OCD in enkelgewricht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Badie Kelly Badie Kelly

Wij hebben een duitse staande van 10,5 jaar. Na een paar sessies in de fysio bleef haar enkelgewricht dik staan.Ondanks dit kon ze goed wandelen,springen. Toch doorverwezen bij de orthopedist om foto's te nemen. Resultaat een stukje kraakbeen los in de enkel. Vermits ze niet zoveel last had stelde de DA voor om voorlopig niet te opereren omdat een enkelgewricht veel botjes en stukjes bevat. De moeilijkheid is om het stukje te vinden.Maar onlangs loopt onze 2de hond tegen haar poot en direct een gil en poot omhoog. Sindsdien vindt ik dat de poot nog wat dikker blijft staan en dat ze er thuis niet op door steunt. Heeft iemand ervaring met een operatie aan het enkelgewricht?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Je hebt weinig keus, zo kan je je hond niet laten lopen, het stukje kraakbeen wat los zit veroorzaakt de pijn.  Een goede orthopeed kan jou hond zeker verlossen van de pijn....zelf geen ervaring ermee, maar hoor wel hele goede resultaten ervan, na een operatie.

Volgende forumvraag: Franse bulldog plekjes snuit
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^