Signalen herkennen of het goed gaat met je overleden hondje?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel .... 3 doggies

honden foto van ..

Mijn hondje is ook alweer een tijdje overleden.
veel te vroeg heb ik m moeten laten inslapen.
Met die hond kon ik lezen en schrijven.
Maar.. ik heb m na zijn overlijden begraven en m nooit meer 'gezien' of 'gehoord'
ik maak me hier eigenlijk ook niet druk om.
Ik weet ook niet wat ik geloven moet. ik houd mezelf maar voor dat als ie ergens moet zijn dat ie dan bij de regenboogbrug aan t spelen is, dit vind ik een mooie gedachte en ik kan t zelf zo leuk maken als ik wil. maar eigenlijk denk ik er niet aan waar ie nu is, maar meer aan hoe leuk t altijd met m was.
hij was een fantastische hond, ontzettend slim en razend snel. Ik mis m nog iedere dag.
maar we hebben het goed gehad samen en hij heeft niet hoeven lijden. zelf merkt hij er toch niks meer van want hij is er niet meer en als ie toch nog ergens is dan is ie aan t spelen bij de regenboogbrug.
Het is vooral IK wie m mist...
en dat is naar mijn mening voor alle mensen die een dierbare verliezen.. we verliezen een persoon of dier en WIJ missen m, maar de persoon of dier zelf merkt er verder weinig meer van.. die hebben er (als het kan) eerder vrede mee als de nabestaande.

groet marieke

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Signalen herkennen of het goed gaat met je overleden hondje?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Zazou(f),

ik weet precies hoe jij je voelt, wij hebben het helaas ook ondervonden, hoe oud is jou hondje geworden?
Onze Iggy+ is 10,5 jaar oud geworden.

honden page profiel Lady,,,Melissa,,,RoccoLady,,,Melissa,,,Rocco 3 doggies

honden foto van Lady,,,Melissa,,,Rocco

ff er op terug komen op pagina 1 als een hond geen ziel heeft dan zou die ok geen gevoel hebben mense heeft een ziel daardoor heeft die gevoel liefde verdriet enzv als een mens geen ziel heeft heeft die ok geen gevoel geen ziel geen vreugd dus als een hond geen ziel heeft zou die niet kwispelen dan zou die niet vrolijk willen spellen en zou die je niet willen beschermen dan zou die ok niet bang kunnen zijn dus dan mag je me uitleggen als een hond volgens jou geen ziel heeft en een ziel bestaat uit gevoel kunnen voele en geven waarom kan een hond bang zijn of blij als je kan denke kan je ok voelen en als je kan voelen dan heb je een ziel een mens zonder ziel kan niet voelen geen pijn liefde geen haat niks een hart van steen een hond uit het anders dussss een hond die overlijd wil je zeggen dat er niks meer van bestaat een hond voeld tog ok leed en geestelijk mishandeling daarvoor moet je eg tog ziel hebben

honden page profiel Ronica & FesterRonica & Fester 3 doggies

honden foto van Ronica & Fester

als er iets met je overleden hond aan de hand is dan merk je dat echt wel hoor ;-) maak je maar geen zorgen, wat voor ergs kan er nou gebeuren in de hemel O-)

honden page profiel Lady,,,Melissa,,,RoccoLady,,,Melissa,,,Rocco 3 doggies

honden foto van Lady,,,Melissa,,,Rocco

geen idee tijd zal het leren en zullen er pas achter komen zodra we ok daar boven zijn O-)

honden page profiel Ronica & FesterRonica & Fester 3 doggies

honden foto van Ronica & Fester

ja maar iedereen gaat een keertje dood en het is dan een beetje raar dat een overlede hond dan zelf moet laten tonen dat het 'ok' met hem is. het zou een beetje raar zijn dat het niet goed gaat als je bent gestorven want je kunt er niet aan ontsnappen, dus ik denk dat je daar boven een veel beter leven heb want stel dat je nooit doodgaat, dan lijd je waarschijnlijk de ergste pijn omdat je lichaam het helemaal niet doet..... maar het gaat erom dat je je niet druk moet maken je kunt er toch niet aan onstnappen en overleden klinkt negitief maar je gaat dood omdat daarna nog leven heel erg lijdend zou zijn.

