Happy Halloween!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

561234.jpg

 

Liefs van onze Anna hp-shiny

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

Happy Halloween!

Owi0V1a.jpg

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

561235.jpg

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier hebben we niets meegekregen van het haloween feest, wel komt het steeds meer in het nieuws, st.maarten is hier wel ingeburgerd, sinds corona heb ik ze niet meer aan de deur gehad hopelijk dat ze dit jaar weer komen de kleintjes..

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

" Hier hebben we niets meegekregen van het haloween feest, wel komt het steeds meer in het nieuws, st.maarten is hier wel ingeburgerd, sinds corona heb ik ze niet meer aan de deur gehad hopelijk dat ze dit jaar weer komen de kleintjes.. "

Oh wat leuk, St. Maarten!

Wij hebben ook weinig mee gekregen van Halloween, alleen dat hier al de winkels dicht zijn (officiële feestdag in Duitsland).

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Oh wat leuk, St. Maarten! Wij hebben ook weinig mee gekregen van Halloween, alleen dat hier al de winkels dicht zijn (officiële feestdag in Duitsland). "

Jaaaa, haal altijd veel in huis, ik kwam hier in het noorden wonen en had er nog nooit van gehoord, kom uit het westen, eerste jaar had ik niets in huis en het tweede jaar sinaasappels en appels, nou die vond ik de volgende dag terug in de tuin hahahaha,   Jaar dr op, van alles en nog wat, los snoep, ook dat mocht niet, nu alles verpakt, jammer dat corona er tussen is gekomen, ook voor mijn honden was het geweldig, zodra de kindjes voor dr deur stonden waren ze er bij, kleintjes hoe gek het ook is waren nooit bang voor die grote beren, ze gedroegen zich altijd netjes en bleven op afstand, hoe vaak  de kindjes vroegen om een knuffel , hahaha, mocht dan van me, was het snoep even bijzaak……grote kinderen laat ik netjes gaan, ze draaien zich om en hebben hun rugzak open om daar wat in te stoppen, doe ik, want wees eerlijk als ik die leeftijd had ging ik ook langs de deuren om gratis snoep op te halen.   Hopenlijk dit jaar weer een grote opkomst van st,maarten. 

Volgende forumvraag: Nieuwe gezins lid.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^