lachen !!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

Ik heb net zo geweldig heerlijk moeten lachen om een stukje in dit forum. Het was niet eens grappig bedoeld: lopend plassen..en dan de reactie van Marieke en tara:koekje erin! Ik zie dan natuurlijk weer van alles voor me, grijns.
Dan bedenk ik me net hoeveel lol ik altijd heb om dieren. Gewoon als ik zie hoe Luna nu alles naar de bank sleept ook wat te groot is voor haar...Terwijl ik dit typ.
Vanmorgen toen ik de bench verplaatst had (verder bij mijn bed vandaan)zat ze naar me te kijken. Twee piepjes. Ze stapte de bench in. Pakte Beer en liep kordaat terug naar de oude plek: bescheurd je toch gewoon! Ze ligt er inmiddels wel tevreden in hoor (overgangsmomentje haha)Der geluidje van haar galopje s nachts, wakker! spelen! Als ik haar dan weer in der bench breng met de woorden `het is nacht we gaan slapenĀ“. Dat likje en dan die zucht...en..boem ze slaapt! Ik moet dan gewoon lachen. Wat ontspannend. Wie biedt me nog een vrolijk verhaaltje aan?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "lachen !!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel marionmarion 3 doggies

honden foto van marion

Mijn eigen pup Luca, die kan zo vreselijk ondeugent kijken. Zoals vanmiddag was mijn vriend een plankje aan het maken aan de muur in het toilet. Ik wilde daar iets leuks van maken. Luca en Spike stonden trouw naar hem te kijken; want als er iets gebeurt moeten ze dat zien natuurlijk.
Totdat Luca het toiletpapier had ontdekt. Hmm...
Hij brak onze houder van de muur op het moment dat mijn vriend aan het boren was, alsof hij het dan niet zou horen. (deed ie ook niet)
en komt heel vrolijk de woonkamer in lopen met een lange lijn wc rol achter zich aan. en een kapote houder nog steeds aan de rol zelf.
"Luca!" hoorde ik ineens vanuit de gang. Dus ik kom even kijken vanuit mijn keukentje, staat meneertje daar heel ondeugent te kijken en kwispelen.
Zodat wij uiteindelijk toch in lachen uitbarsten, zoals altijd. Want hij kan ze vreselijk ondeugent kijken. En tja, waar hadden we hem voor moeten straffen dan? Had mijn vriend maar op moeten letten en hem op het moment zelf te pakken moetne nemen.
Dus mijn vriend op zijn fietsje een nieuw houder halen. hihi. Hillarisch

honden page profiel AnitaAnita 3 doggies

honden foto van Anita

Het zou er wel een keer van komen... vandaag dus!
Een heel klein ielig struikje in het bos.
Beide honden ruiken eraan van een andere kant.
Spike plast en plast de laatste spetters over
Matchy's poot heen! Moest ik toch wel erg om lachen! :-D

honden page profiel Marion  en DjangoMarion en Django 3 doggies

honden foto van Marion  en Django

hahaha

ik heb er ook nog een..
als de baas op de bank in slaap valt, gaat django heel dom kijken en blaft hij heel schel in zijn oor haha..en daarna kijkt hij weer heel dom alsof hij wilt zeggen ik zie t wel dat je slaapt haha

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

Struik, boom,grasspriet,je vlag zetten kan overal (wonderlijk dat die oude kerken waar ik wel met penotje inging toch werden gezien als huis en der niet een vlaggetje gepland werd)!
Ja bij de les blijven! :-) hemeltje ze verzinnen het wel he? Zat net heerlijk op de tv kabel te kauwen...plasje ernaast...mijn fout...en dan liefdevol een niet willende pup mee naar buiten nemen en enthousiast afleiden...en verleiden..wat een vak!
Gelukkig krijg je er veel voor terug.

honden page profiel DaisyDaisy 3 doggies

honden foto van Daisy

Of als je een keer vergeet om je pup zijn favoriete speeltje op te ruimen als je gaat slapen en je hoort om een uur of twee 's nachts opeens hele hoge piepjes van beneden komen..
Gaat met veel gezucht en gesteun en moeite naar beneden om toch dat speeltje op te ruimen..
En je pup denkt "leuk het vrouwtje komt spelen met mij!!" en hij rent 4x de huiskamer door voordat hij begrijpt dat je toch niet komt om met hem te spelen.. O-)

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

Ja en dat dan negeren he...geen zuchtje, geen knuffeltje neutraal zeggen "we gaan lekker slapen". En dan boven in je bed zo moeten lachen om dat koppie wat jou verbaast nakeek!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "lachen !!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^