Ongelooflijk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Hoi Lysanne,

Chris heeft ook als jonge reu heel kort zo'n fase gehad, dus ik denk dat je met de rangorderegels toepassen op de goede weg zit.

Wel zou ik het jezelf ook iets makkelijker maken door je hond op vers te zetten. Het scheelt enorm in hoeveel ze moeten drinken (dus ook hoe vol hun blaas raakt) en in hoeveel ze moeten poepen en hoeveel moeite ze dan hebben om dat op te houden. Ik zou hem dus een tijdje overzetten op smuldier, rodi of een andere kvv.

Sterkte ermee,ik snap goed dat je baalt - hebben we allemaal wel eens gehad en het komt echt wel goed hoor.

groetjes,

Linda.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ongelooflijk" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel

@Lysanne.

oh is dat ook al slecht, nou dan zal Tom wel getraumatiseerd zijn haha.
Ik weet het verder ook niet, zou idd markeren kunnen zijn, tommie is vanaf 14 weken geheel zindelijk dus ik heb gewoon vette mazzel gehad en dat besef ik ook goed hoor ;-)
Ik hoop dat het met de bench weer op te lossen is, succes ermee!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

zie dat je al veel adviezen hebt gekregen,

nog eentje van mij ?

ook buiten, jij bepaalt waar die plast en poept. het is niet een kwestie van niet op kunnen houden, dus ook buiten bepaalt jij waar die plast , dus zijn poot optilt, en poept. wees ook daar heel conseqwent in.

honden page profiel Labje30Labje30

honden foto van Labje30

@ Martine:

Ik weet het niet hoor haha, heb het ook maar gehoord O-)


@ Willemijn:

Das ook een probleem, met plassen kan ik hem mee trekken maar dan plast hij lopen der wijs.. Poepen lukt het me geen eens om hem mee te trekken aangezien hij heel erg sterk is en zijn lichaam verstijfd

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

lastig lastig lastig.....wat zijn mannen...nee flauw...hij is wel lekker bezig zijn meneertje...hij snapt er blijkbaar niets van. Dat kan ook toch? Dat ie weer een soort van in de war is? Pip plast in huis zodra er bezoek is. Ik maakte een keihart geluid maar mevroouw nam gewoon der tijd. Nou ben ik dus maar wel boos geworden zeg verdorrie nog aan toe. Nu doet ze het tenmidnste weer op der krantje als ze te opgewonden raakt van visite. Tis een zoektocht soms. Wel na iets naars even iets fijns doen samen he anders wordt het zo'n gedoetje...daalt de stemming naar vriespuint en de lente is er net!

honden page profiel Labje30Labje30

honden foto van Labje30

Potverdikkie :'( Nou ben ik dus vanmiddag even weg geweest, Rufo in zijn bench gedaan.. me vriend kwam thuis en belde mij even, ik vragen of Rufo schoon was gebleven, & het antwoord was NEEEEEEE :'( . Net weer klaar met het schoonmaken van zijn bench.. Deze keer niet geplast, maar een vers gedraait drolletje... Ooooooowh ik kan het niet uitstaan! Waarom hebben ze honden een blaf als geluid gegeven en niet gewoon een praat stem, dat was zoveel makkelijker geweest.. :'(

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team

honden foto van Shepherd Story Team

Wat Linda al zegt, maak het jezelf iets makkelijker door hem op vers te zetten. Oftewel Barf oftewel KVV. Daar gaan ze zowiezo veel minder van drinken, dus minder plassen en ook veeeeeeel minder ontlasting.

Ik heb hier drie honden, een van 38 kilo en als je zijn drolletjes ziet dan denk je gewoon aan een kleine tot middelgrote hond. Niet aan een hond van 38 kilo. Hij poept ook niet vaker als een keer per dag 's morgens ... en dat was het dan. Dus met vers voeren heeft ie ook al minder kans om het in de bench te doen, hij hoeft gewoon minder vaak.

Verder rangorde regels toepassen en hoe groot is zijn bench? Kan hij daar twee keer in, of past hijzelf net? Als zijn bench heel groot is kan het ook wel helpen om de bench kleiner te maken zodat hij geen ruimte heeft om te poepen zonder dat hij er zelf in moet zitten / liggen. Klinkt hard misschien maar het helpt wel.

honden page profiel BasBas

honden foto van Bas

Wat ontzettend lastig voor jou, maar ook voor je hond. Er zijn al heel veel geweldige adviezen gegeven. Je geeft al eerder aan dat je hond dominant is en juist die heeft extra leiding nodig. Zorg dat je weer de baas wordt met al die regels die je als advies kreeg. Overigens is de bench er niet alleen voor als jij weg gaat, gebruik hem vaker, het moet zijn plek worden. Geef hem ook zijn eten erin, met de deur dicht! en laat hem erin slapen. Kleed erover en lekker donker zodat hij zich veilig voelt en geborgen, want dat gevoel is hij een beetje kwijt volgens mij.
Heel veel sterkte!!! en hou vol.
baasje van Bas.

honden page profiel Labje30Labje30

honden foto van Labje30

@ baasje van Bas:

Dat idee begin ik ook steeds meer te krijgen, lijkt wel alsof hij helemaal van zijn aperepeau is. Hij laat nu zelfs opeens zijn brokjes staan.. hebt ie nog nooit gedaan. heb hem een uur geleden brokjes gegeven, en zijn bakje is nog steeds niet leeg. Net ging heb ik nog even stukje met hem gelopen omdat ik dacht dat ie misschien weer moest poepie doen, dat hij ze daarom liet staan, hij moest inderdaad nodig poepen en hij had behoorlijke dunne poep. Ook valt het me op dat hij zijn bak met water wel opeens helemaal leeg heb gedronken in 1 keer? Begin me nu eigenlijk toch wel een beetje zorgen te maken.. Hij zal toch niet iets onder de leden hebben?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ongelooflijk" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^