(Indoor) trainingsruimte regio 's-Hertogenbosch

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DesireeDesiree

honden foto van Desiree

Met mijn honden beoefen ik dogdance (freestyle) op hoog niveau. Helaas heb ik geen ruimte meer om te trainen, wat mijn routines wat ten onder doet (we wonen in een appartement). Daarom ben ik op zoek naar een trainingsruimte die ik het liefst in de avond of het weekend een halfuurtje kan huren (1 a 2x per week). Het liefst binnen aangezien ik werk met attributen en kleding die niet nat/vies mogen worden ('s zomers was buiten trainen geen probleem met het warme weer, maar helaas gaan we de winter weer in). Zijn hier mensen die zo'n locatie kennen of misschien zelfs hebben? Regio Den Bosch max +/- 45 min.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Misschien een paardenmanege in de buurt? Geen idee of dat een goede ondergrond voor je is.

honden page profiel KimKim

honden foto van Kim

Ik weet dat Kynologen Club Den Bosch ringtraining geeft in een sporthal/ruimte ergens bij de Helftheuvel. Schutskamp dacht ik? Als die ruimte daarvoor wordt verhuurd, misschien willen ze hem ook aan jou verhuren?

honden page profiel DesireeDesiree

honden foto van Desiree

Ik heb de KC al eens gevraagd over hun veld maar toen werd mij verteld dat ze die niet aan anderen konden verhuren (grond is in bezit van de gemeente). Ik zal eens navragen hoe het zit met de indoor ruimte. Een manege kan ook alleen is zand niet ideaal (er is ook een hondenschool in de buurt die indoor op zand traint, maar dacht kijk eerst of er nog andere opties zijn.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Ik weet enkel een hal in Hoogerheide en bergen op zoom maar dat is een uur rijden als ik mij niet vergis. 

honden page profiel DesireeDesiree

honden foto van Desiree

Ja die hal ken ik inderdaad. Ideale hal, helaas wel wat te ver voor mij om eventjes te oefenen

Volgende forumvraag: Corona fitness
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^