Tegelijk ziek...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NathalieNathalie

honden foto van Nathalie

Is dit nu toeval of niet ? Billy was al een dagje of zo niet zo lekker, vooral in zijn darmpjes alweer. Ik was dinsdag nog bij de dierenarts geweest wegens de aanhoudende jeuk aan zijn achterwerk, had er zalf voor gekregen, en een staal voeding van Eukanuba meegekregen. Die voeding - denk ik - verdraagt hij helemaal niet en de stank van zijn winden was niet te harden. Volgens mij van die voeding. Donderdagavond word ik plots ziek, met diarree en braken. We gaan naar bed, ik met een emmer, en de hele nacht moet ik braken. Intussen laat Billy verder zijn stinkende winden, en zet ik hem het bed uit omdat ik de geur echt niet aankan. De volgende dag, gisteren dus, sta ik even op om Billy wat eten te geven, en ik merk dat hij ook gebraakt heeft beneden. Geen eten natuurlijk dan... Nu weet ik niet of ik iets van hem kan hebben over gekregen, hij van mij, of als het echt toevallig is... !! Of zit de kip van de donderdagavond er voor iets tussen ?? In elk geval, ik ben nog altijd ziek, hij is terug zijn speelse zelve. Ik heb er dus veel meer last van dan hij. Maar kan dit eigenlijk, dat mens en dier tegelijk ziek worden van hetzelfde virus ??

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Tegelijk ziek..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel

Mens en dier besmetten elkaar niet zo snel. Er zijn wel ziektes die tussen mens en dier besmettelijk zijn, maar griepverschijnselen zoals hierboven staan beschreven niet. Dan zou mijn hondje heel vaak verkouden moeten zijn bijvoorbeeld... De kip zou een oorzaak kunnen zijn, tenminste... als jullie er allebei van hebben gegeten. Kip is sowieso gevoelig vlees, voor je het weet heb je een Salmonella-besmetting. Houdt het voor jezelf in de gaten, blijf je spugen..is er sprake van koorts...toch even de dokter inlichten.
Beterschap!

honden page profiel NathalieNathalie

honden foto van Nathalie

Hoi, we zijn nu 3 dagen verder en baasje nog altijd ziek. Hondje wat beter, maar soms ook nog wat diarree. Uiteindelijk heb ik een staal van m'n eigen stoelgang laten onderzoeken, waar ik binnen enkele dagen de uitslag van weet. Gezien de dokter zelf niet goed weet of ik nu wel griep heb of wat, het duurt te lang. Ik moet bij Billy wel 3 keer per dag zalf aan zijn achterwerk smeren voor de gistinfectie die hij daar heeft, wie weet ben ik onbewust onvoorzichtig geweest, of bij het opruimen van zijn kakje, of misschien zelfs bij de kusjes die ik van hem krijg, nadat hij zijn poepje proper likt, ik hou hem op een afstand hiervoor maar het is niet altijd te vermijden, en wie weet is één likje genoeg... Ik ben in elk geval nog steeds behoorlijk beroerd en zo'n griep zou niet zo lang mogen aanhouden. Als het de kip was, waar we beide van hebben gegeten, zou Billy ook nog ziek moeten zijn, of zieker geweest zijn. Ach ik weet het niet, enkel dat het niet leuk is zo net voor de Kerstdagen. Ik moet m'n menu plannen, m'n boodschappen doen, het huis proper maken voor de gasten... help !! :'( Straks moet ik de boel afgelasten !!

honden page profiel joke&taatjoke&taat

honden foto van joke&taat

Hoi nathalie
Jee jo wat vervelend zo vlak voor de feestdagen .Inderdaad als het griep was dan had het al over moeten zijn .Ik hoop dat je gauw beter word en toch nog kan genieten van de feestdagen Nou ik wens je heel veel sterkte
Groetjes joke en taat

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Tegelijk ziek..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^