Dierentolk / dierencommunicatie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Momenteel kan ik even niet het kaf van het koren scheiden, dus moet ik het van mond op mond reclame, reviews en ervaringen hebben. 

Ik ben op zoek naar een alternatieve behandelaar (dierentolk, reiki) voor Sun. Ik had contact met iemand in IJmuiden, maar die wilde voor 80 euro wel even vanuit haar huis communiceren met mijn hond, ik hoefde alleen mijn vragen in te leveren. Ik ben natuurlijk niet helemaal van gisteren en moest ook zeer lachen toen ze dit voorstelde. Ik heb nl een zeer sceptische instelling.  

Maar ik ben wel geïntrigeerd. Ben wel eens eerder bij iemand geweest die de ziel behandeld en ik zag wat het met Sun deed en stond versteld. Toen hoefde ik alleen bachbloesem hebben. Maar dat was lang geleden en dat kan niet meer. 

Dus heeft iemand goede ervaringen met iemand in Noord Holland? 

 

 

 

 

 

 

 

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Niet in Noord Holland. Maar op afstand kam zeker goed helpen. Daarvoor hoef je niet van gisyeren te zijn. Energie is overal om ons heen en het is een gave , die op zich iedereen heeft, maar maar weinigen zijn zich dat bewust, om de energie van het dier op te vangen. Reiki, kan op afstand, maar dat zou ik ook niet doen. Communiceren kan heel goed op afstand. Is bij mijn vorige hond ook regelmatog  gedaan zelfs met reiki. Ik wist precies wanneer, want dat zag ik aan mijn hond. Hij ging dan zomaar in het midden van de kamer liggen. 

 

Dus google vooral op reviews van mensen, want er zit inderdaad kaf tussen net koren,

 

En als je over de afstand heen kan stappen, cecilia van der drift is toch een van de besten, zit wel in italie.  Ze legt contact met je dier, via een foto en met de baas aan de telefoon. En nee geen hoge telefoonkosten, ze belt jou op een vooraf gesproken tijdstip en precies op tijd op.

honden page profiel Jolanda Jolanda 3 doggies

honden foto van Jolanda

Mijn tante doet dit ook op afstand met iemand met haar hond, hoewel ze wel een keer met hond bij hem zijn geweest volgens mij. Op afstand zou dus misschien niet perse een probleem hoeven zijn.. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Op afstand is denk ik niet perse een probleem al vraag ik me af hoe je dan met het dier hoe het zich op dit moment voelt contact kan maken, dat het dan meer gaat om wat het dier op die foto uitstraald. Maar geen idee hoor.

 

Maar ik zou zeker sceptisch zijn dat je eerst een lijst met vragen moet inleveren. Daar kan je natuurlijk al heel wat van afleiden.

 

Helaas ken ik niemand die hier ervaring mee heeft.

Ik ben wel onder de indruk van Anna Breytenbach maar die zit niet in Noord Holland.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Volgens mij werken de meesten op afstand.

Ik heb goede ervaring met deze.

 

https://www.dereikendehand.nl/dierentolk

honden page profiel BlondieBlondie

Heel lang geleden heb ik het ook gedaan, maar die personen doen het denk ik niet meer. Dierentolk/Dierenpraterij was dat. En ook ik was sceptisch, maar ik had een paar vragen waarvan ik zeker het antwoord wist genoteerd. Stond verbaasd over de 2 rapporten die ik terug kreeg in ieder geval, op basis van 2 goede foto's..

Heb haar toen nog eens ingeschakeld toen hij tijdelijk in pension moest en ik dat zeer tegen mijn zin deed, mede omdat ik hem niet gevoel wilde geven dat hij weer werd gedumpt..  Feedback toen was ook verbazend.. rapport kwam overeen wat ik teruggekoppeld kreeg van het pension.

Als je bij betrouwbare ervaren mensen te raden gaat durf ik nu dus wel te zeggen dat ik wel geloof heb gekregen dat mensen hiertoe in staat zijn, ook op afstand.

Met name bij mijn eerste hond, stond ik verbaasd, herplaatser ook. Waar ik ten dele wist hoe hij was opgegroeid, maar 2 maanden mistten en die periode had merkbaar wat met zijn karakter gedaan en daar wilde ik juist dus wat meer over te weten komen.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Heel lang geleden heb ik het ook gedaan, maar die personen doen het denk ik niet meer. Dierentolk/Dierenpraterij was dat. En ook ik was sceptisch, maar ik had een paar vragen waarvan ik zeker het antwoord wist genoteerd. Stond verbaasd over de 2 rapporten die ik terug kreeg in ieder geval, op basis van 2 goede foto's..
Heb haar toen nog eens ingeschakeld toen hij tijdelijk in pension moest en ik dat zeer tegen mijn zin deed, mede omdat ik hem niet gevoel wilde geven dat hij weer werd gedumpt..  Feedback toen was ook verbazend.. rapport kwam overeen wat ik teruggekoppeld kreeg van het pension.
Als je bij betrouwbare ervaren mensen te raden gaat durf ik nu dus wel te zeggen dat ik wel geloof heb gekregen dat mensen hiertoe in staat zijn, ook op afstand.
Met name bij mijn eerste hond, stond ik verbaasd, herplaatser ook. Waar ik ten dele wist hoe hij was opgegroeid, maar 2 maanden mistten en die periode had merkbaar wat met zijn karakter gedaan en daar wilde ik juist dus wat meer over te weten komen. "

Bedoel je deze? Ze is van naam veranderd.

 

https://irenepraat.nl/intuitieve-communicatie-en-coaching/

honden page profiel BlondieBlondie

" Bedoel je deze? Ze is van naam veranderd.
 
https://irenepraat.nl/intuitieve-communicatie-en-coaching/ "

Dan zou ik het haar moeten vragen. Ze deed het toen samen met een man. Pieter als ik het me goed herinner, anders kijk ik boven even, ik heb de verslagen bewaard van toen. Als zij het inderdaad is, zou ik blij verrast zijn. Ik zoek haar best lang al via google omdat ze me altijd bij is gebleven en ik ons contact toen als bijzonder heb ervaren. Bedankt voor deze reactie dus!

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Dan zou ik het haar moeten vragen. Ze deed het toen samen met een man. Pieter als ik het me goed herinner, anders kijk ik boven even, ik heb de verslagen bewaard van toen. Als zij het inderdaad is, zou ik blij verrast zijn. Ik zoek haar best lang al via google omdat ze me altijd bij is gebleven en ik ons contact toen als bijzonder heb ervaren. Bedankt voor deze reactie dus! "

Deze lijkt me in ieder geval heel goed, ze heeft ook een prachtig boek geschreven.

Volgende forumvraag: Synoquin veranderen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^