reactie gevr zwangere hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel hermanherman

hallo ik zal me even voorstellen ik ben herman en heb een vraag
mijn hond is net 1 jr hij luistert best wel goed maar rent soms of als hij de kans krijgt weg zodra ik hem weer ziet komt hij wel en is die ook wel weer blij maar ja. nu is er wat gebeurd het is een duitse staande kort haar en was weggelopen waarschijnlijk heeft ie een border colly gedekt die 9 mnd oud is zij is nu een week loops ik weet dat de loops tijd gewoon doorgaat in een periode mmar mijn vraag is kan dat doordat ze allebij nog jong zijn of kan het een schijn zwangerschap zijn het is dus morgen precies een week geleden ? en die border is nu loops of precies een week of vanaf maandag hoop hier een reactie op te krijgen en wil even vragen als het zo kan zijn wat beter is voor die border colly een abortus of sterlisatie? kunnen jullie me een goed advies geven? dankje?????

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "reactie gevr zwangere hond " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Kelly-ElroyKelly-Elroy 3 doggies

honden foto van Kelly-Elroy

Hoi Herman,

Als ze met die border collie toch geen nestje zoeken te kweken, zou ik voorstellen om haar te laten sterliseren zo een 4 weken na de eerste dekking.
Het is zeker niet gezond om een pup van 9 maanden al pupjes te laten krijgen.
Tenslotte is het bordertje ook nog een puppy.

Wij hebben hier ook eens een ongewenste dekking gehad en wij hebben toen onze teef op 4 weken na de dekking laten sterliseren op aanraden van de dierenarts.
Je voert wel een abortus uit, maar op 4 weken zijn de vruchtjes een 4mm groot (nog niets dus).

Als ze met de border collie toch later een nestje willen, dan zou ik voorstellen om zo snel mogenlijk naar een dierenarts te gaan om haar een spuitje te laten geven om de dracht af te breken.

Het wil niet zeggen omdat de honden nog jong zijn dat er geen dracht kan zijn.
Een teefje is vruchtbaar vanaf dat ze loops is, en een reu, dat hangt allemaal van de reu af. Maar met een reu van 9 maand, die is toch zeker al vruchtbaar.

Hopelijk heb je hier wat aan.
We horen het nog wel

Groetjes
Kelly

honden page profiel hermanherman

dankje wel voor de reactie is het dan ook zo dat de border colly dat niet aankan of is dat schijn wqant ze vertelden dat de medicijnen voor haar te vroeg is ? of is dat niet zo en ja het was de bedoeling dat hun later een nestje wouden dus dat was wel de mooiste oplossing? in iedergeval hartelijk dank?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "reactie gevr zwangere hond " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^