Kong

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel FienFien

Ik heb even hulp nodig, want word er geen wijs uit haha. Ik heb een kong gekocht met daarbij een fles met lekkers wat je erin moet doen. Maar het lukt me niet haha, geen idee hoe je deze lekkernij eruit kan krijgen haha. Kan iemand me dat even uileggen? Dank alvast.

honden page profiel DagmarDagmar

hahaha, de 1ste keer had ik dat ook voor hahaha.

Het tuitje buigt, die moet je tegen de rand duwen van de kong duwen en dan komt het er uit.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Hihi, wilde al heel wat schrijven maar het is de fles, hahaha, dacht hoe moet de hond het er uit krijgen uit de kong, heel veel plezier voor je hond....wanneer de fles op is, wat pindakaas erin smeren ..hier is de hond er dol op.laughing

honden page profiel FienFien

" Hihi, wilde al heel wat schrijven maar het is de fles, hahaha, dacht hoe moet de hond het er uit krijgen uit de kong, heel veel plezier voor je hond....wanneer de fles op is, wat pindakaas erin smeren ..hier is de hond er dol op. "

Haha ja inderdaad die fles die je erbij  kunt kopen. Inderdaad wel helemaal top dat je er zelf ook pindakaas of iets anders in kunt doen want zo'n fles is best prijzig! Maar voor de eerste keer vind ik dit wel leuk voor mijn maatje. 

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

van die gestoomde vlees rollen zijn ook lekker er voor in en in de zomer een yoghurt ijsje mee maken tongue-out 

honden page profiel FienFien

" van die gestoomde vlees rollen zijn ook lekker er voor in en in de zomer een yoghurt ijsje mee maken   "

Oh ja goede tips!! Hij is er nu al reuze blij mee!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Haha ja inderdaad die fles die je erbij  kunt kopen. Inderdaad wel helemaal top dat je er zelf ook pindakaas of iets anders in kunt doen want zo'n fles is best prijzig! Maar voor de eerste keer vind ik dit wel leuk voor mijn maatje.  "

Heb de kong gekocht jaren geleden, zat geen fles bij vandaar mijn misverstand, hahaha..j kan van alles in de kong doen....laughing

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

19153.jpg    De allergrootste maat.

honden page profiel Hannah & JuneHannah & June

honden foto van Hannah & June

Ik heb zowel een kongsi classic als de wobbler en vind ze echt ideaal. Online zijn heel veel 'recepten' te vinden. Wel even een tip, eerst even testen of je hond het wel lust voordat je het in de kong stopt. Ik heb weleens met liefde een kong gevuld maar aangezien mevrouw de inhoud niet lekker vond, kon ik daarna met mijn vinger alles er zelf weer uitpulkenhp-frusty.

honden page profiel FienFien

" Ik heb zowel een kongsi classic als de wobbler en vind ze echt ideaal. Online zijn heel veel 'recepten' te vinden. Wel even een tip, eerst even testen of je hond het wel lust voordat je het in de kong stopt. Ik heb weleens met liefde een kong gevuld maar aangezien mevrouw de inhoud niet lekker vond, kon ik daarna met mijn vinger alles er zelf weer uitpulken. "

 

honden page profiel FienFien

Ik heb de op een na grootste. Ja inderdaad wel opletten dat je er iets in doet wat ie lust haha. Al lust mijn lab zo'n beetje alles haha.

Ja die fles kon je er los bij kopen, ik dacht laat ik het maar een keer proberen maar er kan van alles in natuurlijk!

honden page profiel FienFien

"     De allergrootste maat. "

Haha ja voor zo'n grote hond moet je de grootste wel nemen! Wat een prachtbeest, zo lief zijn ze ook he die Newfoundlander, ben ook een liefhebber. Woonden eerder mensen bij ons in de buurt en die hadden er twee, om op te vreten!! Kwam ik aan met mijn toen nog jonge stuiterende golden haha.

Volgende forumvraag: Trixie pasta hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^