Morgen is de dag!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

Yes Yes Yes, morgen is het dan eindelijk zo ver!!!
Dan halen wij onze pup Tyson op!
Hij is dan 8 weken oud :-) Tyson's moeder is een kruising Jackrussel amerikaanse stafford en zijn vader is een rednose pitbull. Allebei schatten van ouders.
Onze dochtertjes vragen al een enige tijd om een hondje want dat vinden ze helemaal geweldig, maar omdat ik ze nog wat te klein vond hebben we nog even gewacht, maar nu we het wachten zat waren en de kids best een mooie leeftijd hebben, hebben we toch besloten een pup te nemen. De kinderen weten nog van niks, dus morgen gaan we een stukje rijden met de auto en bij aankomst zeggen we tegen ze nou we hebben een verassing voor jullie! (anders zitten ze de hele weg te zenuwen hahaha) :-) ben benieuwd hoe ze reageren! Ik ben al vanaf 12 januari niet meer te houden hahaah :-) moeders ligt er nachten wakker van en zit dagelijks op het hondenforum O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Morgen is de dag!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel HILLHILL 3 doggies

honden foto van HILL

geweldig,,,nog 1 nachtje slapen dus..weleff foto,s plaatsen he...sucses morgen x

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

Oh wat geweldig. Ik ben zelf helemaal opgewonden door je verhaal. Nou, superleuk. En wat zullen de kids blij zijn!!!! Wij hebben de kinderen ook niets verteld, toen we Sil ophaalden. Ze waren helemaal sprakeloos. Maar toch vonden ze het ook wel weer heel gewoon, want ons gezin kan niet zonder dieren (katten, hond, cavia)....
Laat het even weten hoe het is gegaan morgen met de kinderen. Oh, wat zullen ze opkijken. Nou, ga maar lekker veel genieten van Tyson.

Groetjes Jacq en poot van Sil

honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. 3 doggies

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Sylvana en Tyson,

Ik wens jullie heel veel geluk met Tyson toe, en geef hem heel veel liefde. :-) :-) .

Groetjes Sonja.

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

Hoi Hill, ja foto's zullen er genoeg komen, er staan nu al foto's op!

Hoi JAcq en sil, de kids zullen zeker blij zijn en ik laat het nog wel even weten hoe het is afgelopen hoor :-D , leuk juist toch een gezin met dieren? Ik vond het vroeger ook altijd fijn, als kind zijnde heerlijk spelen met je dieren!! En genieten ga ik zeker doen!!

Hoi Sonja, Dankje wel hoor! En wat betreft de liefde ik denk dat ie om komt van de liefde hahah ik hou nu al zo veel van hem als van me man hahaha nee hoor ;-) O-)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Wat leuk zeg, spannend hoor, ben zelf ook opgegroeid met dieren, heerlijk is dat.

Zelf zou ik het de kids wel al vertellen, het is nog maar 1 dag en voorpret is zo leuk, maar jij kent je kinderen natuurlijk beter. :-)

Alvast heel veel plezier morgen!

honden page profiel  martine martine 3 doggies

honden foto van  martine

super....nog een nachtje geduld en dan is die er!!

spannend hoor :-D
Succes

Martine

honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. 3 doggies

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Silvana en Tyson,

Dat hij om komt van de liefde, is een goed teken, dan komt hij niks te kort bij jullie, wij weten ook wat liefde aan een dier geven is, wij hadden twee hondjes van pup af aan, helaas moesten wij er vorig jaar eentje af geven dat was een Westy genaamd Iggy, maar we hebben gelukkig onze Cairn Chelsea nog, die komt ook om van de liefde.

Groetjes Sonja.

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

Hoi Dorby,

Mijn kids zijn 4 en 2 en een half.. en de oudste kan vaak al niet meer slapen als ze weet dan ze de volgende dag een verjaardag heeft van een vriendinnetje ;-) dus laat staan dat ze weet dat ze een hond krijgt... het liefste had ik het al veel eerder verteld maar dan word het hier slapelose nachten haha!

Martine inderdaad nog een nachtje geduld!!! En ik mag hem al om 12 uur ophalen.. en het is voor ons ruim anderhalf uur rijden dus we gaan ook al vroeg weg...

