Douchen van je hond, sta je er bij?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jeannette Jeannette

honden foto van Jeannette

Lux gaat eigenlijk nooit onder de douche! Alleen in de zomer spoel ik hem buiten altijd af na een strandwandeling o.i.d. En Lux is altijd zo schoon, hij heeft een heel dun satijnen vachtje die zo droog en schoon is. Handdoek erover en klaar!
Hij is een paar weken geleden nog de vest in gesprongen, zo in een wak tussen de eenden in! Dat was de enige uitzondering. Opwarmen onder de douche en lekker verder drogen bij de verwarming.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Douchen van je hond, sta je er bij?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel gina-dieselgina-diesel

honden foto van gina-diesel

ik was ze hooguit 2 keer per jaar en dat is meestal als gina loops is geweest dan is de loopse geur er sneller van af en trek dan bikini aan en was ze maar s zomers als het zo heel warm is net als afgelope jaar dan spoel ik haar af voor verkoeling en daar vraagt ze dan zelf om hahahah of ze springt hier op een soort verhoging en daar staat een paal in het midden en daar komt water uit dat vind ze heerlijk om daar op te gaan staan en af te koelen weet niet hoe je zoiets noemt maar staat een foto van op mn profiel hahahah

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

als casper gewassen wordt liefst buiten als het echt te koud is in de douche, Nu hebben we een badkamer van een jaar oud en na de eerste keer in de douche krassen in de douchebak!

Nu leggen we er een handdoek onderin. WErkt ook goed tegen de gladheid. Maar ik ga wel mee. Ben anders toch zeiknat. hihi

honden page profiel ~Margriet & Teun~~Margriet & Teun~

honden foto van ~Margriet & Teun~

Teun is gek op water, maar douhen.... Da's voor mensen baas! Hij vindt het verschrikkelijk. Helaas voor hem moet het heel af en toe wel. Dan moet hij ook maar niet rollen in een dood dier :(

honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk

honden foto van Dewi • Promise • Duuk

In ons vorige huis ging Promise altijd in de douche. Na onze verhuizing hadden we ineens zowel een douche als een bad. Één van de eerste wasbeurten in het nieuwe huis zal ik niet snel vergeten. Ik was beneden de shampoo, conditioner, antislipmat en handdoeken aan het verzamelen. Het laatste wat ik van mevrouw gezien had, was dat ze achter me zat. Toen ik me omdraaide was ze weg. Na een tijdje zoeken bleek dat ze boven zat. Wachtend in de douchebak... O-)
Dat we gelachen hebben, dat snap je. Helaas moest ze uit de bak, want we waren van plan haar voortaan in bad te wassen. Hier is iets meer plaats. We doen het als het effe kan met z'n tweeen. Ik zit met haar in bad op de rand en wrijf de shampoo erin, mijn vriend bedient de sproeier.
Bij allebei onze honden heb ik het idee dat ze het niet geweldig vinden, maar ze laten het braaf toe. 'Even doorbijten, dan zijn we het snelst klaar' lijken ze te denken.

honden page profiel ~Margriet & Teun~~Margriet & Teun~

honden foto van ~Margriet & Teun~

oh sorry, geen antwoord op de vraag. Ik sta er bij met zo min mogelijk kleren aan en zo veel mogelijk handdoeken overal. En daarna... tja dan is de badkamer aan de beurt.

honden page profiel roxanne & balouroxanne & balou

honden foto van roxanne & balou

gelukkig heb ik een bad daar zet ik hem altijd in.
dan trek ik even een t,shirt aan.
dan kan ik mooi op het zit stukje in bad zitten en balou gewoon wassen.
en daarna net zo als magriet de badkamer weer schoonmaken.
dan is zo,n wasstraat toch best handig,
maar voor zover ik weet hebben wij die hier niet.

honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy

honden foto van Sherilyn en Jazzy



dit was voor ziggy de eerste keer in bad, tegenwoordig gaat ze onder de douche. ze spring in elke sloot, maar als het schoon water is moet ze er niks van weten O-)

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

sta er altijd bij en de hondjes gaan hier niet zo vaak zelden ;-)

honden page profiel OlivierOlivier

honden foto van Olivier

Ik ga gewoon met Jules en Jazz onder de douchen, gewoon vasthouden.
Met James ga ik erbij zitten, die wil ook niet opgetild worden en is wat groter O-)

Jules loopt ook heel vaak gewoon bijna de douche in als ik aan het douchen ben haha.

honden page profiel Inge & HektorInge & Hektor

honden foto van Inge & Hektor

Wilma, ik doe ´t het zelfde als jou, ik douche gewoon altijd mee :-) Is wel het gemakkelijkste! Alleen daarna is zoals jij ook al zegt, de badkamer een bende! O-)

honden page profiel Inge & HektorInge & Hektor

honden foto van Inge & Hektor

Wilma, ik doe ´t het zelfde als jou, ik douche gewoon altijd mee :-) Is wel het gemakkelijkste! Alleen daarna is zoals jij ook al zegt, de badkamer een bende! O-)

honden page profiel maaike maaike

honden foto van maaike

Wij hebben ook een bad en daar hangt ook een douche in. Dus dan gaat er een anti slip matje op de bodem en de hond er in. Ik zorg wel dat ik assistentie heb van Ron of een van de kinderen om de hond even (aan de riem) even vast te houden. Dit gaat eigenlijk best wel goed. Ik droog ze dan ook in bad zoveel mogelijk af. Dan op een handdoek naast het bad en even droog blazen. ik heb namelijk een waterblazer.
Maar dit ritueel gebeurd misschien 1 keer per jaar of zo als ze echt in eens stinksloot hebben gelegen en ik de stank er niet uitgekamd krijg.

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Onze Morris moet zo nu en dan wel degelijk even in bad. Antislipmatje er in en meneer kan gewassen worden. Het is echt een viespeuk eerste klas. Hier een foto van meneer zijn grootste hobby



In de zomer zetten we hem wel eens buiten in een peuterbadje met wat hondenshampoo. Dan hoef ik in ieder geval niet weer de badkamer gaan te poetsen :-D



Groetjes Monique

honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah

honden foto van Amber & Lootah

Lootah staat regelmatig onder de douche, als hij weer eens helemaal onder de blubber zit O-) Ik spoel hem dan alleen af met lauw water, geen zeep verder. Dan blijf ik nog wel redelijk droog zelf :P Maar als hij echt een keer helemaal moet, omdat hij in een rottend iets heeft liggen rollen, dan ga ik er wel in mn nakie bij, want anders zit je toch helemaal onder ;-)

honden page profiel daantjedaantje

honden foto van daantje

Wij hebben aan het eind van de gang een douche-ruimte gemaakt.Lekker breed dus alle ruimte,met anti-slip tegels op de vloer en verder tegels tot het plafond.Hier heb je alle ruimte om samen met de hond onder de douche te stappen.Na afloop hoef ik de muren maar schoon te sproeien,haren uit het putje en de douche is weer schoon.Ideaal dus !

honden page profiel ........goedgekeurde fokker

Puzzle en Pim ondergaan douchen zonder tegenstribbelen... maar lijdzaam ;-) ;-) ;-)

Ik kleed me altijd uit, was de hondjes, baasje droogt ze, lekker warm onder de föhn (dat vinden ze heerlijk!) en ik ga ondertussen lekker zelf douchen. Kleine hondjes, weinig haar, weinig gespetter :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Douchen van je hond, sta je er bij?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^