Kale plek

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel whitleywhitley

Hoi, wij hebben een dwergpoedel pup van 13 weekjes. Ze krijgt op het moment puppy brokjes. We zien dat ze erg veel jeuk heeft vooral onder haar kin. Maar heeft sinds een paar dagen inneens een kale plek bij haar achterbeen/heup, wat langzaam ook groter word. Gek genoeg krabt of bijt ze daar niet. Donderdag moeten we sws met haar naar de dierenarts. Maar heeft iemand anders misschien hier nog ervaring mee ?

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Het kan schurft zijn?

Je kan de dierenarts praktijk even bellen om te zeggen welke klachten je pup heeft.

Misschien kan je eerder komen, en dat ze er rekening mee houden dat je pup iets besmettelijks kan hebben.  En je pup niet in de wachtkamer met andere honden in contact komt.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Demodex, je dierenarts ziet dat meteen, een afkrapseltje maakt die en dan bekijkt tie dat, en demodex is goed te behandelen...

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Zonder foto's kunnen wij er niet zo veel over zeggen. Probeer de afpraak te vervoegen naar morgen, er is niks zo naar als jeuk.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Zou ook proberen de afspraak te vervroegen. Kan van alles zijn maar ze heeft iig nu een schimmelinfectie aan de huid. Door het krabben aan der kin en dan even aan de achterpoot? Verspreid het zich van onder de nagels. Sterkte want echt vervelend om zijn kleintje zo te zien.

Volgende forumvraag: Elleboogdysplacy
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^