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

Hoi sonja,
Spijtig van iggi maar waarschijnljik had hij een mooie leeftijd behaald? Wel mooi dat ze zo veel liefde hebben gekregen bij jullie en dat Chelsea dat nog steeds krijgt.. maar zo hoort dat ook he! :-)

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Joepie...morgen gaat het echte genieten dan beginnen! Wat een prachtige, stoere pup is het! Om op te (vr)eten ;-) Ga er maar samen met je kinderen enorm van genieten. Wat zullen ze morgen verrast worden! Ik wens jullie veel geluk met de kleine Tyson....

Groetjes Monique

honden page profiel   * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * 3 doggies

honden foto van   * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *

Wat een leuke verrassing voor de kids, zo hebben wij dat bij ons eerste hondje ook gedaan, met het gevolg dat ze voor de rest van de dag niet bij de pup weg te slaan waren .... Echt schattig om te zien ...

Veel plezier en veel geluk met Tyson ...
Hele mooie naam trouwens ...

Grtjs,

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

hoi ik vind het zo leuk dat je je kids zo verrast. :-D echt geweldig.jaaaaaaaaaaaaa ik tel ook de dagen af hoor.ik heb vanmorgen een rose tuigje besteld met voetjes er op.zooooooooooo schattig.de rose mand heb ik al de speeltjes zijn er al de voerbakjes de puppysnoepjes de pads alles is in huis.ik krijg een puppypakket mee als ik haar ga halen over een kleine twee weken en daar kan ik dan het voorlopige voer op afstellen.ik heb uiteraard voor mijn jazzy ook een nieuwe tuigje besteld een blauwe met botjes erop. :-D
en ook voor hem nieuwe speeltjes.omdat het zo een lieverd is die alles best vind zolang je maar in de buurt bent. :-D.ik heb haar bench naast die van jazzy gezet in de slaapkamer en ook gezellie ingericht. :-D
heel veel plezier morgen en veel geluk met de pup. :-D

grt noor en een pootje van jazzy en poppy

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

:-D :-D :-D :-D

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda 3 doggies

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Veel plezier morgen met het ophalen van je pup morgen. Mijn dochter heeft onze pup op weg naar huis "begeleid" in de auto was superschattig. Ze zijn er ook helemaal gek op en gaan graag mee wandelen.
Veel plezier en geniet er van en wel slapen he vanacht ;-)

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

o wat spannend,nog 1 nachtje



wens je alvast veel plezier,en we horen vast nog wel hoe je kids gereageerd hebben :-D




gr liesbeth

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

@ Monique, Morgen gaat het genieten zeker beginnen ;-) prachtig is hij he??? O-) Heel erg bedankt hoor!!!

@ Sandra, Zeker een leuke verassing voro de kids vond ik zelf ook wel hahaha!!! Leuker kan niet he??? ;-) Bedankt voor de compliment betreft de naam, helemaal zelf verzonnen, man lief vond het niet echt leuk maar ik dacht achhhh het word mijn kindje!!
Uiteraard mag hij ook met hem spelen en kroelen hoor O-)

@ Nora, Leuk zeg een rose tuigje met voetjes er op!Lijkt me ook erg schattig vooral als ze het om heeft, ik denk dan dat ze om op te vreten is ;-) je hebt al een hoop rose in huis gehaald hahah!! Wel leuk dat je voor jazzy ook wat gehaald hebt! Anders heeft hij mischien het idee dat ie minder aandacht krijgt! Maar het blijft leuk om dingen te kopen voor je hondje dus dit was weer een mooie uitkomst voor je he! :-D Leuk dat je de benchen naast elkaar hebt gezet, ben benieuwd hoe dat gaat, of ze elkaar rust gunnen dan! Wel spannend voor je!! Nog 2 weken meid!! even doorzetten nog en geniet nog van de voorpret he!

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

Thanks Miriam en Liesbeth, ik zal proberen te slapen.. ik ebn instaat om al om 21 uur vanavond me bed in te gaan.. alleen al omdat het dan sneller de volgende dag is hahaha erg he.. voel me net een klein kind die naar de snoep winkel gaat :-) *Schaam schaam*

honden page profiel priscilla & C.S.Cpriscilla & C.S.C 3 doggies

honden foto van priscilla & C.S.C

ow Silvana

bij het lezen van deze topic krijg kriebels hihih
ben echt heel blij dat Tyson naar jullie toe gaat :-D
en Tyson kan ook niet wachten hahahaha


groetjes priscilla

Anoniem (Gast)

