oedeem

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ToineToine

Leonberger Harrie, 10 jaar, heeft na het verwijderen van een goedaardige tumor aan zijn enkel, oedeem overgehouden. Vanaf zijn enkel naar zijn tenen is helemaal opgezet. Masseren helpt niet. Ook afwisselende warm/koude baden geeft geen resultaat. Hij kan niet op zijn poot staan en lopen is dus erg vermoeiend. Gezien hij dus weinig beweegt en zijn poot niet gebruikt, is poepen erg lastig voor hem. Vrijdag 25-02 krijgt hij laser therapie. Heeft iemand nog een idee ?

 

honden page profiel BullekeBulleke 2 doggies

honden foto van Bulleke

Jeetje wat vervelend zeg, zeker met zo'n beer van een hond.

Hier een oud topic over zwellingen aan poot na operatie, misschien heb je er wat aan.

Beterschap...

https://www.hondenpage.com/hondenforum/198932/vocht-in-poot-na-operatie-verhelpen?-tips-gevraagd.php

 

 

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker 1 doggies

honden foto van Hannah & June

Ik zat te denken aan een compressiekous, hier verkopen ze dat https://www.kamerdierenorthopedie.nl/nieuws/compressie-brace-voor-de-hond/ zelf heb ik er geen ervaring mee en ik zou zoiets alleen gebruiken in overleg met een dierenarts. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 2 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Wat naar, een leonberger van deze leeftijd moet toch echt bewegen en nu wordt je hond flink belemmerd...laser therapie heb ik geen ervaringen mee, hoop dat het helpt...en kijk naar het topic wat Bulleke aangeeft, wie weet heb je er wat aan, hoop dat je hond snel zal herstellen.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Als de operatie recent gebeurd is, kan een goeie osteopaat ook veel betekenen om de vochtcirculatie weer op gang te brengen, door de blokkades in het weefsel op te lossen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^