Kauwbotten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Elien Elien

Hallo! 
Heb hier z’n geperst kauwbot liggen, en een geperst kauwbot met gedroogd spek rond. Nu is mijn vraag of deze slecht kunne worden want ze zijn al wel een paar jaar oud en op de 1 staat geen datum (er staat vervaldatum zie stempel, maar zie geen stempel) en op de andere best before 2020

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Zou je hemzelf op kauwen? Ik niet iig vooral die met gedroogd spek. Gooi lekker weg en koop een nieuwe, zo vreselijk duur zijn ze nu ook weer niet.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Of t kwaad kan weet ik niet maar ik ga zelf geen rozijnen eten die meer dan 2 jaar over de datum zijn. Een paar maand zou ik nog wel doen maar dan houdt t wel op.

honden page profiel Elien Elien

@Anouk, ik zou sowieso geen kauwbotten eten, ookal zijn ze niet over datum hp-shiny

honden page profiel Elien Elien

@Kees hangt er vanaf welk product.. hier wordt wel eens pudding gemaakt van poeder dat paar jaar over tijd is hp-shiny

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Elien, heb hier zo een Yakstaaf en heel eerlijk? Hahaha... heb er aan gelikt lol. Tis een recept van een soort kaas voor mensen, Churpi en was dood nieuwsgierig ernaar. Voor mij zat er niet veel smaak aan, veels te hard, hij vind het wel lekker.

honden page profiel Elien Elien

Anouk, ja gok nu wel dat als ik aan z’n bot zou knauwen, dat ik ten eerste paar tanden kwijt ben en ten tweede niet veel zal proeven, z’n gewoon runderhuid bot he, niet veel smaak denk ik.. hier verkiezen ze dan ook meestal 1 met spek rond om dan het spek er af te bijten en de rest te laten liggen :D

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik zeg altijd: even ruiken en proeventongue-out.

Maar goed, dat is dan wel met voeding voor menselijke consumptie haha.

 

Geen idee of t nog goed is. Gedroogd kun je voeding wel wat langer bewaren, maar of dat hiermee ook het geval is?

Ik geef rustig eens iets wat al een tijdje over datum is, zo snel kan het niet kapot gaan, maar 2 jaar na dato gooi ik weg.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

551268.jpg

551256.jpg      Gedroogde kophuidplaten , kun je wel zo lang bewaren...Je hebt deze platen ook voor kleine honden.    Zijn vacuum gesaild bij het  thuis bezorgen.

honden page profiel DagmarDagmar

Ik geef en eet alles wat er ok uitziet/ruikt/voelt. Datums zeggen me niets, alsof er nooit ergens een nieuwe datum opgezet wordt... ;)

Volgende forumvraag: Wat eet jouw dwergkees?!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^