Indeling woonkamer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Suus, Chaos en SennaSuus, Chaos en Senna

honden foto van Suus, Chaos en Senna

Hoi,

Ik wil graag even advies over de indeling van mijn woonkamer. Senna komt over een paar weekjes bij ons wonen en daarom krijgt Chaos nu een grotere bench (107cm)

Senna krijgt de oude bench van Chaos (80 cm) Nu vroeg ik mij af wat slimmer is. De benches naast elkaar zodat de twee elkaar kunnen zien of is het juist verstandiger om ze wat verder uit elkaar te zetten zodat ze elkaar niet meer kunnen zien.

We gaan even opnieuw een kamerindeling maken dus alle opties staan open. ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Indeling woonkamer" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel gwendagwenda 3 doggies

honden foto van gwenda

Hier staan ze naast mekaar. Vinden ze leuk en het komt gewoon zo beter uit in mijn living. Natuurlijk zijn hun benchen niet zo groot en staat die van de mechelaar in de veranda dus daar is plaats genoeg.
Ik zou zelf zien en kijken naar de kamerindeling.
Kan ook zijn dat ze niet liever hebben dan kort bij mekaar te zijn, maar kan ook zijn dat ze liever niet kort bij mekaar zitten en dan moet je toch nog gaanv eranderen.

honden page profiel carlacarla 3 doggies

honden foto van carla

Ik zou ze beetje uit elkaar zetten. Wennen ze aan elkaars lucht en dan kijken hoe het verder gaat.In ieder geval buiten laten kennismaken
veel suces met je 2 kanjers :-D

honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson 3 doggies

honden foto van Silvana & Tyson

Het is kwa indeling mischien makkelijker om ze naast elkaar te zetten maar kwa rust voor de honden mischien juist uit elkaar anders als ze in de bench gaan liggen blijven ze elkaar uitdagen... en dat hebben ze ieder hun eigen plekje.. maar dat hoeft natuurlijk niet!!! Wie weet hoe rustig jou hondjes zijn. Succes ermee :-D

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marit

Ik heb ze naast elkaar maar wel beide met een kleed erover. Naast elkaar omdat dat het meest praktische was. Kleed erover dat ze geen oogcontact kunnen maken en het toch echt een eigen hol is.

Toch heb ik de honden vaak apart/alleen in hun bench. Dat ze er ook aan wennen dat ze 'alleen' zijn en niet altijd een buur hebben O-)

Spannend..!! Nog eventjes.. Heerlijk he, die voorbereiding? :-D

Zo staat het bij mij;

honden page profiel Suus, Chaos en SennaSuus, Chaos en Senna

honden foto van Suus, Chaos en Senna

Dank je wel voor de reacties. Volgens mij is dus voor beide wat te zeggen. Zodra de bench er is gaan we gewoon schuiven met meubilair. We kunnen altijd weer schuiven als het niet werkt. De spanning neemt toe ;-)

honden page profiel ellen & zinoellen & zino 3 doggies

honden foto van ellen & zino

hier staan de benches ook naast elkaar. heb ook geprobeert met een deken erover maar dat vond zino niet zo een goed idee, hij heeft het liever in zijn bench O-) maar ze laten elkaar met rust. we laten ze erin en ze gaan braaf slapen ;-)

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Ik zou ze naast elkaar zetten met een benchhoes er over heen. Je kunt dan soms kiezen om de hoes omhoog te doen, zodat ze elkaar zien en soms de hoes omlaag zodat ze elkaar niet zien. Als het klikt, kunnen ze zeker zonder hoes naast elkaar. Als ze dan maar wel slapen en niet gaan ouwehoeren ;-).

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Indeling woonkamer" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^