Hoe kun je de andere pups van het nest opsporen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel selmaselma

honden foto van selma

Hoi allemaal.Weet niet of ik de topic in de juiste catagorie heb gezet,maar goed hier is mijn vraag.Hebben jullie enig ide op wat voor manier je 1 van de andere pups op het spoor kan komen?Wij hebben Rasha van particulieren uit hey plaatsje Driebrugge.Weet dat daar 3 pups in de buurt naar toe zijn gegaan.Die zouden we eventueel wel kunnen opzoeken.Maar is een eindje weg en we hebben op dit moment geen auto.Nou was er ook een pup naar Amstelveen of Buitenveldert gegaan,wij wonen in amstelveen, maar daar hadden ze geen nummer of email van. :'( hebben jullie enig idee hoe of waar ik dit zou kunnen opsporen?lijkt me geweldig om hen te ontmoeten en rasha haar zusje of broertje te zien :-D alvast bedankt!Liefs Selma.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe kun je de andere pups van het nest opsporen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel TR25TR25 3 doggies

honden foto van TR25

probeer marktplaats heb er daar ook al een aantal oproepen gezien van honden die broers zussen zochten

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Ik weet niet of jullie pup bij de fokker al gechipt is? In dat geval zijn alle hondjes gechipt en kan je misschien op de Databank Gezelschapsdieren wat nummers intikken die voor of na het chipnummer van je eigen hond zitten? Ik neem aan dat die nummers opvolgend zijn van 1 nestje.

honden page profiel selmaselma

honden foto van selma

dank je tr 25 kan ik misschien wel effe proberen.en nienke,nee rasha is van een particulier en ik moet haar nog laten chippen.maar zou ik bij databank gezelschapsdieren niet haar geboortedata intypen en dan kijken of er wat uit komt?gewoon op internet toch?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je hebt rasha van particulieren ? weten zij niet waar de anderen pups naar toe zijn gegaan, ? misschien kan je hun eens benaderen voor adressen ?

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Een goede particulier laat ook zijn honden chippen voor ze de deur uit gaan. Zo kan die fokker zelf ook de honden blijven volgen, of ze doorverkocht worden, etc.
Jammer dat dat niet gebeurd is.
Ik dacht eigenlijk dat chippen al verplicht was?

honden page profiel jojo 3 doggies

honden foto van jo

Chippen is vanaf 01-01.2011 verplicht nienke.
Dan heb je geen honden meer zonder chips ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

honden van een erkende fokker die zijn verplicht te chippen, honden die niet erkend zijn nog niet.

honden page profiel jojo 3 doggies

honden foto van jo

Nee maar dat is straks wel verplicht op 1 januari willemijn ;-)

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

zet advertentie op marktplaats of vraag nog eens aan de mensen waar je pup vandaan komt die moeten tich weten waar de andere pups naar toe zijn gegaan.
succes :-D

honden page profiel Triggered by the herdTriggered by the herd 3 doggies

honden foto van Triggered by the herd

Je kan je ook bij dit forum aansluiten en je hond opgeven:

http://nestgenootjes.forum2go.nl/

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Of via het forum bij 'baasjes' kijken en sorteren 'per ras'. Misschien heb je net als ik geluk en vind je toevallig een pup uit het nest. :-)

honden page profiel NathalieNathalie 3 doggies

honden foto van Nathalie

Kun je die mensen niet contacteren waar je ze vandaan hebt ? Die moeten je toch kunnen helpen met waar de andere naartoe zijn gegaan ? Of is daar een wet op privacy die dat niet toelaat ?

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Waarom bel je niet de fokster op die weet de adressen wel.

honden page profiel selmaselma

honden foto van selma

bedankt allemaal voor jullie tips.Het echtpaar waar we haar vandaan hebben ,hebben het nummer of emailadres niet van de mensen hier in amstelveen of buitenveldert.Dat is het"m juist.Wel van de pups daar in driebrugge.Hier is het effe dichterbij ,vandaar. ;-)

honden page profiel kees van den broekkees van den broek 3 doggies

Dan kun je ook een oproepje bij de Dierenartsen ophangen in die woonplaats.
Of misschien een advertentie met oproep in de plaatselijke krant.

honden page profiel SproetSproet 3 doggies

honden foto van Sproet

via het forum waarvan muis de link neergezet heeft, heb ik de twee broertjes van Sproet gevonden. Zeker een aanrader! ik duim voor je :-D

honden page profiel selmaselma

honden foto van selma

HE femke,super voor je dat je twee broertjes van sproet gevonden hebt. :-D Heb me net op nestgenootjes aangemeld. Duimen dat er misschien iets uit voorkomt,hoop het zo erg!

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Gek is dat toch. Ik stimuleer het eigenlijk altijd dat mensen die een pup uit hetzelfde nest hebben contact met elkaar houden, maar er is niemand van mijn pupkopers die contact heeft met een andere pupkoper.
Het nestje breng ik altijd in één keer naar Harlingen (zo sparen de pupkopers een dure rit naar Terschelling uit en is het voor de moederhond niet zo chaotisch), dus alle pupkopers leren elkaar ook kennen tijdens de overdracht.
Soms worden er adressen uitgewisseld, maar er wordt nooit wat mee gedaan.
Heel toevallig hebben vorig jaar twee pupkopers (beiden uit het westen van het land) elkaar ontmoet in Harlingen, waar ze beiden toevallig die dag waren.

Het lijkt mij ook juist leuk om contact te houden, maar blijkbaar vindt niet iedereen dat.

honden page profiel selmaselma

honden foto van selma

he Nienke nou dat is wel echt het toppunt van toeval zeg haha.Ik vind het juist ook leuk om in kontact te blijven.Leuk ervaringen en foto"s uit te wisselen.En af en toe lekker wandelen samen.Heb een advertentie op mp gezet en wie weet krijg ik nog eens wat te horen van de andere pups.Nogmaals weet dat er 3 of 4 naar mensen in de buurt van hun zijn gegaan ,maar dat is een beetje ver haha.ben beneuwd naar de andere. :-D

honden page profiel Felien & BuddyFelien & Buddy

honden foto van Felien & Buddy

Ik zou dat van Buddy ook wel willen weten, hij komt hier uit de buurt dus misschien als andere mensen ook nog hier in de buurt wonen. wie weet O-)
Het lijkt mij inderdaad ook leuk om dan aventoe te wandelen en te kletsen.

Groetjes Felien en Buddy

honden page profiel The tibbies on tourThe tibbies on tourgoedgekeurde fokker

honden foto van The tibbies on tour

ik zou het eerst eens proberen waar je je pup vandaan heb gehaald dat scheelt een helehoop zoekwerk en ik dacht dat en ook een site was waar ze opzoek zijn naar broers en zusjes van hun pup.
ik weet alleen niet meer hoe die site heet je kunt even googlen

succes sandra

honden page profiel SonSon

honden foto van Son

Ja !

Nu achteraf gezien, zou ik het ook leuk vinden, om bv het enige zusje ( die er toen nog was...) van Montie te ontmoeten. Maar ik denk niet dat het gaat lukken. De mensen die mij Montie hebben verkocht hebben zelfs niet mijn naam en adres gevraagd.....dus dan neem ik aan, dat ze dat ook niet aan de andere kopers hebben gevraagd O-)

Als ik dit zo lees, had het erg leuk geweest, ik ben ook benieuwd of Montie haar zusje als zodanig zou herkennen...??? Hebben honden, dat instinct ? Of zou het gewoon weer een ander leuk hondje zijn voor haar ?

Greetz....Son & Montie

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe kun je de andere pups van het nest opsporen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^