Hondje plots overleden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lintermans Lintermans

Hallo allemaal 

Ben nieuw hier.... 

Ik stel me even voor ik had 2 lieve chihuahuakes imaro en Guccike

Imaro 10 jaar net , Gucci 8 jaar 

Mijn lieve imaro is plots heengegaan ???? hij was alles voor me mijn beste vriend hij had de laatste tijd vaker last van zijn ruggenwervel die scheef stond en was soms daardoor een beetje terug getrokken , donderdag en vrijdag was hij weer een beetje stiller en ik respecteerde dat maar hij bleef eten en drinken , zaterdag ochtend stond ik op wat een mooie dag moest worden werdt ineens een nachtmerie ???????? mijn hondje imaro had alles overgegeven en binnengeplast hij is nog een keertje buiten gegaan ik was niet boos op hem hij kwam terug binnen en viel bij me neer ik nam hem onmiddellijk in mijn armen (leefde nog) maar staarde vooruit en zijn hartslag was abnormaal hoog mijn man heeft spoedig een dierenarts gebeld ik ben dan ook onmiddellijk vertrokken toen ik mocht komen ik heb hem naast me in de auto mooi gelegd ik zei tegen hem halverwege het komt goed vriend met een aai , 2 seconden later kijk ik naar mijn beste vriend en het was gedaan niets meer ???????? ik voel me zo schuldig op alle vlakken had ik maar vroeger... Had ik maar de dierenarts gered , het is moeilijk te zeggen waaraan hij nu gestorven is maar vermoedelijk heeft hij wel iets gekregen zegt de dierenarts, Het is nu van zaterdag geleden en ben stuk van verdriet mijn chihuahua woog wel 7kilo dus had overgewicht maar hij had een goed leven al twijfel ik nu over alles en kan ik het moeilijk een plaats geven , heb ik er echt schuld aan ???? of had ik dit echt niet kunnen voorspellen dat er zoiets kwam te gebeuren ????????

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik denk dat je die vragen het beste aan de dierenarts kunt stellen.

Wat verdrietig voor jullie, heel veel sterkte hoor.

 

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Groot verdriet voor jullie om zo je hondje te moeten missen, zoek er geen schuldgevoel achter, je was gelukkig bij je hondje toen het gebeurde, wil je echt weten wat er aan de hand was dan was sectie een optie geweest maar dan nog kan het zo zijn dat er niets gevonden zou worden...accepteren is altijd heel moeilijk als je je hond verliest...zoveel sterkte gewenst.    

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Heel veel sterkte.

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

Heel verdrietig. Natuurlijk heb jij er geen schuld aan. Het klinkt als een opspelend hartprobleem. Wil je echt 100% zekerheid kun je een autopsie laten doen.

 

7 kilo klinkt wel als fors overgewicht, tenzij jouw hondje een kruising was natuurlijk. Maar het kan geen kwaad denk ik om kritisch te kijken naar het gewicht van je andere hondje, en indien nodig, deze onder begeleiding af te laten vallen.

 

Heel veel sterkte. 

 

 

 

 

honden page profiel DagmarDagmar

Wat erg, jezelf verwijten is helemaal niet nodig.

Dik staan is inderdaad echt niet gezond of ok, dit kan misschien wel bijdragen aan zijn dood, maar zo ineens en hoofdreden zal dat niet zijn. Het heeft verder ook helemaal geen zin om jezelf nu te gaan kwellen met allerlei schuldgedachten, dat verandert er niets aan. Je hondje was bij je, je hebt gedaan wat je kon. Al wat leeft, sterft nu eenmaal. 

Heel Veel sterkte! Hij was graag gezien en is gestorven in het bijzijn van diegeen die hem graag zagen, put daar maar kracht uit in de plaats.

honden page profiel Lintermans Lintermans

Bedankt voor de mooie reacties,

Ik probeer het te bezien dat mijn hondje nog alle moeite heeft gedaan om bij mij te komen voor te sterven en ik blij ben dat ik hem in mijn armen heb gehouden. Ik heb geen autopsie laten doen omdat ik mijn hondje dat niemeer wouw aandoen , ik heb hem zelf naar het crematorium gebracht heb nog 2 keer afscheid van hem gaan nemen en ik heb nu een mooie urne en een ketting van hem cry

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Volgende forumvraag: Indy is er niet meer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^