hoi sylvana.jaaa jazzy hoort er zeker bij.koop ik wat voor poppy,koop ik ook wat voor jazzy. :-D en ik heb twee benchdoeken.dus die maak ik dan gewoon helemaal dicht zodat ze elkaar wel kunnen ruiken maar niet kunnen zien.jaaa en ik ben gek op rose voor een meisje en het is gelijk een gelegenheid om een beetje te shoppen.hahahahaahah.ik ga zeker een heleboel fotoos maken en op het forum zetten.en ik zorg dat jazzy zeker niet achtergesteld word.hij krijgt als eerste eten en dan poppy.jazzy is mijn alles.ik ga ook van poppy net zo veel houden maar ik wil niet dat jazzy jaloers word of het gevoel krijgt dat ik minder van hem hou.het is een echte knuffeldoos maar als hij wil dat je hem met rust laat dan gaat hij in zijn becht liggen. :-D het komt goed.
grt noor en een pootje van jazzy en poppy

honden page profiel Paméla, Rik  & Laure de labPaméla, Rik & Laure de lab 3 doggies

honden foto van Paméla, Rik  & Laure de lab

Leuk!!!

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

Hoi Priscilla,

Ik ben in iedergeval heel erg blij dat jij ook blij bent dat hij bij ons terecht komt ;-) want ook jij moet hier een goed gevoel bij hebben, pfff wat lijkt me dat een moeilijke taak om als baasje zijnde van al die pups goede eigenaren te vinden... zou zo bang zijn voor een brood fokker ofzo of mensen die niet serieus zijn, maar dat kan je toch nooit weten.. sommige mensen kunnen zich heel mooi voor doen... maar ik beloof je bij ons krijgt hij het super... en je gaat gek worden van de foto's hahah!

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje 3 doggies

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Hoi Silvana,

Ik kom je alvast ook even feliciteren met Tyson !!!

Ben bij je fotootjes gaan kijken en ook bij Priscilla wat een prachtpupje zeg, zulk een dotje !! Kan me voorstellen dat je niet meer kan wachten :-D

Je kinderen zullen superblij zijn !! Heel veel plezier morgen !! Een nieuw deel van het gezin !!

honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena 3 doggies

honden foto van Shamilla & Zena

wat leuk!!! en wat een verassing voor je kids :-D
ik zou dat niet zolang geheim kunnen houden hoor!!!

alvast gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst, en tot typs

honden page profiel ****LIAN ***SENNA********LIAN ***SENNA**** 3 doggies

honden foto van ****LIAN ***SENNA****

hoi silvana.

SPANNEND!!!!!!!!

heel veel plezier met jullie hondje en veel geluk en liefde natuurlijk.

wel vannnacht nog even proberen te slapen!!!ha ha

altijd weer leuk zo'n puppie,leuk beestje ook

geniet er van

greetzzz

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

LEuk zeg al die reacties!!! lieve reacties vooral :-D bedankt allemaal!!!!

Het is wel moeilijk geheim te houden voor de kids maar ook wel weer leuk, ze vinden het ook wel vreemd om al die honden spulletjes in huis te hebben dat beseffen ze neit echt.. elke keer kom ik met spullen thuis, met botjes.. en een bench, en eten, en speeltjes, naja noem maar op.. :-D maar goed nogmaals ze zijn 4 en 2 dus de oudste zegt wel heel bijdehand we krijgen een hond he mama, ik zo mischien wel ja.. toen zei ze jaaaa zeker wel! die speeltjes zijn niet voor mij mama.. toen dacht ik echt even wooowww ze word echt slim :-D

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

pfffffffff nog even :-D

honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco 3 doggies

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Veel succes gewenst morgen met Tyson :-D

honden page profiel Dees & dogsDees & dogs 3 doggies

honden foto van Dees & dogs

nog 1 nachtje slapen???
Hoop dat t je lukt!!!! ;-)
Heel veel geluk met Tyson mooi kereltje om zo te zien.

Dees

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson

honden foto van Silvana & Tyson

Sam de Lab dankje wel hoor!

En Dees, dat slapen gaat ondanks de spanning wel lukken denk want ben vrij moe, en zit nu ook uri geller te kijken en dat duurt tot 22.30 uur.. daarna even lekker douchen... en dan heerlijk tegen mijn man's billen aankruipen :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Morgen is de dag!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Rode peper
^