honden page profiel Lady,,,Melissa,,,RoccoLady,,,Melissa,,,Rocco 3 doggies

honden foto van Lady,,,Melissa,,,Rocco

ik geloof best dat het boven beter is dan hier op aarde weet je ok wrm hier wordt de wereld steet harder en ongevoeliger minder respect er bestaat al bijna geen respect meer mensen worden als vuil behandeld ok dieren worden als een of ander product behandeld volgens mij heeft zelfs de mensen een streepjes code als je snap wat ik bedoel de wereld wordt steet harder en moeilijker en ik spreek uit ervaring heb geen lolige jeugd gehad die ik me vijand niet eens is toe wens zijn mensen die zelf moord plegen zo als mijn speel vriendje toen ik klein was 14jaar zeg genoeg he? hoe die de wereld ervaart

honden page profiel Ronica & FesterRonica & Fester 3 doggies

honden foto van Ronica & Fester

wow wat vreselijk over je vriend!(ik ben 12 jaar he ;-) ) maar kijk ik ben ook gelovig en ik geloov dat de duivel ook een heel klein beetje over de aarde heeft versprijd (verhaal van adam en eva) en kijk, eenmaal in de hemel is geen spoor van de duivel te vinden...
bij ons hier ik de buurt licht ook echt een enorme berg houtsnippers! alsof die mensen niet snappen dat we niet zonder groen kunnen leven! :'(

honden page profiel Lady,,,Melissa,,,RoccoLady,,,Melissa,,,Rocco 3 doggies

honden foto van Lady,,,Melissa,,,Rocco

ja dat zeg ik de wereld wordt harder zo hard dat mensen het soms even niet zien zitten


ik ben bijna 20 maar toen was ik ok die leeftijd en speelde altijd met hem en toen ik 13 was woonde ik niet thuis maja

de wereld zal nooit verandern en schoner worden zie je het voor je een wereld zonder auto's nope ik niet dus zal de rest ok wel niet zo zijn

honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla 3 doggies

honden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Layla

Ik heb net het hele topic doorgelezen, en ik had de helft ervan kippenvel. Ik ben begin vorig jaar, 15/04/2010, mijn allerliefste vriend Tijger verloren. Hij is aangereden door een auto, naast ons huis. Ik heb toen geen afscheid van hem genomen, puur omdat ik me hem levend wilde (en wil) herinneren. Ik heb inmiddels een kitten, en ik geloof dat die "gemaakt" is vlak nadat mijn vriendje TIjger overleed. Ik heb toen een aantal keren over hem gedroomd, en toen was het goed. Ik weet dat hij hier een heerlijk leven heeft gehad, en dat ik hem ooit weer terugzie. Maar ik heb af en toe het idee dat ik iets zie bewegen, terwijl dat niet kan. En soms heb ik gewoon het gevoel dat hij bij me is.

Maar even over het topic. Ik geloof er zeer zeker in dat mensen en dieren iets achterlaten. Dat ze pas echt weggaan als hun taak hier op aarde helemaal vervult is, en ze tot die tijd ons dus nog dromen geven, schimmen laten zien of koude windvlagen. Ik geloof ook in god, en ik geloof zeer zeker dat dieren zich ook bewust zijn van meer dan dat wij mensen dat zijn, en dat ze ook onze telepatische gedachtes, oproepen oppikken. Zo zat ik hier net te typen over Simson en Tijger, en toen kwam Simson bij me liggen. Toeval, kun je dan zeggen. Maar is dat wel toeval?

