Herinneringen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Allemaal,

Ik wilde even vertellen dat we vandaag voor het eerst weer op de plek zijn gaan wandelen, waar we ook altijd met Iggy+ en Chelsea gingen wandelen, maar ik moet zeggen, dat het een hele emotionele wandeling werd, we hebben het grootste gedeelte van de wandeling over herinneringen aan Iggy+ gepraat, en we hebben op sommige momenten ook een traantje gelaten, we beginnen het geleidelijk aan een plaatsje te geven, maar vergeten doen we Iggy+ nooit, we praten iedere dag nog over haar, over hoe ze was, en wat ze altijd deed, vooral als we met haar gingen wandelen, het is dan net alsof Iggy+ gewoon met ons mee loopt, ook al is ze er dan niet meer in levende lijve bij, maar ze zit voor altijd in onze harten, waar we haar altijd zullen herinneren, al die herinneringen doen ons goed om het overlijden van Iggy+ een plaatsje te geven, ik hoop dat we nog veel van die herinneringen over Iggy+ zullen hebben, we vergeten haar nooit, we houden nog altijd van haar.

Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

P.s: Het witte hondje was onze Iggy+, het bruine hondje is onze Chelsea.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Herinneringen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel  martine martine 3 doggies

honden foto van  martine

Sonja,

je bent niet de enige, ik heb dit nog steeds, elke dag, en het is één jaar geleden dat Urbahn er niet meer is, maar ohhh zo aanwezig met alles, maar stilaan kan je met een glimlach terug kijken op al die mooie momenten samen, en af en toe een traantje zoals van de week, als ik na negen jaar zijn dochter toevallig tegenkwam. Maar ze blijven steeds in ons hart!

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 3 doggies

honden foto van caro en de teckels

mijn eerste hondje is op 9 april 2007 over leden
en onze daisy is op 5 september 2008 overleden en we hebben het nog heel vaak overbeiden ze hebben toch wel een aantal jaren bij ons gewoond ook al waren het beide herplaatsers .
ze horen bij ons en ik ben ze nog steeds niet vergeten.
er hangen ook nog veel fotoos van hun door ons huis.

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Wij hebben het ook nog wel over onze hondjes en dat is ook goed je houd van ze wij verloren er twee in een jaar dus we begrijpen jullie verdriet sterkte

honden page profiel bettiebettie 3 doggies

honden foto van bettie

Ook hier nog altijd heel veel herrineringen aan mijn honden.
Mede doordat ik op de hondenpage terecht ben gekomen komen er nog meer verhalen naar boven.
Ja je vergeet je lieverds nooit.

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

ik denk ook vaak terug aan mijn hond ze is nu ruim 4jr in de hondenhemel.
vergeten zal ik haar nooit

Anoniem (Gast)

Het is logisch dat je nog veel aan je hondje denkt. Dat zal nooit overgaan, want je hond was toch een gezinslid?
Strekte en houd je vast aan de fijne tijden.

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

Ik herken het, dat je het gevoel hebt dat Iggy met je meeliep. Toen ik voor het eerst weer op het pad liep waar ik altijd met Laska liep voelde ik heel sterk dat hij daar op dat moment ook liep. Nu is dat gevoel weg, ik heb het een plekje kunnen geven. Het is fijn dat Iggy nog steeds in jullie gedachten zit, dat bewijst hoe zielsveel jullie van je lieverd hebben gehouden. Voor altijd in jullie hart!!!! Sterkte!!!

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Bedankt allemaal, we hopen dat we het op den duur ook een plaatsje kunnen geven, net als bij jullie allemaal.
Ik hoop dat onze herinneringen nog altijd bij ons blijven, zodat we haar nooit zullen vergeten, gelukkig staat ze nog op veel foto´s en haar urntje staat bij ons in de woonkamer, iedere dag praten we over haar, en laten we een traantje, bij de gedachten dat ze nu gelukkig geen pijn meer hoeft te lijden, we kijken iedere dag naar haar foto die aan de muur hangt, zo is ze voor ons gevoel er nog altijd bij, en vergeten doen we haar gelukkig nooit, ze was tenslotte het aller eerste hondje dat we samen kochten, en ze was een kindje voor ons, misschien vinden sommige mensen dat raar, maar wij beschouwen haar als ons kindje, net als Chelsea natuurlijk, zij is ook ons kindje.

groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Nog meer mensen hier op de forum die ook dit gevoel hebben mee gemaakt, zo weet ik in ieder geval dat ik niet de enigste hier in ben.

Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

honden page profiel ****** 3 doggies

honden foto van ***

Neen meisje je bent echt niet alleen,ik huil nog veel voor ons Smurf.Maar je ze komt er niet mee terug he!het enige waar ik me aan optrek is dat ze geen pijn meer heeft :-D en dank zij mijn lieve echtgenoot en onns twee nieuwe hondjes is het dragelijker geworden,ze nemen veel verdriet weg O-) maar ons meisje zit voor altijd in ons hart en nog heel erg diep?Sterkte liefs Rina & Alexander likje en pootje van Turbo en Diezel :-D

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Rina,

Je hebt helemaal gelijk, met wat je schrijft.

Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Zijn er nog meer mensen die ook van die herinneringen hebben over hun overleden hondje, of een ander huisdier?

Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

honden page profiel The tibbies on tourThe tibbies on tourgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van The tibbies on tour

Volgens mij blijven ze altijd voortbestaan in je herrinering :-D

honden page profiel VivianeViviane 3 doggies

honden foto van Viviane

ik mis mijn hond elke dag.iedere minuut,iedere seconde Het zal altijd mijn lievelings hondje blijven.Hoop hem ooit nog terug tegen te komen.

honden page profiel ArletteArlette 3 doggies

Gisteren is onze Flokky 3 maanden overleden en ik ween ook nog dagelijks Ik heb verleden week het geluk gehad dat ik van hem kunnen dromen heb ...ik heb hem in mijn droom opgepakt en heel lang geknuffeld ...ik zette hem neer en hij was ineens verdwenen en ik werd wakker Ik denk dat hij mij laten weten heeft dat hij nog steeds rond mij hangt ook al zie ik hem niet meer
Die droom heeft mij ongelooflijk goed gedaan en elke dag voor ik slapen ga bekijk ik het videoke dat ik gemaakt heb van hem ...en dat geeft veel troost maar vergeten doe je zo een beestje nooit ...je hebt veel te mooie herineringen eraan over gehouden

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Arlette,

Wat een mooi filmpje zeg, ik zat met tranen in mijn ogen te kijken, en de herinneringen aan onze Iggy+ kwamen weer boven, zij is 26 mei alweer 6 maanden geleden overleden, Iggy+ is geboren op 10-06-1999 en overleden op 26-11-2009, ze mocht maar 10,5 jaar oud worden, ze is overleden aan epilepsie, lees anders mijn verhaal maar over Iggy+ op mijn page, onder de naam Triest verhaal over onze Westy Iggy+, daar staat alles in vermeld.
Vervolgens wens ik je heel veel sterkte met het verlies van Flokky, ik weet hoe jij je voelt, ik voel het ook nog iedere dag voor Iggy+.

Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

honden page profiel Mariska en JipMariska en Jip 3 doggies

honden foto van Mariska en Jip

Hoi Sonja, John, Iggy+ en Chelsea,

Wat prachtig om te lezen dat Iggy binnen jullie gezinnetje nog zo'n prachtig plekje heeft..ze leeft door in jullie gedachten, ze is bij jullie, dat weet ik zeker..en ze heeft ook vast een heel mooi plekje in de hondenhemel!
Maar wat blijft het moeilijk hé, goh..ik ben nog niet zover om de favourite wandeling van mijn lieve Bobby te lopen, maar ik vind het heel knap, dapper en mooi dat jullie dat wel gedaan hebben, Iggy was er vast bij..

Heel veel sterkte..

liefs Mariska

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Mariska,

Dank je wel, ja ik weet zeker dat Iggy+ nog altijd bij ons is, hoe lang is het geleden bij jullie, dat Bobby overleden is, onze Iggy+ is 26 mei alweer 6 maanden overleden, ze overleed op 26-11-2009. Ik hoop dat voor jullie die dag ooit ook mag komen, en dat Bobby dan ook met jullie mee zal lopen.
Maar het blijft nog altijd heel erg moeilijk, maar we willen haar op deze manier ook niet vergeten, dat wandelen, deed Iggy+ Iggy+ daar het liefst, samen met onze Cairn Chelsea, haar hebbenwe gelukkig nog wel ,maar ook voor haar was het wennen, dat Iggy+ niet meer thuis zou komen, ze waren immers van pup af aan bij elkaar, ze zijn samen op gegroeid.

groetjes Sonja, Iggy+ en chelsea.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

iggy zit in jullie hart, zo hoort het ook, vergeten zullen je haar nooit, en heus eens komt de dag dat als je daar weer eens wandelt, dat er een grote glimlach op jullie gezichten komt, de herinnering hoe het was met iggy. bij verlies wordt er een herinnering geboren.

