Pijnlijk plekje op voorpootje. Likdoorn?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LidiLidi

Goedemorgen beste forumleden.
Mijn lieve Pebbles, van 1 jaar, heeft last van iets dat op een likdoorn lijkt, midden in een voetkussentje van haar linkervoorpoot. Ze loopt vaak op 3 pootjes. Je ziet een kleine lichter gekleurde ring van ongeveer 3 mm groot in het kussentje. Ze is reeds twee keer onder narcose geweest om het plekje te laten wegsnijden. Het lijkt zich te herhalen na 3 weken. Gisteren ben ik voor de derde keer, wederom na 3 weken, bij de dierenarts geweest en die weet eigenlijk ook niet wat er aan de hand is. Er zijn foto's gemaakt en er was een kleine zwelling te zien. Oorzaak onbekend.
Het is overduidelijk geen grasaar. Bij het eerdere wegsnijden is ook niets gevonden van een splinter of steentje. Wat me nog opviel is dat de nageltjes aan de linkervoorpoot iets langer zijn dan rechts. Hebben jullie misschien tips?

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti

honden foto van  Dutch Auti

Er is van wat weggesneden is ook niets opgestuurd om het verder te laten bekijken?

 

Als de nagels aan dat pootje langer zijn als dit al langer speelt en je hondje al langere tijd veelvuldig op 3 pootjes loopt, slijten die nagels niet op de natuurlijke wijze.

 

Maar gezien je hondje hier al langere tijd mee loopt en je dierenarts het niet weet is het wellicht raadzaam je door te laten verwijzen naar een specialist. Je hondje heeft er immers flink last van anders loopt het niet op 3 pootjes. 

 

(Edit: Schrijffoutjes verwijderd)

honden page profiel  Dutch Auti Dutch Auti

honden foto van  Dutch Auti

Inmiddels al laten doorverwijzen naar een specialist?

honden page profiel LidiLidi

Er zijn foto's gemaakt en maandag is er contact met Utrecht, een dermatoloog.
Woensdag een second opinion bij een andere dierenarts. Even afwachten nog.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^