honden page profiel sandrasandra 3 doggies

honden foto van sandra

ik weet ook wel zeker dat de dieren ook voort leven op een ander plekje .

als kindsijnde sta je daar namelijk niet zo bij stil en toen onze Duitse herder over leed .. (ik was 11 jaar) onze duitse herder was 10 jaar geworden dus me hele leven mee opgegroeid. toen onze herder er niet meer was lag ik op de grond tv te kijken en opeens hoorde ik hem piepen ( het was nog al een piepert) en vanuit me oog hoeken zag ik hem liggen toen ik beter keek zag ik niks dat was een hele apparte ervaring.

en pas was ook erg raar .
amigo onze bullmastiff hebben wij op jonge leeftijd in moeten laten slapen (vorig jaar) dat was erg moeilijk te accepteren (het hele verhaal staat op het forum)
ik had er erg veel verdriet van en kon amigo heel erg moeilijk los laten. op een dag was ik een verhaal aan het typen over amigo naar een andere vrouw waar hij ook geweest was .en opeens viel me ketting van me nek waar zijn naam plaatje aan hing (ik denk dat het betekende dat ik amigo los moest laten.
liefde is namelijk los laten en als je niet los laat kan je ook geen seintjes krijgen .

ik heb ook ene paar keer over amigo gedroomd en nu is het stil rond om amigo maar ik verwacht nog wel iets

honden page profiel sandrasandra 3 doggies

honden foto van sandra

ik lees dat er mensen zijn die niet geloven .

dat vind ik altijd erg vervelend voor die mensen want weet je hoe veel kracht je haalt uit geloof?

je word daar een veel positiever mens van ..ook al zit je nog zo diep in de put je weet dat je niet alleen staat en dat er ook hulp is die je niet ziet dat is een heel fijn gevoel en je merkt dan ook dat je geholpen word.

en voor mij is het niet meer alleen geloven ik weet het nu O-)

honden page profiel Nicky_The (niet meer actief)Nicky_The (niet meer actief) 3 doggies

honden foto van Nicky_The (niet meer actief)

Om deze 'spirituele' dromen te kunnen krijgen, moet je je er helemaal voor open kunnen stellen. Je zult dan niet alleen de dromen krijgen, maar ook een hoop meer.

De vraag is of je dat wilt en of je dat aan kunt.

Als je het wilt, maar je weet niet hoe je je open kunt stellen, dan zijn daar ook nog spirituele cursussen voor te doen.

honden page profiel Rox & FarahRox & Farah 3 doggies

honden foto van Rox & Farah

Ikzelf ben er nog niet uit wat ik nu moet geloven (niet per definitie in een god maar wel iets), maar om te zeggen dat enkel mensen een ziel hebben vindt ik nergens op slaan. In principe zijn wij niet zo heel verschillend van dieren, alleen zijn wij geestelijk wat verder/anders.

Maar als ik naar mijn hond kijk is het zeker wel "een persoontje" met goede en slechte kanten. En bij sommige mensen vraag je je soms af waar de ziel gebleven is. Dus de opmerking van Dobber vindt ik wel heel grof om dat op zo'n manier te stellen.

Voor mij is het of alles een ziel of niets.

honden page profiel sandrasandra 3 doggies

honden foto van sandra

wij mensen denken wij dat we slimer zijn als dieren maar dat is zeker niet zo .

dieren voelen veel meer aan als wij mensen .

die voelen al een aardbebeving bv aan komen .

een hond of kat of paard of welk dier ook voelt vaak nog beter hoe je je zelf voelt als wij zelf.

dieren zijn zuiverde als mensen ,ik denk zelf als er een god is dat de dieren hoger zijn als wij .
en ik denk dat god (of het licht ,hienamaals hoe je het ook wil noemen) de dieren heeft gegeven om te kijken hoe wij er mee om gaan .
een dier word ook erg beschermd heb ik wel eens van een goed medium gehoord als een beestje het heel slecht heeft of mishandelt word dan is het beestje allang naar boven gehaald en zal hij er weinig van mee krijgen en daar hou ik me maar aan vast als je weer allemaal ellende ziet op tv

honden page profiel Nicky_The (niet meer actief)Nicky_The (niet meer actief) 3 doggies

honden foto van Nicky_The (niet meer actief)

@ Sandra: Dat ben ik niet helemaaal met je eens.

