Ze moet ingeslapen worden :((((

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MelikeMelike

honden foto van Melike

Dank je wel Soraya, ja heb de kennel aan de lijn gehad, hij zij dat dat ook de eerste keer is dat ze zoiets meemaken, alhoewel ik daar niets van geloof :'( ik zou daar wel iets voor willen doen, maar de slachtoffers voor mijn hebben het al meerdere keren gedaan en toch hebben ze daar niets mee bereikt :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ze moet ingeslapen worden :((((" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MelikeMelike

honden foto van Melike

Dank je voor je steun YmY,
ik hoop dat ze niet boos is op ons :'(

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende

honden foto van YmY en de bende

Natuurlijk is Garip niet boos! Ze is toch jullie meisje? Dat weet ze heus wel.
Ze is je dankbaar, geloof me maar

honden page profiel MelikeMelike

honden foto van Melike

Dat hoop ik Ymy :'(

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende

honden foto van YmY en de bende

Het was de enige bevrijding voor haar die er mogelijk was toch? Stop met je schuldig te voelen hoor meid, had je dan liever willen wachten tot ze geen poot meer kon verzetten? Tot ze piepend van benauwdheid in elkaar ging zakken?
Nee, dat heb je haar bespaard. Het is echt goed zo voor Garip. Dat weet zij en dat weet jij in je hart ook meid

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Namens mij ook heel veel sterkte met dit grote verlies. Zo eg voor die jonge Garip. :'( Maar jullie hebben haar een heleboel pijn en elende bespaard. Ze mag nu bij de regenboogbrug weer de jonge hond zijn zonder beperkingen. Ik zal een kaarsje voor je kanjer branden en hoop dat je kracht kan putten uit alle leuke en mooie herinneringen aan Garip. Nogmaals heel veel sterkte om dit verdriet te verwerken.

Liefs Monique

honden page profiel MelikeMelike

honden foto van Melike

Dank je wel Monique,
ik ben heel blij dat iedereen me steunt!!

Lieve Ymy, inderdaad er was spijtig genoeg geen ander oplossing, of we moesten wachten tot ze zelf doodging of inslapen.
Het hardste is dat de 2 da's deze ziekte eerder nog nooit gezien hebben, en dat dit ons moet overkomen al bij ons eerste meisje :'(

honden page profiel Jantina & SamJantina & Sam

honden foto van Jantina & Sam

Heel veel sterkte toegewenst met deze zeer moeilijke beslissing :'(

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

:'( ach zo verdrietig.

Weet je toen ik mijn vorige hond liet inslapen was ze ook juist die dag zo blij.
De dierenarts waar ze altijd zo bang voor was kwam bij ons aan huis en ze liep hem blij vol vertrouwen tegemoet. Toch kon ze niet meer. Ik denk dat dit vaker gebeurt bij dieren.

Heel heel veel sterkte met de leegte en het gemis.

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

Hey Ik wil jou en je broer heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie hondje.. ik vind het echt vreselijk om te lezen dit.. zo jong en dan al niet meer mogen leven.
Maar jij/jullie hebben de juiste beslissing gemaakt en je mag je hierover niet schuldig voelen, ze had waarschijnlijk alleen maar veel meer pijn geleden als ze was blijven leven.

RIP Sterkte! :'(

honden page profiel ÖzgürÖzgür

honden foto van Özgür

Wat ik nog even wil toevoegen, de hond van mijn zus was 1 toen hij ingeslapen moest worden. Daar zit ook een hele verhaal achter, maar om een lang verhaal kort te maken. Wij voerden hem met een theelepeltje omdat hij dat niet meer zelf kon, hij kon zijn mandje niet uit, kon niet liggen, zat gedurende 24u in zijn mand. Kortom, dat arme beestje moest gewoon ingeslapen worden. Alle artsen vonden dat ook. Er was niks te doen. De laatste dag hebben we nog veel foto's gemaakt, flink geknuffeld. Hij stond op, liep naar zijn bakje en ging eten. En dan heb ik het over een hond die al 4 weken met een theelepel gevoerd werd omdat hij zelf niks meer kon, niet eens lopen. Zo verschrikkelijk pijn deed dat, dat hij uitgerekend een half uur ervoor zelf ging eten uit zijn bakje. Ik zei al meteen, kijk hij knapt zich op laten we het niet doen maar hij was toch helemaal uitgemergeld. Ook wij hebben toen Sifo laten inslapen met pijn in ons hart. Vooral de gedachte of je beslissing wel juist was, dat is pijnlijk. Want je weet de toekomst niet.
Maar je weet, een dier laten lijden mag niet.
Ook heeft Garip nu rust. Heb er geen spijt van, je hebt het beste gedaan voor haar!

