Túrin

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnnickAnnick

honden foto van Annick

Misschien heel erg vreemd om als nieuw lid hier op het forum te beginnen met een in-memoriam berichtje, maar ik doe het toch maar. Op 23 januari  hebben we na 14 jaar afscheid moeten nemen van onze lieve Túrin. Het gemis is enorm in ons gezin (we hebben nog een dochter van 12 ook). Mijn vorige honden zijn overleden toen ik niet meer bij hen woonde (jeugdhond toen ik het huis al uit was, eerste eigen hond ging na een relatiebreuk mee met mijn ex). Túrin laat na 14 jaar enthousiasme in ons huis een enorme leegte na en ik heb het er eerlijk gezegd knap lastig mee. 

We hebben voor een crematie gekozen. Een deel van de as is begraven in onze tuin, onder de boom waar hij graag onder lag. De andere delen strooien we uit op zijn favoriete wandelplekjes en onze dochter wil graag een deeltje as in een houdertje houden. 

Ook al is hij er niet meer, ik wou hem hier toch even aan jullie voorstellen. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Altijd verdrietig en een zo,n groot gemis, heel veel sterkte voor jou en je gezin…en voor je dochter een heel mooie herinnering, as in een houdertje.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Heel veel sterkte.

honden page profiel petra en jackpetra en jack

honden foto van petra en jack

Heel veel sterkte.

honden page profiel Paul  (Eefke † )  FoskePaul (Eefke † ) Foske

honden foto van Paul  (Eefke † )  Foske

Ik weet wat het is, ik heb Eefke 26 januari laten inslapen. Geen eten meer geven, niet meer uitlaten,
geen vrolijke kwispel meer. Je hebt veertien jaar met het dier samengeleefd. Hij maakte deel uit van het gezin. Dat is het gemis. Heel veel sterkte.

Heel veel sterkte

honden page profiel AnnickAnnick

honden foto van Annick

" Ik weet wat het is, ik heb Eefke 26 januari laten inslapen. Geen eten meer geven, niet meer uitlaten,
geen vrolijke kwispel meer. Je hebt veertien jaar met het dier samengeleefd. Hij maakte deel uit van het gezin. Dat is het gemis. Heel veel sterkte. "

Ook voor jou heel veel sterkte. Túrin is 23 januari ingeslapen en het is echt inderdaad helemaal anders in huis. Ik merk ook aan mijzelf dat ik best een heftig rouwproces doorga (weinig levenslust, geen zin in eten, slecht slapen). Zal met de tijd wel weer beteren... Ben veel aan het lezen over rouwprocessen na afscheid van een dier en ik lees vaak dat het niet veel afwijkt van het rouwproces bij een mens; wat eigenlijk niet geheel onlogisch is omdat ze zo'n prominente plaats in ons leven innemen he.

Ook bedankt aan de anderen die reeds hun deelneming gaven. 

honden page profiel AnnickAnnick

honden foto van Annick

Oei - per ongeluk dubbel gepost. Ik moet nog even wennen hier, precies!

honden page profiel Tess _ baasje Channah Tess _ baasje Channah

honden foto van Tess _ baasje Channah

Heel veel sterkte cry 

honden page profiel Silvia Vito&BebaSilvia Vito&Beba

Heel veel sterkte gewenst,heftige periode voor jullie. Hopelijk haal je hier op het forum kracht uit de verhalen en berichtjes

honden page profiel CarolineCaroline

honden foto van Caroline

" Ook voor jou heel veel sterkte. Túrin is 23 januari ingeslapen en het is echt inderdaad helemaal anders in huis. Ik merk ook aan mijzelf dat ik best een heftig rouwproces doorga (weinig levenslust, geen zin in eten, slecht slapen). Zal met de tijd wel weer beteren... Ben veel aan het lezen over rouwprocessen na afscheid van een dier en ik lees vaak dat het niet veel afwijkt van het rouwproces bij een mens; wat eigenlijk niet geheel onlogisch is omdat ze zo'n prominente plaats in ons leven innemen he.Ook bedankt aan de anderen die reeds hun deelneming gaven.  "

Rouwproces is inderdaad bijna hetzelfde als bij mensen. Ik heb na overlijden van mijn hond hulp gezocht bij een coach voor rouwverwerking. Normaal gesproken helpt zij mensen die in de rouw zijn om een mens maar omdat het gevoel vaak hetzelfde is kon zij mij ook helpen. Verlies van een hond is vaak nog zwaarder. Als bijvoorbeeld mijn moeder zou overlijden zou ik dat veel minder erg vinden want haar zie ik 1 x per maand terwijl mijn hond altijd bij me was. We waren met zijn tweetjes en deden alles samen. Voor mij daardoor een groter gemis dan welk mens dan ook die ik in mijn omgeving heb.

Veel sterkte en dikke knuffel

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Heel veel sterkte!

honden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhu

Heel veel sterkte!

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Ach, sterkte met dit verlies. Het is verdrietig en ik kan meepraten (afgelopen 28 nov en 27dec twee honden moeten laten inslapen). Heb er nog 1, maar de stilte is oorverdovend. 

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Heel veel sterkte met het gemis.

Helaas voor veel mensen hier heel herkenbaar.

 

Ik hoop dat je aan mooie herinneringen mag terug denken met Turin met een lach en een traan. 

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy

honden foto van Koert En poppy

Heel erg veel sterkte de komende tijd 

honden page profiel AnnickAnnick

honden foto van Annick

" Ach, sterkte met dit verlies. Het is verdrietig en ik kan meepraten (afgelopen 28 nov en 27dec twee honden moeten laten inslapen). Heb er nog 1, maar de stilte is oorverdovend.  "

Ook voor jou heel veel sterkte gewenst. Zo kort op elkaar, dat moet erg hard zijn! 
We hebben hier thuis ook nog twee katten, maar de stilte is inderdaad oorverdovend... en ons leven is een pak minder leuk zonder die enthousiaste vriend hier in huis!

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Heel veel sterkte.

Volgende forumvraag: Dag Diesel, dag lieve vriend.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^