kwijt kunnen en dus dit gedrag vertonen. Schakel alsjeblieft de dierenbescherming in. Misschien hebben ze dan nog een klein beetje leven!

honden page profiel gorby2009gorby2009 3 doggies

honden foto van gorby2009

Wat goed van je Anita, meer kan je niet doen, misschien zet je haar op zn minst aan het denken over hoe en wat met haar honden, ze zal met de deur uitgaan ongetwijfeld even aan jouw bezoekje terug denken, dat kan niet anders. SUPER gedaan !!

@ marielle
geen dierenbescherming die hier iets aan doet hoor, die komen echt niet meten of de hond genoeg beweging krijgt (zouden wel heel veel honden in beslag genomen worden) die kijken naar huisvesting, voeding en of er -aantoonbaar- lichamelijk geweld gebruikt wordt, en dan nog.........
ik vind het gedrag van deze honden naar kids echt heel eng, maar helaas is het altijd wachten op ongelukken, aan de andere kant, als er wordt ingegrepen op "vehalen" van derden, zijn heel wat mensen hun hond op sprookjes van de buren kwijt.


maar nogmaal Anita, ik vind dat je het geweldig hebt aangepakt, diep respect :-D

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Hallo gorby2009 ik was ook blij dat ik het toch heb gedaan.En ookal ben ik er niks mee opgeschoten ben wel mijn ei kwijt.En tegen de andee buurvrouw heb ik vanmorgen gezegt dat ze hun kleinkind beter kunnen dragen in de lift.En ook niet meer los in de gang moet laten lopen ,want dit vind ik toch een eng iedee nu is het nog goed afgelopen maar wie weet je moet het lot niet uitdagen toch.En ik hoop dat de buurvrouw zeker na gaat denken over haar gerdag want dat brengt zij over na haar honden.En nee de dierenbescherming zal echt niks doen,want de honden zien er goed uit krijgen normaal te eten.Het enige is ze zijn vaak alleen en krijgen geen uitloop bijna ,dus daar zullen ze echt niet voor komen ,en net wat Gorby zegt dan zouden er heeeeel veel honden afgepakt worden.Maar goed ik pas nu exstra op Cismo want wil dit nooit meer mee maken de schrik blijft er bij mijn wel in zitten.Als ik langs hun deur moet lopen om buiten te komen,want dan springt de hond die wel los in huis loopt keihard tegen de deur aan .En de andere jankt dan omdat die vast zit in zijn bench..Bedankt voor het mee denken.Groetjes Anita.

marielle (Gast)

Nou als de dierenbescherming bij jullie zo te werk gaat,dan kan je indd beter niet bellen. Bij ons is dat dus absoluut niet zo,ik zeg niet dat ze gelijk die dieren in beslag nemen,maar er staat een melding van en na een aantal keer melding zullen die dieren uit het huis gezet worden. Een hond kan moet indd wel is alleen kunnen zijn,maar als jullie dierenbescherming niks doet aan deze situatie vind ik het een flut bescherming.

Suc6 met alles

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende 3 doggies

honden foto van YmY en de bende

Vervelend. Ook sneu voor die honden vind ik, maar ik begrijp wel dat die mensen hun honden weghouden van andere honden. Ze zijn bang voor problemen.

Het enige wat jij volgens mij kunt doen, is zorgen dat jouw Cismo niet in de buurt komt van die twee.

Verder zou ik het met rust laten, want wat wil je bereiken als je actie onderneemt? Dat die honden weggehaald worden? Dan worden ze denk ik zonder pardon afgemaakt.

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Nee ik wil zeker niet dat de honden afgemaakt worden.
Want zij kunnen er niks aan doen.
Wil alleen dat hun baasje beter oplet.
Kijk van Cismo dat was mijn schuld niet met opzet maar toch ik had eraan moeten denken dat hij naar haar honden kon gaan rennen.Maar dat ze kleine kids aanvallen vind ik nog erger een kind van net een jaar die al in de lift stond.Ik wilde haar alleen zeggen dat ze zelf moet uit kijken en werk ervan maken doe ik niet ,ik ben persoonlijk naar haar toe gegaan.Groetjes Anita.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat zouden jullie doen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Luna zwanger!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^