pup meegenomen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

goeiemorgend mensen,
na mijn verhaal vorige week over broodfokkers,nu een verhaal over hele zielige mensen.
mijn verhaal begint gisteren toen we ons hermientje haar papieren die toegestuurd werden van sint hubert gingen oppikken bij de fokker,hermientje meegenomen zo kon mevrouw ons hermien nog is zien nu ze 10 maandjes is geworden.
na een gezellige middag en heen en weer gebabbel,begon de fokker een verhaal over een kleintje dat ze terug hadden gebracht,op amper 5 maandjes al,want meneer en mevrouw die het hondje hadden gekocht,hadden op 1 x geen zin meer in dat beestje,want ze konden er niet aan wennen,toen vertelde me de fokker dat ze haar heeft teruggenomen die mensen hun centen heeft teruggegeven omdat ze zag dat de pup niet verzorgd was.
zo gezegd zo gedaan ,toen liet ze ons dat huppie zien,keilief was ze maar idd niet erg verzorgd,eups de pup op mijn schoot genesteld,en heeft der zo wat een dik half uur liggen ronken,mevrouw vroeg je is het geen eentje voor jou (ze kent me goed)ik weet best dat je haar goed gaat verzorgen en vertroetelen.
ze zoekt nog een warme thuis,wij zo is naar elkaar gekeken ,zo van .....thja maar we hebben juist ons hannah van 2 januari en is ook maar pas 5 maandjes,dat is wel erg snel,.....gaat dit gaan met zijn allen,???vele vragen en eigenlijk weinig antwoorden.
je kan je al raden wij naar huis met de papiertjes van hermien ,ons hermien en .......DE PUP.
zo nu zijn we morgend ,zij heeft goed de nacht doorgeracht,wel geslapen bij mij,wel een beetje onrustig want lag constant te hijgen,maar lag wel rustig,miss komt het wat door de stress.
met de andere hondjes gaat het ook ok,en iedereen aanvaard elkaar,het enigste proleem deed zich vanmorgend voor ,ik ging de hondjes uiten laten 2 per 2 ,toen ik de deur achter me toetrok,want ze was niet alleen maar wel met hannah en hermien,schreeuwde ze de hele buurt wakker.dus ikke pup mee de jas in en eups naar de uitlaatwei,dus hoop dat dit eventjes geduld vraagt,en we haar toch nog kunnen onze gewoontes aan te leren,want natuurlijk weten wij niet wat er met haar gebeurd is verder,is ze wel goed gesocialiseerd geweest bij die mensen die haar terug hebben afgezet???denk van niet ,want mensen zonder geduld naar mijn mening.dus je ziet er bestaan niet alleen de broodfokkers ,maar ook de broodkopers,ik wil haar zeker de kans geven op nog een gelukkig leven verder,en hopelijk hebben we evenveel geluk zoals met onze pups die bij ons zijn terechtgekomen,als iemamd tips moest hebben,hoe ik haar het beste kan laten wennen aan haar nieuwe situatie (nog is voor dat hondje)zijn steeds welkom.zet van haar al een fototje ij op mijn fotoalbum,vele groetjes en heel goed weekend

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "pup meegenomen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel 2 doggies

Ach jee, je hebt er dus een pup bij!
Gewoon alles met haar doen wat je met een jongere pup ook doet. Socialisatie is in te halen (inprenting, dus de allereerste weken, niet), dus mocht de socialisatie niet zo goed zijn gegaan, dan draait ze nog helemaal bij. Succes!

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

dankjewel voor de geruststelling martie,zij zal zich dan nog aan ons aanpassen?super dat te horen,want moet eerlijk toegeven dat ik een klein beetje bang heb,maar dat is ook omdat met de andere pups alles vanaf de eerste dag in orde was,zij heeft natuurlijk al bij andere mensen gezeten,dank je martie

honden page profiel 2 doggies

Joh, ik heb eens een reu van 6 maanden terug genomen omdat hij zou bijten. Ik hield bijna een kruisverhoor, haha, en ik kwam met de conclusie dat de hond geen leiding kreeg en daardoor zelf de leiding moest nemen, wat een onzekere hond dus helemaal niet kán. Dat verklaarde het happen, want echt bijten was het niet.
De reu kwam bij mij met ogen in z'n hoofd....als schoteltjes! Hij leek helemaal in de stress. Ik nam de lijn van de eigenaren over en je zag die ogen veranderen, want hij kreeg van mij wel meteen leiding. Ik heb die bange, onzekere hond (want die was door de begeleiding van die mensen gewoon overal angstig voor geworden) in een paar dagen omgetoverd tot een fijne, relaxte hond zoals hij als klein pupje ook was. Later heb ik hem herplaatst bij mensen bij een poedeltje, ging geweldig!
Ik schrijf je dit als voorbeeld.
Doe gewoon leuke dingen met haar, doe oefeningen, leer haar alleen zijn enz. Dus behandel haar precies alsof ze nog maar 8 weken is. Gaat helemaal goed komen!

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Sandra,

Wat een verhaal...pff...
Ja, zeker er bestaan ook BROODKOPERS.. :'(

Maar dit pupje heeft alle geluk van de wereld bij jou terecht te komen... O-)

Ik krijg er tranen van in m'n ogen dat zo'n diertje bij zulke maloten terecht kan komen.
Och, och.... :'(
Gelukkig leeft een hond in "het nu" en heeft ze het nu goed!!!