honden page profiel Mariska en JipMariska en Jip 3 doggies

honden foto van Mariska en Jip

Hoi Sonja,

Jeetje wat naar ook voor jullie Chelsea, maar wel heerlijk dat Iggy+ er op deze manier toch een beetje bij is..
Onze Bobby hebben we op 6 januari van dit jaar moeten laten inslapen, hij was pas 7 jaar, veel te jong..
Ik moet zeggen dat ik nu nog in de fase ben waar ik hem nog steeds aan het zoeken ben, hem overal zie lopen en nog steeds verwacht z'n snuit voor het raam te zien als ik thuis kom...
Het is allemaal zo snel gegaan en van de één op de andere dag, dat ik met veel vragen ben achtergebleven...hebben we wel de juiste beslissing genomen..heeft hij het allemaal wel begrepen...
Zijn favourite wandeling wil ik al een tijdje lopen, maar ik kan het nog niet.. daarom vond ik het erg mooi te lezen dat jullie het gedaan hebben, ik weet zeker dat Iggy ontzettend blij was en er bij was van het begin tot het eind..(goh..ik heb gewoon tranen in m'n ogen nu..)
Bedankt voor je berichtje en heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve maatje..

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Mariska,

Dank je wel, en ik hoop met héél mijn hart, dat er voor jullie ook een dag komt dat jullie die wandeling gaan maken, en dat Bobby er dan ook bij mag zijn, ik weet niet of je mijn verhaal gelezen hebt, maar wij hebben helaas geen afscheid van onze Iggy+ kunnen nemen, ze was op dat moment bij de dierenarts ter observatie voor haar epileptische aanvallen. Gelukkig is jullie Bobby niet alleen gestorven, en waren jullie bij hem, nogmaals heel veel sterkte met het verlies van Bobby, als je je hart nog eens wilt luchten, dan schrijf je me maar.
Zie hier een foto van mijn hondjes, het witte hondje was onze Iggy+, het zwarte hondje is onze Chelsea: .

Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

honden page profiel Mariska en JipMariska en Jip 3 doggies

honden foto van Mariska en Jip

Hoi Sonja,

O, wat vreselijk voor jullie, wat ontzettend naar..
Maar wat een prachtige hondjes allebei, echt zo lief!
Daar mogen jullie echt trots op zijn!
Bedankt voor het luchten van mijn hart, echt heel fijn..er zijn in mijn omgeving, buiten mijn eigen kinderen, die ik hier natuurlijk niet mee op kan zadelen, niet veel mensen die het echt begrijpen..

Jeetje, wat een prachtig hondje was Iggy+...het eerste dat in me op komt is dat hij jullie vast heel veel verdriet heeft willen besparen door er stiekem tussenuit te knijpen....al doet dat nog zoveel meer pijn! Sterkte!

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Mariska,

Dank je wel, alleen was onze Iggy+ een teefje, maar ik weet ook niet zeker of jullie Bobby een reutje was, misschien was hij ook wel een zij, verder mag je me altijd een pbtje sturen, als je behoefte hebt om te praten, want je hebt helemaal gelijk dat er mensen van buiten af het niet begrijpen wat het verlies van je maatje wel niet te weeg brengt, en dat je er ook héél erg verdrietig over kan zijn, gelukkig begrijpen de mensen die op deze forum zijn, wat dat verdriet wel betekent, en voelen we allemaal met elkaar mee, en dat doet je goed, dat je er met andere mensen over kan praten, het heeft mij in ieder geval wel goed gedaan, ik hoop dat jij er ook iets aan zal hebben. Nogmaals heel veel sterkte met het verlies van Bobby.

Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

honden page profiel Mariska en JipMariska en Jip 3 doggies

honden foto van Mariska en Jip

Hoi Sonja,

O, sorry, ik ben er bij baby's ook altijd slecht in of het nou een jongen of een meisje is... :-D
Bobby was inderdaad een reutje.
In elk geval, nogmaals bedankt en jullie ook veel sterkte nog..

groetjes,
Mariska en Bobby+

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Mariska,

Geeft niks, jij kon het ook niet weten, maar bedankt.

Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Onze eerste hond, Freya, is in 1995 ingeslapen. Die had kanker en veel pijn, en daar had ik het niet zo moeilijk mee. Ik was daar ook relatief snel overheen.

Chico hebben we vorig jaar juni in laten slapen en daar heb ik het nog steeds moeilijk mee. Misschien omdat hij langzaam aftakelde, of misschien omdat ik de afgelopen jaren fulltime thuis was. Ik heb geen idee waarom, maar ik laat ook nog regelmatig traantjes.

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Nog meer mensen met mooie herinneringen aan hun overleden huisdier?

Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco 3 doggies

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Vorig jaar is mijn Bordercolliemix Thomas plotseling overleden aan Epilepsie(vond hem dood onder de tafel toen ik thuis kwam).
Moet zeggen dat ik er nog iedere dag aan denk

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Wie hebben er nog meer mooie herinneringen aan hun overleden hondje?

Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Herinneringen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Zwarte tanden van Farmfood???!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^