Golden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Fine Fine

Hier even een bericht over mijn golden van ruim 12 jaar oud. Hij kreeg eind vorig jaar een longonsteking en nadat de medicatie die hij kreeg aansloeg werd wel geadviseerd om een check te doen omdat ze ook wel wat zagen op de foto's die gemaakt waren maar leek wel aannemelijk dat dat lymfeklieren waren en dus maakten we ons niet zo veel zorgen om die controle. Echter ...ze gaven aan dat ze toch wel dachten aan tumoren in de longen en luchtpijp maar dat ze aanraadden om dit niet te laten onderzoeken want wat er ook uit zou komen ze zouden bij een hond op deze leeftijd niks meer doen. Slik...zolang het goed ging moesten we het aanzien maar oh wat was ik verdrietig toen de arts zei 'ze worden doorgaans toch niet veel ouder dan 12'. Nu echter kan ik het weer wat meer loslaten want hij doet het ook gewoon nog goed, heeft geen benauwdheidsklachten of wat dan ook. En het kan nog zelfs zo zijn dat het iets onschuldigs is. Dus genieten we intens van hem en hopen we dat hij nog een tijdje bij ons mag zijn. We hebben zoveel ellende gehad de afgelopen tijd en dan ons beste maatje verliezen, nee daar moet ik niet aan denken. Tuurlijk weet je dat het er aan zit te komen maar wat zal dat vreselijk zijn. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Fien wat een naar bericht, zou lekker genieten van je maatje en het achter je proberen te laten, zolang je maatje nog steeds geniet van jou en het leven, wel alert blijven maar verder niets hoor...geniet.

honden page profiel Fine Fine

" Fien wat een naar bericht, zou lekker genieten van je maatje en het achter je proberen te laten, zolang je maatje nog steeds geniet van jou en het leven, wel alert blijven maar verder niets hoor...geniet. "

Ah wat lief, ja dat doen we zeker! Heel toevallig heb ik hier net een bericht gepost omdat we wat 'issues' hebben met onze pup die we erbij hebben. Na lang wikken en wegen gedaan, toen wisten we ook nog niet dat onze golden wellicht tumoren heeft. Toen deze uitslag kwam dacht ik 'o god nee, dan is er een maatje bij en dan piept de oudere er tussenuit, dat is niet de bedoeling!" Ik probeer hem zijn rust te geven en ze dus ook  soms apart te houden maar als ze samen zijn gaat het ook gewoon goed en leuk. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Wat een zorgen he, Jenna hier is ook alweer een oude hond, geen makkelijke periode. Ik probeer echt bewust zoveel mogelijk van elk moment met haar te genieten.

 

Maar je weet dus niet of er echt tumoren zijn, dat is best onzeker allemaal. En of een 12 jarige hond echt niet meer te helpen is, ...ik weet het niet.

 

In elk geval nog heel veel van elkaar genieten.

 

 

Er is hier op het forum ook een oudjes kletstopic, waar je je zorgen e.d. kwijt kunt.

Oudjes klets topic | HondenForum (hondenpage.com)

honden page profiel Fine Fine

" Wat een zorgen he, Jenna hier is ook alweer een oude hond, geen makkelijke periode. Ik probeer echt bewust zoveel mogelijk van elk moment met haar te genieten.
 
Maar je weet dus niet of er echt tumoren zijn, dat is best onzeker allemaal. En of een 12 jarige hond echt niet meer te helpen is, ...ik weet het niet.
 
In elk geval nog heel veel van elkaar genieten.
 
 
Er is hier op het forum ook een oudjes kletstopic, waar je je zorgen e.d. kwijt kunt.
Oudjes klets topic | HondenForum (hondenpage.com) "

Dat zei de dierenarts, dat als we het zeker willen weten en er zijn tumoren , dat ze dan de hond niet meer behandelen. Nu gaat het goed, dus we proberen er maar van te genieten. Hoe oud is jouw hond?

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Dat zei de dierenarts, dat als we het zeker willen weten en er zijn tumoren , dat ze dan de hond niet meer behandelen. Nu gaat het goed, dus we proberen er maar van te genieten. Hoe oud is jouw hond? "

ze is gevonden dus niet exact te zeggen, maar volgens schatting ongeveer 13 jaar.

Volgende forumvraag: Selgian
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^