Puppyren/bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel A.A.

Hallo allemaal,

Sinds een paar dagen hebben wij een puppy, hij is nu 8 weken oud. Ik heb een bench voor hem maar ik vroeg me af of het handig is om een puppyren voor hem te kopen?

Ik ben voor het grootste deel alleen met de pup en kan daarom niet constant op hem letten. De bench vind hij niet geweldig en wil m dus niet gelijk daarin opsluiten als ik eventjes weg moet omdat ik dan bang ben dat hij nare ervaring met de bench krijgt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Mooi een pupren om de bench zetten, deurtje kan je dan openhouden van de bench, en heb je even je handen vrij als dat echt nodig is. 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Een ren is zeker handig, maar het is wel afhankelijk van de grootte van je pup of t veilig is om hem daar alleen in te laten. Er zijn pups die er vrij vlot over heen springen.

honden page profiel CathyCathy

honden foto van Cathy

Hier een 9 weken oude pup. Een bench gebruik ik enkel voor de nachten. 

I.p.v. een puppyren heb ik een stuk van de ruimte afgezet voor haar met een hek (de bureau die doorloopt in de leefruimte). Een pupppyren is namelijk niet zo stevig, in de zin dat ze al snel door had dat ze die ren heel makkelijk door de leefruimte kon schuiven als ze maar hard genoeg duwde :)

honden page profiel A.A.

Ik heb een puppyren gekocht en ga dit uitproberen met 'm. Het is een kleine hond, dus ik denk dat hij zelf er niet uit kan springen

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Mijn hondje had ook niets met de bench, dus puppyren neergezet, een mooie stevige, met een deurtje, 70,cm hoog, maar al heel snel kwam ze er over heen. Toen heb ik de ren van boven dicht gemaakt. En dat was geen enkel probleem, ze had toen een ruimte van 1,50 x 70 cm.

Van boven afgericht met paneeltjes van een konijnenren vastgemaakt met tieraps als ik dat zo schrijf.,

.

Volgende forumvraag: Pup 6 maanden drinkt eigen urine
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^