Hubertus Gold

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Angela van BommelAngela van Bommel

honden foto van Angela van Bommel

Goedemorgen, Ik heb even een vraagje over het voer wat ik geef aan mijn Toller Cato van bijna 1,5 jaar. Vanuit de fokker ben ik doorgegaan met Hubertus Gold. Na haar sterilisatie merk ik wel dat ze wat te zwaar wordt dus ik wil overstappen naar de sensitive variant. Maar ik was ook even aan het kijken naar dit voer. Op het forum is de laatste post uit 2011 dus ik was gewoon eens nieuwsgierig naar ervaringen met dit voer. Cato krijgt ook 2 dagen per week vers vlees van Energique.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Angela, zo houden wat je nu doet, zie je dat je hond wat te zwaar wordt, iets minderen met eten...en als het kan een extra wandeling maken, hou je je hond mooi op gewicht, als je hond het goed doet op het huidige voer, niet iets anders gaan geven...

honden page profiel SaartjeSaartje

honden foto van Saartje

Wij geven onze hond ook Hubertus Gold (adult), bevalt erg goed.

 

Ook bij ons kwam ze iets aan na de sterilisatie, maar hebben dit opgelost door iets minder te geven, passend bij haar streefgewicht.

 

Voor de sterilisatie was ze 15,5 kg, na de sterilisatie groeide dit naar 16,5 kg.

 

We geven nu 3 X per dag 60 gram en daarmee is ze afgevallen naar 15,5 kg en heeft ze genoeg energie om uren per dag actief te zijn en is haar gewicht stabiel.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Ik zou gewoon minder geven en meer bewegen, als dat mogelijk is.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^