Sterkte!!

honden page profiel MelikeMelike

honden foto van Melike

Ik dank jullie van harte voor al jullie steun,

Lieve Petra en Ozgur: jullie hebben dit al achter de rug, alhoewel ik nog geloof dat het pijn doet en dat jullie hen niet hebben vergeten:'( Het is zoals jullie ervaren hebben heel zwaar, en die beelden toen ze aan het spelen was, krijg ik steeds voor mijn ogen :'(

Ik had toch gewild, om nog meer te kunnen doen voor haar, maar helaas, haar leven op deze wereld was maar geen 8 maanden :'(

honden foto van   * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *

Zoiets zou niet mogen, ik krijg gewoon kippevel bij het lezen van al de reacties ...

Maar toch heb je de juiste keuze gemaakt, hoe moeilijk het ook is om je er nu bij neer te leggen, je moet je troosten met de gedachte dat ze nu geen pijn meer heeft maar rust heeft gevonden, welverdiende rust, dit is wat ze nodig had ongeacht haar jonge leeftijd ...

Garip, meisje, Rust Zacht, ze zullen je nooit vergeten en ze zullen je altijd dankbaar blijven voor de liefde en de vriendschap die jij hen gegeven hebt ... x

Grtjs,
Sandra
en hele dikke knuffel van
Zyko en Lloyd ...

honden page profiel Thera & BartjeThera & Bartje

honden foto van Thera & Bartje

Je hebt een keuze gemaakt uit liefde voor Garip en het is een goede keuze geweest. Ze heeft nu geen pijn meer, is niet meer benauwd, ze is nu ergens waar ze kan rennen en spelen en daar zal ze op je wachten.

Het komt wel vaker voor dat honden nog heel vrolijk zijn voor ze overlijden, ik heb het meegemaakt met de hond van mijn beste vriend. Die liep de dag voor zijn dood nog enorm te rennen en springen, de volgende dag is hij in zijn slaap overleden.

Heel veel sterkte met je verlies en voel je alsjeblieft niet schuldig. Garip weet dat je van haar hield.

Lieve groet Thera

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

Heb je nog een beetje geslapen vannacht??? Je moet goed op jezelf passen, hoor!!! Het verdriet van Garip zal nog lang niet over zijn. Het moet straks in je hart een plaatsje krijgen, want Garip zal voor altijd in je hart zijn.
Je bent een Kanjer, een echte dierenvriendin. Nogmaals pas goed op jezelf en neem te tijd voor je rouwproces.
Een dikke knuffel!!!

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Garip

Heel veel sterkte voor de komende tijd een dier verliezen is erg wij hebben dit ook al een paar keer meegemaakt maar wij dachten ook veel aan de leuke dingen wij hebben nu ook een pup van 4 maanden en die is ook geboren met een hartafwijking daar zijn we mee naar Utrecht zijn kansen zijn waarschijnlijk gunstig.
Gr Corrie

honden page profiel JosineJosine

honden foto van Josine

Geen spijt hebben hoor! Je hebt het helemaal goed gedaan. Garip heeft nu nog even gespeeld en wanneer je langer had gewacht was het allemaal alleen nòg veel erger geworden voor haar!
Heel veel sterkte.

honden page profiel MelikeMelike

honden foto van Melike

Ik heb gewoon geen woorden meer, Ik vind het prachtig dat jullie me steunen, dit had ik heel hard nodig, hiervoor dank ik jullie allemaal nogmaals!!

Lieve Corrie Koopman: Ik hoop dat je pup geneesbaar zal zijn, en hoop dat jullie dit verlies niet meer zo snel mogen proeven. Ik wens je pup alvast heel veel beterschap.

Lieve Jacq en Sil: jawel, ik heb na lang naar haar laatste beelden te kijken hebben in slaap gevallen.
Ik mis haar zo hard, als ze nu leefde, kwam ze naast me zitten en mee naar de venster van de laptop kijken.

oh mijn lieve meisje, ik zal je nooit maar dan ook nooit vergeten, jij hebt de grootste plaats in mijn hart gekregen :'( :'(

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Garip,

Aller eerst heel veel sterkte met het verlies van je hondje, ik weet hoe je je moet voelen, wij hebben onze Westy Iggy helaas ook verloren, dat is nu ongeveer 3 maanden geleden, onze Iggy is helaas overleden aan epilepsie, zij was helemaal alleen toen ze haar laatste adem uit blies, de dierenarts heeft ons nooit gebeld, toen hij zag dat het heel slecht met Iggy ging, ik heb dus in feite nooit echt afscheid van ons hondje genomen, daarmee wil ik niet zeggen, dat de beslissing te maken om haar in te laten slapen makkelijk is, maar jullie wisten dat het ging gebeuren, maar bij ons kwam het geheel onverwachts, wij konden geen afscheid nemen, bij ons hield de dierenarts vol dat alles goed kwam, maar dat kwam het helaas niet, dat maakt het verdriet voor ons ook zo erg. Ik mis haar iedere dag, ik heb haar zelfs maandag 8 maart voor altijd op mijn lichaam laten tattooeren, bekijk anders mijn foto´s maar van mijn tattoo, en door middel van gedichten te schrijven verwerk ik dit verlies.


Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.

honden foto van Mellow & Mylo & een beetje Marloes

Wil je ongelovelijk veel sterkte toewensen..
Dit is echt 1 van de moeilijkste dingen.. om een besluit te moeten nemen over je beste maatje!
Jezelf niet schuldig voelen, je hebt gedaan wat je kon voor haar!
Voelde ons ook heel schuldig na het inlaten slapen van onze malthezer benji.. Hij kreeg bij de DA nog een opleving en probeerde zelfs weer te staan (na meerdere zware epeleptische aanvallen) net alsof hij het aanvoelde...
Het gemist is en blijft groot, maar het heeft een plaatsje gekregen... en hij is voor altijd in mijn hart.. vergeet hem nooit!
Sterkte!!!!!

honden page profiel ArletteArlette

Och nee :'( veel sterkte
groetjes en dikke troostknuffelhttp://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/03/03/1267649438-070.jpg

honden page profiel ~Melissa & Bambi~~Melissa & Bambi~

honden foto van ~Melissa & Bambi~

Oh nee wat verschrikkelijk nieuws! :'( :'( :'( :'( dit hoopt niemand mee te maken!! heel heel veel sterkte :'( kop op en geniet nog even van haar nu het nog kan. en dit is het beste voor haar, dat altijd in gedachte houden dus je niet schuldig voelen!

liefs melissa

honden page profiel MelikeMelike

honden foto van Melike

Dank u wel!!!!

ik hoop dat jullie maatjes bij jullie heel lang mogen leven

honden page profiel MelikeMelike

honden foto van Melike

Lieve Sonja: je hebt gelijk, denk dat als het onverwacht gebeurt, het veel harder zal zijn
we wisten het al 3 dagen op voorhand, dus konden afscheid nemen maar jullie helaas niet, dit is triest om te horen :'(

Lieve Marloes: ik wens je ook veel sterkte met het verwerken van je verdriet :'(

ik hoop dat zulke gevallen nooit meer zal gebeuren

honden page profiel Snoo......Snoo......

honden foto van Snoo......

Jeetje, wat schrik ik hier van :'( . Sterkte meid!

honden foto van Mellow & Mylo & een beetje Marloes

@ Garip,

het is alweer meer dan een jaar geleden..
je verdriet gaat een plaatsje krijgen.. en moet soms ook lachen met mn ouders enz. als we over hem praten.. :-)
Het gemis blijft, maar het verdriet slijt...
Jij voor nu heel veel sterkte..
Ben je van plan nog een nieuwe hond te gaan nemen?

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

Wat fijn als wij hier allemaal jou een beetje door het zwaarste heen kunnen helpen. Schrijf zoveel hier als je wilt. Nu ik dit schrijf lopen tranen over mijn wangen. Die lieve Garip. Maar wat zijn jullie moedig geweest om toch de keus te maken. Dit zegt hoeveel jullie van die lieverd hebben gehouden. En nog houden!!!! Je zit in een rouwproces, neem de tijd hiervoor. Nogmaals heel veel sterkte en een dikke knuffel voor jullie!

Liefs Jacq

honden page profiel MelikeMelike

honden foto van Melike

ik weet niet wat ik moet zeggen voor jullie practige woorden die me heel veel moed geeft.

We zijn stilletjes aan beter aan't worden, we beginnen daaraan te wennen.

Lieve Jacq: geloof mij dat jullie steun me heel veel heeft geholpen met het verwerken van ons verdriet.

Lieve Marloes: je hebt hartstikke gelijk, het gemis blijft!!! en ja hoor we denken aan een nieuw hondje maar ik wil er zo graag eentje van Turkijê adopteren, ginder zijn er zo veel straathonden die elke dag dood gaan, ik zou een van hen willen redden, zo denken wij er nu aan maar ik denk dat dit een beetje uitgesteld moet worden door ons woning (we wonen in een app met een klein terrasje) dus denk ik dat ons woning te klein zal zijn voor een hond :'(

honden page profiel danielledanielle

honden foto van danielle

heel erg veel sterkte zo jong dikke knuf.

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Wat vreselijk zeg, arme Garip... :'(
Wat een moedige beslissing heb je gemaakt. Garip, rust zacht jongen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ze moet ingeslapen worden :((((" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 5 van 6 12 3 4 56
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^