Jammer hoor....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Rotte appelRotte appel

honden foto van Rotte appel

Misschien riskeer ik nu ook een ban, maar ik wilde even iets van mijn hart laten gaan.

De afgelopen tijd was het erg onrustig op HP en er zijn verschillende mensen geband die te veel noten op hun zang hadden. Op de banlijst is dit nog niet terug te vinden.

Het forum draait toch gewoon door, het lijkt nu rustig te zijn, maar verschillende mensen hebben er flink de balen van dat ze geband zijn en geen uitleg hebben gekregen. Er lijkt een vast kliek ongestoord verder te kunnen gaan op het forum.

Ik heb het moderatorteam gisteren een PB gestuurd met daarin een aantal tips.

Het kwam erop neer dat een forum gemaakt wordt door je leden. Natuurlijk heb je wel eens leden die wel eens lastig zijn. Daarvoor is het handig een beleid te voeren met daaruit voortvloeiend huisregels. Deze plaats je als je ze wil laten werken duidelijk op je forum (dus niet in een topic dat je af en toe naar boven gooit) en je overlegt regelmatig met je leden hoe je dingen aan wilt pakken.

Aan je leden kan je ondanks dat ze wel je wel eens kunnen frustreren ook veel hebben. Ze kunnen ook zorgen dat een forum goed draait. Dit zou moeten kunnen in een veilige omgeving die er samen gecreeerd wordt, door zowel de leden als de moderators.

De forumleden mogen van mij nu ook weten dat ik niet veel meer op dit forum ben, omdat ik me niet prettig voel bij de manier waarop we elkaar bejegenen, zowel vanuit de leden naar elkaar toe als vanuit de moderator.

Als ik de moderators een PB stuur, dan verwacht ik daar niet direct een antwoord op. Maar het zou wel fijn zijn in een ieder geval eenr reactie te krijgen dat mijn bericht gelezen is. Een kleine moeite die je als moderator kunt nemen.
Na een aantal jaren ervaring te hebben op een druk bezocht forum van een landeijke organisatie weet ik waar de moderators zo af en toe mee te kampen hebben.
Ik wens hun dan ook veel succes met het herstructueren van hun forum en ik hoop dat ze enkele tips ter harte willen nemen.

Dit is een goed forum, de intentie is echt oke. Maar bedenker wel bij dat jullie te maken hebben met verschillende mensen, met verschillende persoonlijkheden, met verschillende wensen en verschillende manieren van denken en doen.

Wie weet dat ik binnenkort wel weer actief kan zijn op een gezellig informatief forum. Maar voor nu trekt het me absoluut niet. Jammer, want de opzet is zo leuk.


Groetjes, Corine en Woezel

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Jammer hoor...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Rotte appelRotte appel

honden foto van Rotte appel

Tja, hmmm al tien minuten geleden geplaatst. Wel mensen online, geen reactie. Krijg het idee dat niemand nog iets durft te zeggen over wat er aan de hand is, uit angst er af gegooid te worden.

Waarom kunnen we dit niet samen oplossen en moeten er zulke stappen genomen worden als mensen bannen?

honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo 3 doggies

honden foto van Sanne & Bo

Ik heb er te weinig van meegekregen om hierover te oordelen.
Je spreekt over een banlijst, bestaat deze echt?

honden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )

Voel hetzelfde, zal na vandaag nergens meer op reageren hier, ik trek me nu echt terug. Heb een ander leuk forum gevonden.

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Hoi

Ja was online maar de laatste dagen niet weet dus niet wat er gespeeld heb dus op dit moment ook nog geen oordeel!!

Yvonne

honden page profiel Rotte appelRotte appel

honden foto van Rotte appel

Hmmmm topic boven me op slot, dan zal deze ook wel gaan. Dit was niet opruiend bedoelt, maar ik zou zo graag een oplossing zien voor dit forum.

Zo gaan er mensen weg en komen ze niet meer terug.


Groetjes Corine en Woezel

honden page profiel SaraSara 3 doggies

honden foto van Sara

Hoi Corine,

Ik ben een paar dagen niet online geweest, en blijkbaar heb ik dus weer wat gemist (of misschien net niet). Wat betreft de regels geef ik je wel gelijk, die zouden zeer snel te raadplegen moeten zijn en dat is niet direct zo.
Wat betreft het bannen, onlangs volgde ik een topic en dat liep echt uit op een scheldpartij. Ik vind dat de modjes het met recht en rede op slot hebben gezet. Ik ben niet geïnteresseerd in scheldtirades en ik kan me inbeelden dat anderen daar ook geen interesse in hebben.
Ik kan me voorstellen dat een ban soms de enige mogelijkheid is om zoiets af te blokken. Verder kan ik daar weinig op zeggen, behalve dat het jammer is dat die bans blijkbaar noodzakelijk zijn.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Beste Corine

Er staat een bericht van ons hier in honden page de maat is vol. Die gaat vanzelf open en komt er een uitleg. Had dit even gelezen dan had je het geweten.

deze gaat dus ook op slot.

honden page profiel Rotte appelRotte appel

honden foto van Rotte appel

Jammer weer:(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Jammer hoor...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: alles wat ik doe is spam
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^