Grasaren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Bedankt voor alle reacties! Heel fijne tips zitten ertussen. Dat van een gaas als muilkorf ga ik naar opzoek!
 
Ik wil even uit de wereld helpen dat ik niet van een groene omgeving houd. Ik woon in de Achterhoek op het platteland. Groenrijkere omgevingen zul je in Nederland nauwelijks vinden. Daar woon ik niet voor niets - ik hou ervan! Mijn tuin staat vol groen, bloemen en van de gemeente krijgen we gratis bomen om te planten. Hoe meer groen hoe beter. Maar wanneer er iets tussengroeit wat levensgevaarlijk is voor mijn hond, mag die plantsoort wat mij betreft uitsterven. De ellende die ik met grasaren heb meegemaakt, gun ik niemand. 'Dan hoopte je maar dat er nog een grasaar bestond' vind ik dan ook nogal een ongepaste opmerking. 
 
Daarnaast is het niet heel 'gek' dat Nero zoveel pech heeft. Want dat is het - pech. Het is toch ook niet 'gek' als een andere hond geluk heeft en nog geen grasaar in het lichaam heeft gezeten? ;-) Alles staat hier bomvol grasaren. Dus ja, ik ga de gemeente bellen met de vraag om het te maaien. Dan kun je dat zonde vinden, maar een ongemaaid groenstrook in de Randstad is dan nog steeds niks vergelijken met wat wij hier aan natuur hebben.  "

Ik ben het helemaal met je eens, gras wordt hier super kort bijgehouden maar er is ook genoeg rondom bloemen struiken en bomen, je kan hier veilig wandelen met en hond, ik denk dat ze hier zo alles kort maaien omdat er hier een grote tekenplaag ieder jaar is...en je veilig kan wandelen hier, en toch ook kan genieten van de natuur.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

547942.jpg    Heel mooi gebied, er staat van alles, je kan kiezen waar je loopt, en. De gemaaide stukken zijn kort en geen los maaisel...

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Charlii naar de bergen!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^