Wormen kuur.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Hallo ik had een vraag ik weet dat er al veel over wormen is gezegt.Maar nu heb ik een vraag ik heb onze Cismo gister weer een kuur gegeven en weer was het foute boel,vanmorgen om half 8 zat hij bij mijn aan de slaapkamer deur te piepen.Doet hij anders nooit dus ik snel eruit want dan heeft hij iets.Mezelf gelijk aangekleed vluchtig omdat ik zag aan zijn houding dat hij heeeeel snel naar buiten moest.En jawel ik was snel even mijn schoenen aan het aan doen was al te laat hij had de halfe kamer al gehad met diaree.Dus ik toch nog naar onder gegaan en er kwam nog meer.Vanmiddag niet meer aan de dunne ,maar ging stil liggen op de bank en vloog er opeens af hij moest spugen.Dit gebeurt dus altijd als ik hem een kuur geef.Nu heb ik me echt voor genomen geef hem dus echt die troep niet meer.Heb wel al verschilende merken gehad van de da maar ook dat werkt niet zo zielig vind ik dat hij is er echt ziek van.Nu is hij weer vrolijk het duurt ook meestal tot tegen het end van de middag maar dan nog.Geven jullie wel altijd een kuur of niet,van de buurvrouw hoorde ik als je wormen ziet in zijn ontlasting kan ik het altijd nog doen,mag dat nu wel of niet hij eet trouwns vers voer.Groetjes Anita.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wormen kuur." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Geef je hem tabletten.Want ik had van mijn DA wat je in zijn mond moest geven dit werkte niet.

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Ja hij krijgt tabletten.
Maar nu al 3 keer andere en toch elke keer dit..
Vandaar dat ik nu zo iets heb van moet ik het nog wel blijven doen.Vind dit zo zielig voor hem groetjes Anita.

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Dat is inderdaad heel vervelend voor de hond wij hebben een labrador gehad die heeft bijna nooit een kuur en hij heeft nooit wormen gehad :-)

honden page profiel meikemeike 3 doggies

honden foto van meike

Wat sneu voor Cismo, tja het is toch gif die kuur. Je kan proberen om op natuurlijke wijze wormen te voorkomen en als je wormen in de ontlasting ziet kan je inderdaad altijd nog een tablet geven. Dat kan gewoon hoor, ik heb hier verhalen gelezen van honden die nooit een kuur hebben gehad, alleen op natuurlijke wijze worden hebben voorkomen.

Zelf geef ik anti-vlo snoepjes van Biofood (http://www.biofooddiervoeding.nl/hond/hond.php?articleID=67) en knoflookbonbons (http://www.biofooddiervoeding.nl/hond/hond.php?articleID=39 die als natuurlijke wormenkuur werken.

honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel 3 doggies

honden foto van Janneke van Bommel

er zijn inderdaad steeds meer mensen die zeggen dat op voorhand een kuur geven zelfs helemaal geen nut heeft!!!

Gewoon goed de ontlasting in de gaten houden en mocht het ooit nodig zijn, dan pas actie ondernemen. Wat zou je je hondje voor niks ziek laten zijn...Gelukkig is ie nu weer beter!

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Bedankt allemaal ik ga in vervolg inderdaad pas geven als het nodig is eerder echt niet meer.
Hij eet nu eindelijk ook weer hij krijgt nu inplaats van Farmfoot vers Carnibest ik heb eindelijk hier in de buurt een adres gevonden via internet en hij vind het heerlijk,vanavond maar een klein beetje gedaan hoop dat het erin blijft.Ook ga ik kijken na een natuurlijke worden kuur als hij ze mocht krijgen want dit wil ik echt niet meer zo zielig.En wat voelde ik mezelf schuldig omdat ik het hem had gegeven.Nu is hij weer bijna de oude ondeugd.Gelukkig ik zie hem 10 keer liever zo hoor wat een troep voor z`n klein beestje bab bedankt voor jullie antwoorden hier kan ik weer wat mee liefs Anita en een pootje van Cismo.

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Je geeft ook geen ontworming om je hond te beschermen, je geeft eens in de zoveel tijd een ontworming om alles wat er eventueel in de darmen zit dood te maken.

Ontworming is geen garantie dat je hond geen wormen krijgt.

honden page profiel The tibbies on tourThe tibbies on tourgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van The tibbies on tour

Als je in nl blijft is het denk ik niet z'on probleem is maar wij gaan naar het buitenland waar hartworm voor komt dus dan geeft ik liever wel een tabletje.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ontwormingskuur is niet voor hartworm.

vraag daar naar bij je dierenarts, die weet precies wat voor middel er is tegen de hartworm, die vooral in de zuidelijke landen voorkomt.

en daar zijn speciale pipetjes voor, geen wormenkuur is daar geschikt voor.

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Bedankt allemaal en ik zal is navraag doen weer bij mijn dieren arts.Gisteravond had hij nog diare gelukkig vandaag helemaal niet meer.Groetjes Anita.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wormen kuur." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^