Geduld

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

" @Chantal : het hele 'artikel'  dan ook nog eens kopiëren in je reactie, pffff. 
Hoeft niet hoor...... "

Want? Is dat niet iets wat ik zelf mag uitmaken? Ik citeer altijd de tekst van de mensen waarop ik een 1e reactie geeft. Beetje rare reactie. 

honden page profiel Paul  (Eefke † )  FoskePaul (Eefke † ) Foske

honden foto van Paul  (Eefke † )  Foske

@Iglo en Dagmar, mijn allereerste reactie in dit topic was sarcastisch. Toch zeg ik dat je juist met dit soort figuren in discussie moet gaan. Dit soort figuren heeft honden en gaat er op een manier mee om, die niet meer van deze tijd is. Komt zo'n iemand tot het inzicht dat er ook ander manieren zijn dan heeft of hebben zijn hond of honden er juist baat bij. Ik vind dat je dat voor ogen moet houden.

honden page profiel DagmarDagmar

Ik heb er 15 jaar ingezeten en heb daarvan zeker 10 jaar getoond dat het anders kan. Ik ben er mee gestopt. 

honden page profiel IgloIglo

honden foto van Iglo

" @Iglo en Dagmar, mijn allereerste reactie in dit topic was sarcastisch. Toch zeg ik dat je juist met dit soort figuren in discussie moet gaan. Dit soort figuren heeft honden en gaat er op een manier mee om, die niet meer van deze tijd is. Komt zo'n iemand tot het inzicht dat er ook ander manieren zijn dan heeft of hebben zijn hond of honden er juist baat bij. Ik vind dat je dat voor ogen moet houden. "

Ik snap waar je vandaan komt. En ik praat meestal graag met mensen, ondanks wat ik van hun omgang met honden vind. Maar hierbij maak ik wel het onderscheid tussen “gewoon mensen” en type Dutcheye (die ik inschat als niet leerbaar). Dan denk ik wel aan de honden, maar vooral de honden van mensen die hier aan het meelezen zijn. 

honden page profiel dutcheyedutcheye

honden foto van dutcheye

 

 

 

honden page profiel Louise1972Louise1972

honden foto van Louise1972

" Soms probeer ik te yoga’en en lig ik op de grond, mijn hond gaat dan op mijn gezicht zitten, help wat moet ik doen. Is dit dominantie "

Nee is geen dominantie...dit is pas de échte downward facing dog ;-)

 

TO: je spreekt in de derde persoon: over wie heb je het?

honden page profiel dutcheyedutcheye

honden foto van dutcheye

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Overenthousiast
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^