Hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel dorandoran

Ik ging dinsdag namiddag zoals gewoonlijk met mijn hond wandelen alles ging goed er was niets aan de hand tot wij bijna terug thuis waren van de korte wandeling ineens zakt ze door haar poten tegen de grond op ik helemaal in paniek naar de dierenarts gelopen 100m verder toen kreeg ik te horen dat ze helaas al overleden was ze denken aan een hartaderbreuk iemand hier ervaring mee ik kan het nog steeds niet plaatsen Amerikaanse Stafford 3 jaar????

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Overleden ? Zomaar. Wat verdrietig, ongeloof…was er niemand bij je ? Moest je zonder hond naar je dierenarts lopen ? Is er iemand met je meegegaan om te constateren dat je hond overleden is ? Jee wat verdrietig voor je, geen woorden voor…

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Wat vreselijk!

Ik ken niemand die dit heeft moeten meemaken, maar ik wil je heel veel sterkte wensen om dit grote verlies te verwerken.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Dit is vreselijk. Ja ik ken wel iemand die dit meemaakte. Ook een nog jonge hond en op de wandeling in elkaar gezakt en dood.  Weet dat je met zoiets niets meer kan doen. Heel veel sterkte. 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ach wat erg voor je. Verschrikkelijk, heel veel sterkte!

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Wat een verdrietig bericht, heel veel sterkte!

honden page profiel Fine Fine 3 doggies

Wat vreselijk..mijn recent overleden hond overleed  plotseling aan hartfalen maar was al oud..Heel veel sterkte, zo'n n jong beestje, vreselijk.

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Heel erg veel sterkte de komende tijd 

honden page profiel dorandoran

Iedereen bedankt voor de vele steunbetuigingen! Ik kan het nog altijd niet geloven dat mijn beste vriend er niet meer is veel te jong van ons weg????

Volgende forumvraag: Giardia
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^