Hond heeft last van de onderkant van haar poten (rood), wat nu?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Marieke (Gast)

Wij hebben een duitse herder thuis en zij heeft erg last van de onderkant van haar poten. Je ziet dat de haartjes een beetje rood gekleurd zijn en zodra ze even gelegen heeft kan ze er niet goed opstaan. Als ze eenmaal weer even loopt gaat het wel beter.
De hond heeft in november pups gehad en toen heeft ze hier helemaal geen last van gehad, daarvoor wel al maar het is nu in een veel ergere vorm.
Heeft iemand een idee wat dit kan zijn en/of tips? De dierenarts heeft hier al naar gekeken, heeft (afgelopen zomer) aangegeven dat het niet veel bijzonders is/kan zijn. Wij gaan uiteraard weer terug naar de dierenarts maar misschien heeft een van jullie nog goede tips?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hond heeft last van de onderkant van haar poten (rood), wat nu?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^