Rex is ook mishandeld en verwaarloosd geweest. Hij heeft daar na 5 jaar nog dagelijks last van.

Loesj is ook mishandeld geweest in haar eerste 8 weken. Zij is nu 4 jaar en ondervind nog altijd last ervan.

Dat dieren een aardbeving voelen aankomen is omdat zij het natuurlijke gevoel nog hebben. Wij mensen moeten onze best doen om dat gevoel te krijgen omdat wij tegenwoordig veel materialen hebben die ons daarbij helpen. Wij hebben dat gevoel dus niet meer nodig.

honden page profiel sandrasandra 3 doggies

honden foto van sandra

nicky begrijp me niet verkeerd , de dieren zullen daar zeker wel last van hebben daarom moet ik het ook niet zien!!

maar ik bedoelde eigelijk (is mijn verteld door een medium) dat als ze dood gaan door vreselijke dingen dat ze dan al eerder boven gehaald zijn. en op het moment dat ze mishandeld worden dat ze dan ook beschermd worden ( vorbeeld ik ben bevallen van een tweeling het was allemaal erg heftig en ik had het het gevoel omdat de pijn te erg werd ik gewoon uit me lichaam gegaan ben en viel het achteraf wel mee ..moeilijk uit te leggen O-) maar die bevalling zal ik zeker nooit vergeten en zo de dieren natuurlijk ook niet.

en de dieren voelen het inderdaad allemaal veel beter aan als er in de natuur iets gaande is ..en wij denken dat we het niet meer nodig heben door kranten ,media ,internet enz maar het is juist jammer dat we zo ver van ons eigen gevoel af staan ..

honden page profiel  Ans Ans 3 doggies

honden foto van  Ans

.Ik heb het al eens in een andere topic geschreven, maar er bestaat echt meer tussen hemel en aarde dan wij mensen kunnen bevatten. Onze Roy is nu bijna 3,5 jaar geleden toch nog plotseling overleden. Zijn foto stond tot voor kort op de vensterbank. Als er een poosje niet over hem werd gesproken, viel die foto spontaan van de vensterbank. Niet door trillingen, niet door de katten eraf gegooid, of door het gordijn. Nee, zomaar spontaan. Ik had al een keer nieuw glas in de fotolijst moeten zetten omdat het gescheurd was. Op een dag viel de foto weer op de vloer. Ik zei tegen Roy, dat ik het zat was en dat ie op moest houden, want als het glas nu weer kapot was ik geen nieuw glas zou kopen, maar de foto in een album zou plakken. Want ook al spraken we niet over hem, hij was nooit uit onze gedachten. Sindsdien is de foto niet 1x meer gevallen! Toeval? Roy is trouwens ook enkele maanden geleden nog even terug geweest. Ik had gevraagd of hij Queeny op wou vangen nadat zij gestorven was. Ik zag ze samen, met Cinderella, huppelen in een prachtig bloemenveld.

honden page profiel  Ans Ans 3 doggies

honden foto van  Ans

@Sandra ook een mens kan zich inderdaad afschermen voor lijden. Ik ken een vrouw die in haar jeugd vreselijk mishandeld is door haar stiefvader. Op het laatst voelde zij de klappen niet eens meer. Pas later, toen ze bij andere mensen in huis kwam en liefdevol behandeld werd, voelde ze de pijn. Ze moest als het ware afkicken van de ellende. Zo zal het met dieren ook gaan, denk ik. Wij hebben ooit een herplaatser gehad, Dotje. Ook zij werd mishandeld. De angst hebben we er nooit helemaal uit gekregen, maar ik verbaasde me altijd dat zij zoveel vertrouwen in de mens was blijven houden.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Als jullie mijn profiel zouden lezen dan hoef ik jullie niet te vertellen dat er meer is dan wij denken.
Maar ik blijf uiteraard respect houden voor degene die niet geloven. Ik dring ook niemand wat op omdat het mijn "werk" is.

