Vakantie opvang

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DebbyDebby

Hoi, ik ben op zoek naar een lieve oppas voor Simba tijdens onze vakantie (3 weken vanaf eind juli). Door omstandigheden heeft onze vaste oppas namelijk afgezegd. We kunnen Simba helaas niet meenemen op vakantie. Een kennel vinden we niet geschikt voor Simba. 

Simba is een Shih Tzu, 3 jaar. Het is een heel lief hondje. Hij kan goed met kinderen omgaan en speelt graag met zijn speeltjes. Je maakt hem erg blij met een wandeling in het bos of op het strand maar een rondje in de wijk vindt hij ook heerlijk. Als het regent dan blijft hij liever binnen;-)

Simba vindt andere honden ook leuk maar hij vindt soms de grotere honden een beetje spannend. Hij houdt dan graag wat afstand:-)

Simba kan prima een aantal uur alleen blijven maar natuurlijk vindt hij het het fijnst als er iemand thuis is. Hij heeft thuis nog nooit iets stuk gemaakt. Hij legt wel graag onze sokken in zijn mand:-). 

Als je voldoende tijd, liefde en aandacht over hebt of ervaring met een goed opvangadres, dan zou ik het heel fijn vinden om iets van je te horen! En natuurlijk is het tegen betaling. We wonen in Zuid Holland.


groetjes Debby

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Wat weinig informatie embarassed

Om wat voor hond gaat het?

Karakter?

Welke omgeving?

Vergoeding?

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je bent hier nieuw, wees welkom, en wat heb je een schattig hondje....wat informatie over je hondje zou fijn zijn en waar je ongeveer woont...laughing

honden page profiel DebbyDebby

Hoi Silvia,

Ja, je hebt helemaal gelijk. Sorry!

Het gaat om een Shih Tzu, 3 jaar. Het is een heel lief hondje. Hij kan goed met kinderen omgaan en speelt graag met zijn speeltjes.Je maakt hem erg blij met een wandeling in het bos of op het strand maar een rondje in de wijk vindt hij ook heerlijk. Als het regent dan blijft hij liever binnen. 

 Simba vindt andere honden ook leuk maar hij vindt soms de grotere honden een beetje spannend. Hij houdt dan graag wat afstand???? 

Simba kan prima een aantal uur alleen blijven maar natuurlijk vindt hij het het fijnst als er iemand thuis is. Hij heeft thuis nog nooit iets stuk gemaakt. 

We wonen in Zuid Holland. Heb je nog meer vragen, stel ze gerust! 

groetjes

Debby

 

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Heb je hier al eens gekeken? https://www.hondenoppas.nl/ zijn er meerdere van. Heb daar mijn oppas ook gevonden. Test het wel voordat je weg gaat. Gewoon even 1 nachtje of dagje. De eerste twee die ik probeerde waren prut namelijk.

honden page profiel DebbyDebby

Ik heb op heel veel sites al gekeken en het is best lastig om goede opvang te vinden. bedankt voor de tip! Ik ga meteen even kijken. 

groetjes Debby

honden foto van Tess _ baasje Channah

U heeft een pb (rechtsboven op de pagina)wink

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^