Slaapplaats Bordercollie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel mwmw

Hallo allemaal. Ik zit met een dilemma waar ik nog niet helemaal zeker van ben. Over een paar weken krijgen wij onze eerste BC pup, een teefje. Wij hebben al een mooi stabiele golden retriever reu van 4 jaar oud waarbij we ervan uitgaan dat dit samen goed zal gaan. We hebben al redelijk wat ervaring met honden in het algemeen, echter nog niet eerder hebben we 2 honden tegelijk gehad. Onze golden heeft op dit moment z'n slaapplaats in een aparte studiekamer die wij hebben. De eerste jaren heeft hij daar in z'n bench gezeten tijdens de nacht en nu alweer een tijdje heeft hij een lekker mand waar hij in ligt en is de bench vertrokken. Nu zitten wij te twijfelen hoe we dit gaan doen met de BC pup. Het liefst zouden wij haar samen met onze golden in de studiekamer leggen in een bench terwijl onze golden zijn mand houdt. Zie ik hiermee iets over het hoofd of zou dit gewoon kunnen? De eerste nachten zijn natuurlijk het moeilijkste voor de pup en ik hoop hierbij dat onze golden hierbij voor enige troost zou kunnen zorgen. Of is dit teveel wishfull thinking??

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Hoi, als je de pup in de studiekamer laat slapen merk jij niet dat zij moet plassen of poepen, dus is het moeilijk om haar zindelijk te krijgen.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Dan zou ik zelf een veldbedje maken in die studiekamer en er de eerste nachten bij liggen. Zo weet je meteen hoe het met beide honden gaat tijdens de nacht, kan je hen geruststellen indien nodig + de pup uitlaten als ie buiten moet. 

Volgende forumvraag: Puppy poept 's nachts in bench
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^