Ik maak (dat is mijn "werk", ik mag dat doen) contact met overleden personen en dieren. Maar ook met mensen en dieren die nog in leven zijn. Ik kan voelen, horen en ruiken wat er aan de hand is, waar men mee zit en probeer een oplossing aan te dragen.
Met overleden personen en dieren kan ik communiceren en zo nodig vragen stellen waar anderen graag een antwoord op willen hebben.

Het is alleen niet altijd mogelijk. Als een persoon of dier is overleden kan men als medium niet gelijk contact krijgen. Ik heb laatst iemand die contact met mij had opgenomen, het proberen uit te leggen.
Als er belangstelling voor is wil ik deze uitleg hier wel neerzetten?

honden page profiel Nicky_The (niet meer actief)Nicky_The (niet meer actief) 3 doggies

honden foto van Nicky_The (niet meer actief)

@ Sandra: ik begrijp je nu wel ;-) Ik heb het meerdere keren meegemaakt, maar dan niet tijdens een bevalling (heb nog geen kids). Ik had het bijvoorbeeld toen ik mijn enkel gebroken had.

honden page profiel sandrasandra 3 doggies

honden foto van sandra

DJ angela

ik heb daar heel veel intresse in en zou het heel leuk vinden als je er meer over wilt vertellen ?


nicky fijn dat je het begrijpt haha het is ook zo lastig uit leggen via pc :-D

honden page profiel sandrasandra 3 doggies

honden foto van sandra

ik heb blijf ook respect houden voor de mensen die niet geloven .

maar soms denk ik wel eens mensen wat missen jullie een hoop ;-)

honden page profiel MojuanMojuan 3 doggies

honden foto van Mojuan

Ik geloof wel, maar niet in deze dingen.
Ik geloof in God.
En ik geloof dat als iemand dood gaat (ook een dier) dat die persoon dan slaapt in het dodenrijk.
In de Bijbel staan bepaalde dingen heel duidelijk uitgelegd.
En ik zou nooit willen dat iemand het in zijn hoofd haalt om voor mij met een overleden persoon of dier in contact te komen.
Want het is niet dat dier of die persoon waarmee je contact hebt.
Het zijn nml helpers van satan, het zijn demonen.
Het is daarom ook geen wonder dat die alles weten van jou en je overleden dier/familielid, want ze zien en weten alles!

Dus ik hou me daar verre van, heel erg ver zelfs.
Ik vind het heel spijtig voor mensen dat ze zich laten meeslepen in die machten van satan.

Satan weet heel goed mensen te grijpen via hun verdriet en hun verlangen om nog een keer contact te krijgen met overledenen.
Nee, ik begin er niet aan, ik hou me vast aan God en Zijn woord.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Ik geloof ook in God, alleen heeft deze bij mij een andere naam.
Ik noem het De Bron. En vanuit De Bron komen wij allemaal. Of je nu mens of dier bent, we komen allen uit De Bron. Wij zijn allemaal energie.
Dit is mijn persoonlijke mening.
Volgens jou mening ben ik dus Satan?

Maar wat je zegt: En ik zou nooit willen dat iemand het in zijn hoofd haalt om voor mij met een overleden persoon of dier in contact te komen.
Daar heb je helemaal gelijk in, want dat mag ook niemand aangezien jij daar dan toch toestemming voor moet geven. Dat is helemaal aan jou.
Zo werkt het en niet anders.

