boerenfox pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Rik MichielsRik Michiels

Onze Pips, een boerenfox pup van 7 maand oud, eet zijn eetbakje bijna nooit leeg.  soms komt hij er helemaal niet aan.  we hebben al vanalles geprobeerd.  verschillende merken droogvoer en natvoer voor pups.  beide gemengeld.  niets helpt.  hij krijgt momeneel 2x/dag eten, 's ochtends en 's avonds.

iemand een idee hoe dat komt?  

graag advies of tips

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

7 maanden,puber..kan zijn loopse teefjes, reuen hebben dan niet zoveel trek, en er zijn honden die met warmte ook veel minder eten...als je niet ziet dat de hond sterk aan het afvallen is dan is er niets aan de hand....je kan zijn voer neerzetten, en niet eten weghalen, daarna nog een keer aanbieden en als die ook dan weer niets eet, weghalen, tot de avond....en dan niet meer gaan geven z,n gewone hoeveelheid voer geven....smorgens en savonds aanbieden ..en ook geen snacks dan tussen door geven..

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Als ze dit altijd al heeft gedaan? Probeer eens bouillon te trekken van kippenhart, geen toevoegingen alleen hart en water. Dat gekoeld over het eten heen te doen. Likt ze niet eens de bouillon van het eten? Dan is een dierenarts wel op zijn plaats.

 

Gaat het wel op? Soms kan het zijn dat je teveel tussendoortjes geeft die smakelijker zijn dan het voer zelf. Daar kunnen ze ook in staking van gaan want ze hebben liever dat andere. Ook de balans tussen snacken en voer moet juist zijn. Geef je dus veel snack moet je wat afhalen van de dagelijkse maaltijd.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^