Je bent geweldig!! O-)

Ik wens je alle geluk op de wereld met de hondjes...
Het zal zeker goed komen met de nieuwe telg ;-)
Ze had het niet beter kunnen treffen..!! :-D

Ben benieuwd naar de pictures... ;-)
Knuffel voor alle Yorkies ;-)

Lieve groet, Ilja

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

hoi ilja bedankt voor jou reactie,dat kan ik op het ogenblik wel gebruiken,nu op het moment zijn onze drie duivelinnekes aan het genieten van de rust en denk in de eerste plaats dat luka dat nu erg nodig heeft,want ik veronderstel dat ze dat in haar nieuwe leventje nog niet veel heeft gehad,het fototje staat op mijn fotalbum ilja ,juist thuisgekomen en nog niet al te proper toen,we hebben ze al een hele verzorging gegeven en ziet er al een pakje beter uit,kammen is voor haar een nachtmerrie ,dus ik zal met haar engelengeduld moeten hebben en haar alles een beetje terug moeten aanleren.beetje bij beetje stap voor stap.ja hoe kan je nu al zo een huppie beu zijn he na 2 maandjes??je begrijpt het echt niet,er zijn sommige mensen die denken wanneer je een pup koopt alles rozegeur en manneschijn is,niks is minder waar,en je moet er echt geduld voor hebben ,dat weet jij als de beste he ilja?ik hou jullie zeker op de hoogte hoe het verder met haar verloopt.nog is 1000 x dank ilja

honden page profiel AnitaAnita 2 doggies

honden foto van Anita

Ik ben blij dat ze nu bij jullie is!!
Dat ze maar een grote en gezonde meid zal worden, en jullie heel veel plezier aan elkaar zullen beleven!!

Lieve groet, Anita.
Poot van Spike.

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

dank je anita voor de lieve reactie

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Wat fijn dat ze een goed huis heeft gevonden.
Zal altijd onbegrijpelijk blijven de dom- en wreedheid van sommige mensen.

Dat gaat wel goedkomen hoor als ze poosje langer bij jullie is,met dat piepen.
Shyra kregen we ook met 5 maand.Eerst dagen piepen zodra ze ons uit zich had.Daarna accepteerde ze het langzaam dat we uit zich waren.Toen we dus ook nog eens uit huis gingen was het even piepen maar al gauw nestelde ze zich tegen Raisa aan en was rustig.
De eerste keer dat Raisa en mijn vriend ( en dat zijn allebei haar grote idolen,stapel is ze op die 2) weg gingen jankte ze de hele buurt bij elkaar,terwijl ik er wel was.Maar de schok was te groot dat ze zonder haar weg gingen.
Afgelopen donderdag is ze mee geweest Raisa weg brengen voor de operatie.Raisa de rust zelf en Shyra piepen toen ze merkte dat Raisa onder narcosse was (echt maf was dat)
"s Middags heeft mijn vriend Raisa alleen op gehaald en Shyra vond het prima.
Ze piept dus niet meer.

Denk gewoon dat hondjes van die leeftijd en zo snel zijn weg gedaan niet echt hebben geleerd vertrouwen in mensen te hebben,en dat moet je gewoon opbouwen.

Lang verhaal,maar omdat situatie wel op elkaar lijkt,maar even neergepend.Gaat dus zeker wel goedkomen als ze zich helemaal thuis voelt en door heeft dat je haar ook niet in de steek laat.

Genietse he van je hondjes.
Leuk hoor.

Groetjes Marianne

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan 3 doggies

honden foto van De Mecheltjes clan

Hoi Sandra,

Sandra zo heeft het moeten zijn,
geweldig dat jullie dit besluit hebben genomen
en je zal zien dat het allemaal op zijn pootjes terecht komt, met jullie aandacht, geduld en liefde
hoef je er niet aan te twijfelen dat het goed komt, met jullie onverwachte maar heel mooie rodeluitbreiding.

Ik ga nu naar je foto kijken,en Sandra super. :-)

Liefs,
Wilma

honden page profiel joke&taatjoke&taat 2 doggies

honden foto van joke&taat

Hoi sandra
Ik ben er van over tuigt dat het ggoed gaat komen .Wat geweldig jo dat je er heb meegenomen .
Het beestje is nu tenminste goed terecht gekomen .Ik wens je er heel veel plezier mee
groetjes joke en taat

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

joke,wilma en marianne heel erg edankt voor jullie vertrouwen,marianne aan jou verhaal heb ik zeker wat gehad,dus ik moet niet wanhopen,??
ik merk dat ik derstraks de was naar boven ging doen ,dat het al een heel stuk beter ging met haar ,ze is gewoon niet op de overloop lijven janken ,maar gewoon terug naar de woonkamer,en ja wilma was een onverwachte roedeluitbreiding ,maar zoals je zegt heeft zo moeten zijn,als ik dat weeral zo he onder ogen heb moeten aanzien ,zo hukkepukkje dat weeral niet gewenst was,en zoiets kan ook een fokker niet aan een koper zien,algoed dat ze nog zo slim zijn geweest terug bij de fokkster te zetten,en niet gewoon op straat te zwieren,er zal een reden zijn geweest dat ik de papieren van hermien ben gaan ophalen en niet heb laten opsturen.dus ze zal wel gewoon bij ons horen.denk dat ik stilletjesaan toch moet gaan denken dat ik wat ruimer ga wonen hihihi

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

martie lees nu juist ook jou reactie en voorbeeldje van de angstige hond,super dat je dat beestje in orde hebt gekregen,heb zeker ook aan jou verhaal,eerst en vooral ga ik haar deze daagjes proberen wat rust te brengen ,en ik zou het bijna durven de kennismakingfase noemen.elkaar allemaal een beetje beter leren kennen,en daarna wat meer met haar ga bezig zijn met oefeningetjes enz....haar vooral heel veel liefde schenken ,en algoed ben ik nu deze 2 weken thuis ,dan kan ik me daar zeker met bezighouden,zo klein nog en zo onschuldig he martie?bedankt voor jou reactie martie

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "pup meegenomen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^