Slecht bloed

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel maythemaythe

Hey

Mijn hond pepper (6j) voelt zich al een paar weken slap. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat zijn bloed helemaal niet goed is maar zijn vitale organen zijn wel inorde. Ze kunnen niet achterhalen wat er net mis is met zijn bloed. Weet iemand wat pepper heeft? 

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Een doorverwijzing vragen naar een internist? 

honden page profiel DagmarDagmar

Als de dierenartsen met resultaten voor zich het niet weten, gaan leken zonder resultaten op een forum het vast ook niet weten ;)

 

Erg vervelend hoor, ik snap dat je antwoorden wil, maar dat ga je toch bij dierenartsen/dierenklinieken/specialisten moeten gaan zoeken…

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker

honden foto van Hannah & June

Ik ga mee met de rest, hier kan niemand via een scherm en zonder medische kennis antwoord op geven. Ik begrijp alleen niet zo goed waarom de dierenarts zelf niet heeft doorverwezen naar een specialist, aangezien die zelf de oorzaak niet kan vinden. Nu ben je dus naar huis gestuurd met de boodschap het bloedbeeld is afwijkend maar ik weet niet wat het is?

 

Als ik jou was zou ik dan zelf contact zoeken met een specialist om dit verder te laten onderzoeken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Maythe..niemand kan jou vanaf hier advies geven wat je hond heeft, vraag een verwijzing naar een specialist, je dierenarts weet niet wat er aan de hand is, hier ook niemand…snel je dierenarts een verwijzing vragen naar een specialist .

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Als de dierenartsen met resultaten voor zich het niet weten, gaan leken zonder resultaten op een forum het vast ook niet weten ;-)"

hp-thumbsup dat dus. Kan echt van alles zijn, vertrouw je het niet dan kun je gerust dossier vragen per email en naar een andere dierenarts stappen om een second opninion te vragen en die weer meeslepen naar je eigen. Vele handen maken lichter werk zeg maar.

Volgende forumvraag: Oorontsteking
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^