Anartrone

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Hoi allemaal . Zijn er hier mensen die ervaring hebben met Anartrone behandeling bij artrose van jullie hond? Mijn da begon over: "een injectie, een mengsel van een NSAID wat direct gesproten wordt in de ..... van je hond (niet zo goed opgelet), waarbij je hond zich heel goed gaat voelen, maar zijn nieren en lever na een jaar stuk zijn". Dat doet je wel even slikken. Ik natuurlijk googlen als een malle, en ik lees verder niks over deze bijwerkingen eigenlijk. Dus ik ben op zoek naar ervaringen. En mocht iemand ook nog ervaring hebben met onsior en ACP dan hoor ik dat ook graag. Ik ben nl mn eigen onderzoek begonnen (uiteraard iom de da). 

(Ik ben zeer op de hoogte van alles wb artrose/spondylose ed en mijn honden zitten al op de librela/NSAIDs/ supplementen/fysio, dus hier heb ik geen adviezen voor nodig). 

 

 

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Nieren en lever na een jaar stuk zijn ?    Dan geef je dat middel toch niet aan je hond he, als je iets tegen artrose wil voor je hond, vraag dan eens voor een stamcelbehandeling, ervaring mee.    Of is het voor een al wat oudere hond ?  

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Onsior, de kat deed het er heel goed op, geen bijwerkingen en pij  was weg. 

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

" Nieren en lever na een jaar stuk zijn ?    Dan geef je dat middel toch niet aan je hond he, als je iets tegen artrose wil voor je hond, vraag dan eens voor een stamcelbehandeling, ervaring mee.    Of is het voor een al wat oudere hond ?   "

Het is idd een soort laatste strohalm, als ik moet geloven. Maar over 3 weken ga ik er met de da over praten. Het gaat idd om een 12 jarige hond met een geschiedenis aan flink wat lichamelijke ongemakken. Dat hij überhaupt nog rondloopt is voor mij al een raadsel. 

honden page profiel LoetjekoeLoetjekoe

honden foto van Loetjekoe

Ik weet niet of je hier bekend mee bent, maar toen novacam voor onze hond met artrose niet meer voldoende hielp heeft zij een hele tijd op trocoxil gestaan, maandelijks 1 pil met de eerste maand 2 wat korter naar elkaar. Toen ook dit na ik denk +- een jaar niet meer het gewenste effect had zijn we galliprant gaan proberen, dit zou minder schadelijk zijn voor nieren en lever. Helaas is ze niet veel later overleden, dus over galliprant heb ik niet echt een mening kunnen vormen..

Volgende forumvraag: Teveel rimadyl
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^