Gelukkig mogen we allemaal onze eigen waarheid, onze eigen mening hebben. Ik respecteer degene die een andere mening is toebedeeld dan mijn mening. Ik hoop dat jij dat ook kunt?

honden page profiel PatriciaPatricia 3 doggies

Ik geloof er zeker wel pas geleden was me kat Fleurtje een paar dagen niet thuis gekomen terwijl we haar aan het zoeken waren leek het net of ik haar de trap op zag lopen of naast me in de tuin zag lopen.
net als een schim die je net even ziet maar toch net ziet
zondag is ze "weg"gelopen"en woensdag hebben we haar dood gevoncen 2 tuinen verderop.
sindsdien heb ik haar niet meer gezien net alsof ze ons wilde laten weten dat ze er niet meer was en dat ze nu haar rust heb gevonden want wij hebben haar gevonden.

honden page profiel MojuanMojuan 3 doggies

honden foto van Mojuan

Jij gelooft niet in dezelfde God als ik.
Dat is wel duidelijk.
Ik geloof in God, Vader van Jezus Christus die aan het kruis is gestorven.

En nee, jij bent niet satan.
Dat zeg ik nergens.
Jij maakt contact met de helpers van satan, alleen weet je dat zelf niet.

Respect heb ik voor iedereen, absoluut.
Maar ik ben wel eerlijk over God.
Die zou ik nooit of te nimmer verloochenen.

Ieder heeft de vrijheid om zich bezig te houden met de dingen die hij/zij zelf kiest.
Ik zal je dan ook nooit veroordelen.
Ik heb het recht ook helemaal niet om mensen te veroordelen.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Je zegt: Jij maakt contact met de helpers van satan, alleen weet je dat zelf niet.

Ik ben blij dat je zo eerlijk ben en dat je respect hebt voor anderen die anders denken dan jij. Maar heel eerlijk vind ik de zin die ik hierboven aanhaal van jou, niet zo netjes. Want ik geloof niet in jouw denken en dus ook niet dat Satan en zijn helpers bestaan. Dus kan je niet stellen dat ik het niet weet dat ik de helpers van Satan help.

Maar goed, we dwalen volgens mij aardig af in dit topic.

Sandra zei: ik heb daar heel veel intresse in en zou het heel leuk vinden als je er meer over wilt vertellen ?

Zal ik je persoonlijk antwoord geven op je vragen of zal ik een topic openen zodat meer mensen mijn uitleg kunnen lezen. Ik weet niet of dat mag namelijk.

honden page profiel MojuanMojuan 3 doggies

honden foto van Mojuan

Sorry als je mijn woorden niet leuk vindt om te lezen.
Ik heb gezegd wat ik wilde zeggen.
Dit is hoe ik erover denk en wat ik geloof.
Een discussie is nergens voor nodig, dus dat gaan we niet beginnen.

Verder zal ik me niet meer mengen in dit topic/gesprek.

honden page profiel sandrasandra 3 doggies

honden foto van sandra

paulala ik heb het zo eigelijk nooit gezien zoals jij het zegt .

voordat me vader overleed dat is nu 11 jaar geleden ,bidden ik ook altijd tot God (nog steeds trouwens) maar toen me vader overleed kort daarna kwam ik met het spirituele in aanraking en kreeg ik soms mooie boodschappen van mensen die op me pad kwamen.

al de boodschappen die je krijgt komen uit het goede , het zijn ook altijd goede boodschapen.
ik wil eerlijk gezegd ook niet in satan geloven :'(

Vroeger als er bv iets gebeurde wat niet zo leuk was , dan legde je dat bij God neer , nu zoek je het bij je zelf en wat voor les er in zit . en dat verijkt echt je leven.

jeetje we wijken wel uit he ;-)

maar ik vind het intresant om te lezen angela ik wete niet of daar een topic over mag maar prive mag het anders ook

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Signalen herkennen of het goed gaat met je overleden hondje?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 5 12 3 45
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^